Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

15.00 έως 17.30 απαγορεύεται 

Απο περιέργεια, αλλά που το λέει αυτό? Και εμάς τυχαίνει 1 φορά τον μήνα να καλούν στον μαγαζί από κάποια random εταιρεία. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

στη φαντασία μου τελικά , πάλι καλά που ρώτησες , ήταν να περάσει νομοσχέδιο αλλά τελικά παραμένει 9 με 8 το βράδυ

Απλα, αυτο που ειπα και παραπανω. Δεν το βρισκω λογικο καποιος να δουλευει σε τηλεφωνικο κεντρο, και να μην μπορει να παρει τηλ μεταξυ 3-5:30 πχ

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Απλα, αυτο που ειπα και παραπανω. Δεν το βρισκω λογικο καποιος να δουλευει σε τηλεφωνικο κεντρο, και να μην μπορει να παρει τηλ μεταξυ 3-5:30 πχ

Και εγω δεν το βλεπω λογικο να παιρνει  την ωρα που μπορει να κοιμαμαι.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε

Και εγω δεν το βλεπω λογικο να παιρνει  την ωρα που μπορει να κοιμαμαι.

Απο οτι φαινεται, τα τηλ κεντρα δεν αφορουν τις ωρες κοινης ησυχιας. Βασικα, απο τον ορο και μονο καταλαβαινει καποιος οτι απαγορευεται ο γενικος θορυβος.

https://e-nomika.gr/ποιες-είναι-οι-ώρες-κοινής-ησυχίας/

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Απο οτι φαινεται, τα τηλ κεντρα δεν αφορουν τις ωρες κοινης ησυχιας.

Η λογικη λεει οτι δε μπορεις να παιρνεις την ωρα της ξεκουρασης,αυτο αφορουν και οι ωρες κοινης ησυχιας.
Ναι ναι,ξερω τι ισχυει,9 με 8 τις εργασιμες οποτε κλαφτα. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Elysian είπε

πως γινεται να μην καλουν τετοιοι αριθμοι στο κινητο να γινουν block(σταθερα ειναι)

Ένα γνωστό μου, η πιο γνωστή και απαίσια εισπρακτική της ΔΕΗ τον έπαιρνε ακόμα και στη δουλειά του... άγνωστο το πως βρήκαν τον αριθμό...

12 ώρες πριν, Elysian είπε

η δεη μπορει να κοψει σε καποιον το ρευμα που πληρωνει καθε μηνα βεβαια οχι ολο το ποσο οσο μπορει αλλα πληρωνει κανονικα 

ναι μπορεί, αρκεί το οφειλόμενο ποσό να είναι συνολικά μεγαλύτερο των 400 ευρώ (αν δεν έχει αλλάξει κάτι).

Μία τακτική είναι, όταν πληρώνεις το λογαριασμό να δηλώνεις το κινητό για επικοινωνία και μετά όποιος παίρνει από αυτούς μπλοκ απευθείας γιατί αν το σηκώσεις και μιλήσεις αυτοί αυτομάτως φαίνεται ότι κάνουν δουλειά και συνεχίζουν... Επίσης, ποτέ σε αυτούς δεν δίνεις προσωπικά στοιχεία.

5 ώρες πριν, mathimatikos196 είπε

Μου λένε εκ ΄μέρους της ΔΕΗ και ζητούν τον πατέρα μου. Λέω ,έχει φύγει απο την ζωή πείτε μου ακριβώς  για ποιό ζήτημα με ενοχλείτε ?Η απάντηση ήταν δεν μπορώ να σας πω

Μου 'χε συμβεί κι εμένα το ίδιο πριν χρόνια, όμως τους είπα ότι είμαι ο ίδιος και με ενημέρωσαν για μια βλακεία που ούτε που τη θυμάμαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Stam123 είπε

Ένα γνωστό μου, η πιο γνωστή και απαίσια εισπρακτική της ΔΕΗ τον έπαιρνε ακόμα και στη δουλειά του... άγνωστο το πως βρήκαν τον αριθμό...

Για την γνωστή εταιρεία που αρχίζει από Π μιλάς. Όλοι καλούν από το τηλέφωνο που έχεις δηλώσει στην ΔΕΗ δεν ασχολούνται με κανένα άλλο νούμερο. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Haldol είπε

Το πληρώνει "κανονικά" δεν ισχύει. Αφού δε πληρώνει όλα όσα οφείλει, δεν πληρώνει "κανονικά". :P

Γιατί το αναφέρω αυτό; Διαβάστε να γελάσετε... μου 'καναν κάτι πριν κάνα δίμηνο που δεν ήξερα όχι αν πρέπει, αλλά πόσο πρέπει να γελάσω. Δέχτηκα κλήση για οφειλή ύψους... συγκεκριμένα 2,ΧΧ ευρώ!

Θυμόμουν ότι είχα αφήσει στο λογαριασμό του συγκεκριμένου δανείου το ποσό της δόσης. Έλα όμως που είχα αφήσει "στο περίπου" το ποσό, και προφανώς εξοφλήθηκε η δόση "μερικώς". Εγώ κάνω να μπω 4-5 μέρες στο ebanking και χτυπάει τηλεφωνάκι; Παρακαλώ; Ναι, εκ μέρους της τάδε, για τη ληξιπρόθεσμη. Ποια ληξιπρόθεσμη ρε παιδιά; Μπαίνω ebanking και βλέπω τι παίχτηκε. Μεταφέρω το τεράστιο ποσό που είχε μείνει προς εξόφληση, μαζί με την επόμενη δόση (σωστά αυτή τη φορά :P) από "διπλανό" λογαριασμό και οκ.

Και τους ρωτάω κιόλας, ότι ρε'σεις, δεν υπάρχει ένα όριο, κάτι, πριν αρχίσουν τα τηλέφωνα; Ε είναι αυτοματοποιημένα, έχετε δίκιο, μπλα- μπλα. Οκ δε τους κατηγορώ σαν "εισπρακτική" (άλλωστε δε μ' ενόχλησαν κιόλας, όπως έχω ακούσει ότι γίνεται... ήταν μόλις -1- κλήση, σε normal ώρα, με ευγένεια και πολύ "οκ" απέναντί μου). Αλλά φόρ γκάντ σέικ ξέρω'γω... 

Ίδια περίπτωση είχα πριν μερικές μέρες για το εξωφρενικό ποσό του 0,16€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...