Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ενα γνωστο ατομο το καλουν στο τηλεφωνο  πολλες φορες κατι που κατανταει σπαστικο και του λενε οτι θελουν να τον ενημερωσουν με ενα ζητημα για την δεη αλλα οταν τους λεει να παρει η ιδια δεη λενε τα δικα τους. μπορει να ειναι απατη εταιρια?

πως γινεται να μην καλουν τετοιοι αριθμοι στο κινητο να γινουν block(σταθερα ειναι)

η δεη μπορει να κοψει σε καποιον το ρευμα που πληρωνει καθε μηνα βεβαια οχι ολο το ποσο οσο μπορει αλλα πληρωνει κανονικα 

Επεξ/σία από Elysian
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Elysian είπε

Σε ενα γνωστο μ ατομο  ολο το  καλουν και λενε οτι συνεργαζονται με την δεη και ρωτανε  διαφορα οταν τους λεει να παρει η ιδια  η δεη σαν εταιρια  για να του πει  τι συμβαινει λενε τα δικα τους. ειναι εταιριες απατης? και κτ αλλο θελω να ρωτησω να κοψει η δεη το ρευμα σε καποιον αμα πληρωνει λιγα λιγα οσα μπορει δλδ....αλλα πληρωνει 

Ναι μπορεί να του το κόψει αν δεν εξοφλεί κάθε λογαριασμό.Ας κάνει διακανονισμό αλλά να ξέρει ότι θα πρέπει μαζί με την δόση να πληρώνει και ολοκληρο τον νέο λογαριασμό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Elysian είπε

Σε ενα γνωστο ατομο το καλουν στο τηλεφωνο  πολλες φορες κατι που κατανταει σπαστικο και του λενε οτι θελουν να τον ενημερωσουν με ενα ζητημα για την δεη αλλα οταν τους λεει να παρει η ιδια δεη λενε τα δικα τους. μπορει να ειναι απατη εταιρια?

πως γινεται να μην καλουν τετοιοι αριθμοι στο κινητο να γινουν block(σταθερα ειναι)

η δεη μπορει να κοψει σε καποιον το ρευμα που πληρωνει καθε μηνα βεβαια οχι ολο το ποσο οσο μπορει αλλα πληρωνει κανονικα 

Με απλά λόγια από εισπρακτική εταιρεία είναι τα τηλέφωνα για τα χρέη που έχει συσσωρεύσει ο γνωστός σου στην ΔΕΗ.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Elysian είπε

Το πληρώνει "κανονικά" δεν ισχύει. Αφού δε πληρώνει όλα όσα οφείλει, δεν πληρώνει "κανονικά". :P

Γιατί το αναφέρω αυτό; Διαβάστε να γελάσετε... μου 'καναν κάτι πριν κάνα δίμηνο που δεν ήξερα όχι αν πρέπει, αλλά πόσο πρέπει να γελάσω. Δέχτηκα κλήση για οφειλή ύψους... συγκεκριμένα 2,ΧΧ ευρώ!

Θυμόμουν ότι είχα αφήσει στο λογαριασμό του συγκεκριμένου δανείου το ποσό της δόσης. Έλα όμως που είχα αφήσει "στο περίπου" το ποσό, και προφανώς εξοφλήθηκε η δόση "μερικώς". Εγώ κάνω να μπω 4-5 μέρες στο ebanking και χτυπάει τηλεφωνάκι; Παρακαλώ; Ναι, εκ μέρους της τάδε, για τη ληξιπρόθεσμη. Ποια ληξιπρόθεσμη ρε παιδιά; Μπαίνω ebanking και βλέπω τι παίχτηκε. Μεταφέρω το τεράστιο ποσό που είχε μείνει προς εξόφληση, μαζί με την επόμενη δόση (σωστά αυτή τη φορά :P) από "διπλανό" λογαριασμό και οκ.

Και τους ρωτάω κιόλας, ότι ρε'σεις, δεν υπάρχει ένα όριο, κάτι, πριν αρχίσουν τα τηλέφωνα; Ε είναι αυτοματοποιημένα, έχετε δίκιο, μπλα- μπλα. Οκ δε τους κατηγορώ σαν "εισπρακτική" (άλλωστε δε μ' ενόχλησαν κιόλας, όπως έχω ακούσει ότι γίνεται... ήταν μόλις -1- κλήση, σε normal ώρα, με ευγένεια και πολύ "οκ" απέναντί μου). Αλλά φόρ γκάντ σέικ ξέρω'γω... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Elysian είπε

ένα τηλ ανα 2 μέρες και ώρες μη κοινής ησυχίας προβλέπεται αλλιώς αναφορά στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (δίνει κανονικά πρόστιμα)

εξαρτάται το κινητό σου και το λειτουργικό

κανονικά δεν πληρώνει απο τη στιμγμή που δεν εξοφλεί όλο το ποσό  , να κάνει διακανονισμό καλύτερα

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε εμένα κάτι ανάλογο . Στο πατρικό μου σπίτι ο λογαριασμός έρχεται στο όνομα του πατέρα μου που έχει φύγει απο την ζωή 2 χρόνια τώρα .Οι λογαρισαμοί πληρλωνονται κανονικά με πάγια εντολή εξόφλησης μέσω τράπεζας.Επικοινωνία πρίν απο περίπου 20 ημέρες απο εταιρεία της οποίας δεν συγκράτησα το όνομα.. Μου λένε εκ ΄μέρους της ΔΕΗ και ζητούν τον πατέρα μου. Λέω ,έχει φύγει απο την ζωή πείτε μου ακριβώς  για ποιό ζήτημα με ενοχλείτε ?Η απάντηση ήταν δεν μπορώ να σας πω , στείλτε μου μια ληξιαρχική πράξη θανάτου του πατέρας σας και τότε θα σας ενημερώσω.....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ..........

Ξαναλέω οι λογαριασμοί πληρώνονται κανονικά  και πρίν απο την λήξη τους.

Επεξ/σία από mathimatikos196
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mathimatikos196 είπε

Σε εμένα κάτι ανάλογο . Στο πατρικό μου σπίτι ο λογαριασμός έρχεται στο όνομα του πατέρα μου που έχει φύγει απο την ζωή 2 χρόνια τώρα .Οι λογαρισαμοί πληρλωνονται κανονικά με πάγια εντολή εξόφλησης μέσω τράπεζας.Επικοινωνία πρίν απο περίπου 20 ημέρες απο εταιρεία της οποίας δεν συγκράτησα το όνομα.. Μου λένε εκ ΄μέρους της ΔΕΗ και ζητούν τον πατέρα μου. Λέω ,έχει φύγει απο την ζωή πείτε μου ακριβώς  για ποιό ζήτημα με ενοχλείτε ?Η απάντηση ήταν δεν μπορώ να σας πω , στείλτε μου μια ληξιαρχική πράξη θανάτου του πατέρας σας και τότε θα σας ενημερώσω.....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ..........

Ξαναλέω οι λογαριασμοί πληρώνονται κανονικά  και πρίν απο την λήξη τους.

Ας μην ενημερώσουν,τι σε πειράζει;

Δημοσ.

προσωπικά δεν με πειράζει , το θέμα όμως είναι οτι ενοχλούν την μητέρα μου υπερήλικα άνθρωπο ακατάλληλες ώρες . Σε παρότρυνσή μου να μην ξαναενοχλήσουν  και αν υπάρχει θέμα με το ότι ο λογαριασμός  έρχεται στο όνομα του θανόντος πατέρα μου ας με ενημερώσει . Σημειωτέον ότι για το ακίνητο στο οποίο εκδίδεται λογαριασμός βρίσκεται στο όνομά μου . Αντί αυτού εισέπραξα άσχημη συμπεριφορά . ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, mathimatikos196 είπε

προσωπικά δεν με πειράζει , το θέμα όμως είναι οτι ενοχλούν την μητέρα μου υπερήλικα άνθρωπο ακατάλληλες ώρες . Σε παρότρυνσή μου να μην ξαναενοχλήσουν  και αν υπάρχει θέμα με το ότι ο λογαριασμός  έρχεται στο όνομα του θανόντος πατέρα μου ας με ενημερώσει . Σημειωτέον ότι για το ακίνητο στο οποίο εκδίδεται λογαριασμός βρίσκεται στο όνομά μου . Αντί αυτού εισέπραξα άσχημη συμπεριφορά . ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ

Μην τα θελουμε και ολα δικα μας. Προφανως και δεν μπορει να σου πει εσενα, κατι που αφορα το συμβολαιο το οποιο ειναι ακομα στον πατερα σου. Αν ειχαν γινει οι διαδικασιες που επρεπε να γινουν, θα το ελεγαν σε εσενα. Επισης, δεν μπορουν να ξερουν την κατασταση των υπολοιπων ανθρωπων του σπιτιου. Και, οταν λες ακαταλληλες ωρες? 3-5 μεσημερι (αν και προσωπικα δεν το βρισκω ακαταλληλο) ή 9μμ-9πμ?

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Elysian είπε

Είτε χρωστάει στην ΔΕΗ και τον καλούν από εισπρακτική. Είτε τον καλούν απατεώνες. Στην πρώτη περίπτωση σου λένε από που είναι και σταματάνε όταν τους πει ότι θα πληρώσεις την τάδε ημέρα. 

Εγώ πλέον επειδή με ενοχλούσαν έχω δώσει μόνο κινητό στην ΔΕΗ και έχω μπλοκάρει όλα τους τα τηλέφωνα. Η παλιά εισπρακτική άλλαξε και έχουνε αλλάξει και νούμερα, μπορεί να σε καλούν μέχρι και από Μύκονο για να σηκώσεις το τηλέφωνο και να μην δώσουν στίγμα. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Μην τα θελουμε και ολα δικα μας. Προφανως και δεν μπορει να σου πει εσενα, κατι που αφορα το συμβολαιο το οποιο ειναι ακομα στον πατερα σου. Αν ειχαν γινει οι διαδικασιες που επρεπε να γινουν, θα το ελεγαν σε εσενα. Επισης, δεν μπορουν να ξερουν την κατασταση των υπολοιπων ανθρωπων του σπιτιου. Και, οταν λες ακαταλληλες ωρες? 3-5 μεσημερι (αν και προσωπικα δεν το βρισκω ακαταλληλο) ή 9μμ-9πμ?

Φίλε μου πολύ απλά θα μπορούσαν να μου πουν το αυτονόητο δηλαδή παρακαλώ φροντίστε για την αλλαγή ονόματος στην ΔΕΗ .Επίσης φαίνεται λογικό μια εταιρεία να ζητάει να στείλω ληξιαρχική πράξη θανάτου την στιγμή που δεν είναι η επίσημη ΔΕΗ ?

Και ναι οι μεσημεριανές ώρες είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ για υπερήλικες ανθρώπους

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mathimatikos196 είπε

Τα τηλ κέντρα δουλεύουν 9-5, οπότε και εκείνες τις ώρες θα πάρουν. 

11 λεπτά πριν, mathimatikos196 είπε

Επίσης φαίνεται λογικό μια εταιρεία να ζητάει να στείλω ληξιαρχική πράξη θανάτου την στιγμή που δεν είναι η επίσημη ΔΕΗ ?

Δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό να το στείλεις, αν θέλεις να ενημερωθείς. Γενικά κάνε την διαδικασία αλλαγής ονόματος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, mathimatikos196 είπε

15.00 έως 17.30 απαγορεύεται 

6 ώρες πριν, korakios είπε

ένα τηλ ανα 2 μέρες και ώρες μη κοινής ησυχίας προβλέπεται αλλιώς αναφορά στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή (δίνει κανονικά πρόστιμα)

edit έκανα λάθος για τις ώρες κοινής ησυχίας

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Τα τηλ κέντρα δουλεύουν 9-5, οπότε και εκείνες τις ώρες θα πάρουν. 

Δεν νομίζω ότι είναι τόσο κακό να το στείλεις, αν θέλεις να ενημερωθείς. Γενικά κάνε την διαδικασία αλλαγής ονόματος. 

Αδερφέ μου αυτό θα το κάνω και άμεσα .Η ένσταση μου είναι πως μου ζητάς μια ληξιαρχική πράξη θανάτου και δεν μου λές για ποιό λόγο την ζητάς . Τέλος πάντων σας ευχαριστώ πολύ όλους για τον κόπο σας να απαντήσετε ,

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...