Moderators stormrain Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, zoranb είπε Στα μνμτ όταν κάνεις unmute βλέπεις όλα όσα είχαν αποκρυφτεί; Zoranb διαβασε προσεκτικα τι γραφω. Το mute αφορα ΜΟΝΟ στα stories. Μην γράφεις για μηνύματα, δεν εχει να κανει με αυτα, ξεχνα τα, τo mute των μηνυμάτων ειναι αλλο και αφορά τις ειδοποιήσεις, εκει ναι φαίνονται τα πάντα αν μπεις στη συνομιλία. Αλλα ΔΕΝ μας αφορά αυτο αυτην τη στιγμη, εσυ εχεις ρωτησει για τα stories. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, zoranb είπε Να έκανα νέο thread? Να ξεκαθαρίσεις πρωτα πως μιλας για δύο διαφορετικα πράγματα, διοτι ο αναγνώστης δεν μπορεί να ξέρει οτι ελυσες την πρώτη απορια και πας για δευτερη.
poulinos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 2 hours ago, zoranb said: Να έκανα νέο thread? ανοιξε το να το κλειδωσουμε.για καθε μιση απορια θες και ενα thread.
zoranb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, poulinos είπε ανοιξε το να το κλειδωσουμε.για καθε μιση απορια θες και ενα thread. Δεν ήθελα να κάνω νέο thread, γιαυτό έβαλα την απορία στο υπάρχον σχετικό thread 1
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 On 24/08/2022 at 12:07, zoranb said: Δεν ήθελα να κάνω νέο thread, γιαυτό έβαλα την απορία στο υπάρχον σχετικό thread .ολες οι σχετικες αποριες μπορουν να μπαινουν σε ενα υπαρχον θεμα εφοσον ειναι για το ιδιο πραγμα. 1
zoranb Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μπορεί να καταλάβει με κάποιον τρόπο ο χρήστης ότι του έχω κάνει mute στις ιστορίες του; Φαντάζομαι πως όχι αλλά λέω, για να μην γίνουν παρεξηγήσεις.
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 3 minutes ago, zoranb said: Μπορεί να καταλάβει με κάποιον τρόπο ο χρήστης ότι του έχω κάνει mute στις ιστορίες του; Φαντάζομαι πως όχι αλλά λέω, για να μην γίνουν παρεξηγήσεις. αν σε παρεξηγησει για αυτο δηλαδη που σε σπαμαρει τοτε λαθος ατομα εχεις διπλα σου.οχι δεν μπορει να το δει 1
zoranb Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Όμως ενώ έχω κάνει mute στις ιστορίες του, γιατί είδα μία να εμφανίζεται στο timeline μου; Δεν έπρεπε να μην βλέπω τίποτα;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Στις 19/11/2022 στις 10:20 ΠΜ, zoranb είπε Όμως ενώ έχω κάνει mute στις ιστορίες του, γιατί είδα μία να εμφανίζεται στο timeline μου; Δεν έπρεπε να μην βλέπω τίποτα; Οι ιστορίες δεν είναι πάνω ψηλά; Δεν εμφανίζονται στη ροή τού timeline.
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 On 20/11/2022 at 12:54, zoranb said: Κάποιες μάλλον εμφανίζονται! fb ειναι μην σε παραξενευει τιποτα.απορω και αυτοι που το εχουν φτιαξει αν ξερουν τι εχουν φτιαξει.εχει γινει Over complicated over the years.
zoranb Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, poulinos είπε fb ειναι μην σε παραξενευει τιποτα.απορω και αυτοι που το εχουν φτιαξει αν ξερουν τι εχουν φτιαξει. Πραγματικά το πιστεύεις αυτό;
HateMe Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Στις 20/11/2022 στις 12:54 ΜΜ, zoranb είπε Κάποιες μάλλον εμφανίζονται! Νομίζω πως είναι το μόνο σχόλιο σου που δεν έχει " ; " στο τέλος. Κάνουμε πρόοδο
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 5 hours ago, zoranb said: Πραγματικά το πιστεύεις αυτό; λιγο το χρησιμοποιω για αγγελιες σε group και εχει γινει τραγικο το user interface να το πω ετσι. τι θα βλεπει ο φιλος τι θα βλεπει ο φιλος του φιλου, η γιαγια που απεβιωσε.και στο τελος καταληγουν σε φασεις πως δεν θα βλεπω τον ηλιθιο τον γειτονσ που κανει story ανα 3 λεπτσ και μας λεει πως κατουραει και ολα τα συναφη good luck. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα