SabotazNic Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, triplex1 είπε Οι μνημες ειναι στα slot 3 & 4 , αλλιως εμποδιζουν το fan του cooler , δεν μας ενδιαφερει αν δε μπουταρει ο υπολογιστης αλλα να δουλευει σωστα το cooler. Δεν ξερω που ειδες οτι εμποδιζουν το fan, αλλα αυτος δεν ειναι λογος να μην bootαρει το pc. 1 ώρα πριν, Stam123 είπε 1) εκεί που έχεις βάλει το αριστερό ανεμιστηράκι πρέπει να συνδέσεις την ψύκτρα (επιβεβαίωσε τη σωστή θέση σύμφωνα με το manual) Δεν ειναι υποχρεωτικο. Απλα ρυθμιζεις καταλληλα απο το bios τα fans.
Τέρης Α. Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, greekfragma είπε Τι λέει; Δε βλέπω κάτι για πτυχίο κάπου Για γνωστό μου αναφέρομαι (τόση ώρα) που καθάρισε το PC του φίλου του και κατέληξε σε αλλαγή μητρικής και CPU cooler, αφού το stock cooler καταστράφηκε. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από Τέρης Α.
duffyduck Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) εδώ κλείνει το μηχάνημα κανονικά και την επόμενη μέρα είναι dead ή κάνεις bios update, η διαδικασία είναι 100% (το έχεις κάνει στην συγκεκριμένη μητρική και άλλες φορές), αλλά μετά είναι είναι dead ένα νεο driver βάζεις για την gpu και σου δημιουργεί θέματα και άλλα πολλά αμέτρητα..... Ακόμη και να είσαι έμπειρος "τεχνικός", απλά συμβαίνει Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από duffyduck
MrRush Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Φαντάζομαι είναι ανοιχτό το τροφοδοτικό είναι ανοιχτό, ναι; Μήπως έβγαλες τα front panel connectors και τα έβαλες μετά λάθος;
triplex1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δεν ξερω που ειδες οτι εμποδιζουν το fan, αλλα αυτος δεν ειναι λογος να μην bootαρει το pc. Ξύπνα , η εγχειρηση πετυχε , ο ασθενης απεβιωσε 1
Dr_Pepper Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Βάλε το φαν απο την ψύκτρα εκει δείχνει το κόκκινο βελάκι Τσέκαρε ότι εκει που δείχνει το πράσινο βελάκι όλα ειναι καθαρά και δεν τα βραχυκυκλώνει ή δεν κούμπωσες τιποτα. βάλε την μπαταρία βάλε 1 μνήμη μόνο (εκει που λέει DIMM_A2 στο απο πάνω screenshot) βάλε μπρος το PC ανάβει; αν όχι ανάβει κάνα led πάνω δεξιά εκει που λέει boot cpu dram VGA στο screenshot ; Αν δεν ανάβει βγάλε τα πάντα και τα κοαλα απο την μητρική εκτός απο τροφοδοσία μητρικής, τροφοδοσία επεξεργαστή (φαν επεξεργαστή με συνδεδεμένο το καλώδιο εννοείται) και τα πινάκια του κουτιού που κουμπώνουν για να ανοίξει ο υπολογιστής (το "8" στο screenshot που έβαλα) και την μνήμη. σύνδεσε την οθόνη πάνω στην μητρική βάλτο μπρος βλέπεις τίποτα στην οθόνη; Στις 17/7/2022 στις 7:09 ΜΜ, Τέρης Α. είπε Το πτυχίο του άλλα λέει. Ναι γιατί ως γνωστόν με το που βγαίνεις (ειδικά απο ελληνικό πανεπιστήμιο/ΤΕΙ ) πληροφορικάριος είσαι έτοιμος τεχνικός 2
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Ναι γιατί ως γνωστόν με το που βγαίνεις (ειδικά απο ελληνικό πανεπιστήμιο/ΤΕΙ ) πληροφορικάριος είσαι έτοιμος τεχνικός Πάντως εγώ του φιλολογικού τομέα σίγουρα δεν είναι δουλειά μου να μετατρέπω αυτό: Spoiler σε αυτό: Spoiler 3 1
Dr_Pepper Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 18 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Πάντως εγώ του φιλολογικού τομέα σίγουρα δεν είναι δουλειά μου να μετατρέπω αυτό: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου σε αυτό: Απόκρυψη περιεχομένων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα