DownUNDERground Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.co.uk/dp/B07W4DGVQF Επόμενη τιμή από Ελλάδα στα 62,5€. Δεν είναι τόσο τεράστια προσφορά, αλλά για τόσο δημοφιλές προϊόν που θα ενδιαφέρεται να το αγοράσει αρκετός κόσμος, ό,τι μπορεί να γλυτώσει αξίζει. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2022 από DownUNDERground 1
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, dpolal είπε Ελληνικά Τελωνεία likes your post. Μαλλον δεν εχεις ξανα αγορασει απο αμαζον εκτος ΕΕ, αλλα αυτη ειναι η τελικη τιμη . 2 1
dpolal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Μαλλον δεν εχεις ξανα αγορασει απο αμαζον εκτος ΕΕ, αλλα αυτη ειναι η τελικη τιμη . Όντως δεν έχω ξανα αγοράσει από άμαζον εκτός ΕΕ αλλά αν δεν κάνω λάθος από τη στιγμή που έγινε το brexit όλα όσα προέρχονται από UK περνάνε πλέον από τελωνείο. Δηλαδή τα δέματα από Amazon UK με κάποιο τρόπο το παρακάμπτουν ;;;
DownUNDERground Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Το Amazon προϋπολογίζει τα πάντα μέσα στην τιμή. Είναι δεδομένο, δεν είναι υπό αμφισβήτηση. 3
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, DownUNDERground είπε Το Amazon προϋπολογίζει τα πάντα μέσα στην τιμή. Είναι δεδομένο, δεν είναι υπό αμφισβήτηση. Παραξενο, αλλα πανω επρεπε να εμφανιζει import fees ή κατι τετοιο. Εν τω μεταξυ δοκιμασα και 2ο προιον, τα ιδια Πηγα και στο αμερικανικο και μου εμφανιζει αυτο κατω απο τις τιμες. Μηπως βρηκαν κανα τροπο να βαζεις παραγγελια παντου και να τα κανονιζουν εσωτερικα? (προφανως η τιμη δεν περιλαμβανει φπα λογω διαφορετικου vat σε καθε πολιτεια)
DownUNDERground Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Παραξενο, αλλα πανω επρεπε να εμφανιζει import fees ή κατι τετοιο. Εν τω μεταξυ δοκιμασα και 2ο προιον, τα ιδια Πηγα και στο αμερικανικο και μου εμφανιζει αυτο κατω απο τις τιμες. Μηπως βρηκαν κανα τροπο να βαζεις παραγγελια παντου και να τα κανονιζουν εσωτερικα? (προφανως η τιμη δεν περιλαμβανει φπα λογω διαφορετικου vat σε καθε πολιτεια) Ισχύει ότι για πρώτη φορά κι εγώ δε βλέπω import fees. Μπορεί να γίνεται πλέον κάτι σαν αυτό που είπες. Σε κάθε περίπτωση, μπορεί να έχει κανείς αμφιβολία ότι και κάποιο προσωρινό glitch να έχει παίξει, το Amazon θα σε καλύψει; Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2022 από DownUNDERground
Axelq Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 46 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Ισχύει ότι για πρώτη φορά κι εγώ δε βλέπω import fees. Μπορεί να γίνεται πλέον κάτι σαν αυτό που είπες. Σε κάθε περίπτωση, μπορεί να έχει κανείς αμφιβολία ότι και κάποιο προσωρινό glitch να έχει παίξει, το Amazon θα σε καλύψει; Το Amazon θα σε χρεώσει το τελικό ποσό και τίποτα παραπάνω, σε περίπτωση που περάσει τελωνείο, θα σου καλύψει τα έξοδα. Το πιθανότερο είναι να βρίσκεται σε αποθήκη άλλης χώρας εντός Ε.Ε. για αυτό και να μην τα υπολογίζει. 1
DownUNDERground Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Axelq είπε Το Amazon θα σε χρεώσει το τελικό ποσό και τίποτα παραπάνω, σε περίπτωση που περάσει τελωνείο, θα σου καλύψει τα έξοδα. Εγώ τα ξέρω φίλε μου. Σε λάθος άτομο έκανες quote.
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μετα απο 2-3 πραγματα στο Αμερικανικο μου εμφανισε οτι αυτη η gpu εχει import fees. Στο αγγλικο ομως δεν καταφερα να βρω καποιο προιον απο το ιδιο το αμαζον. Σε 3ο πωλητη εμφανιζεται κανονικα. Οποτε μαλλον το συστημα βλεπει αυτοματα αν υπαρχει σε Ευρωπαικη αποθηκη για χωρις τελωνειο ή τα μεταφερουν εσωτερικα Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2022 από SabotazNic 2
kva21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Σε αποστολή αξιας κατω των 150€ (αγορά+μεταφορικά+τυχόν ασφάλιση) δεν χρεώνονται τέλη εκτελωνισμού και δασμοί. Παρά μόνο ΦΠΑ. 1
ri3per Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Αγοραζουμε απο amazon.uk αφοβα δηλαδη παιδια; Και με το αμερικανικο τι παιζει, απο μακρια κι' αγαπημενοι; 2
Vault13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 30 λεπτά πριν, ri3per είπε Αγοραζουμε απο amazon.uk αφοβα δηλαδη παιδια; Και με το αμερικανικο τι παιζει, απο μακρια κι' αγαπημενοι; Αληθεια απο Αμερικανικο amazon αγοραζουμε; Σωστη ερωτηση
SabotazNic Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, ri3per είπε Αγοραζουμε απο amazon.uk αφοβα δηλαδη παιδια; Και με το αμερικανικο τι παιζει, απο μακρια κι' αγαπημενοι; 1 ώρα πριν, Vault13 είπε Αληθεια απο Αμερικανικο amazon αγοραζουμε; Σωστη ερωτηση Δηλαδή η συζήτηση δεν αρκεί? Αν έχει τελωνείο, θα φανεί στο τέλος. Ελλάδα δεν πληρώνετε τίποτα έξτρα 1
mochian Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω να αγοράσω από amazon uk πολύ καιρό και δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά μην πληρώνετε στο amazon uk με ευρώ γιατί έχει πολύ χειρότερη ισοτιμία ευρώ-λίρας σε σχέση με την τράπεζά σας. Πληρώστε σε λίρες και αφήστε τη τράπεζα, ακόμα καλύτερα αν έχετε revolut πληρώστε από εκεί με λίρες. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2022 από mochian
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα