elpano Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Γεια σας παιδιά, Είμαι σε αναζήτηση καινούργιου smartphone και θα ήθελα την βοήθεια σας. Είμαι ανάμεσα στα: Galaxy S22, Pixel 6, Xiaomi 12, Xperia 5 III, Huawei P50 Pro, Motorola Edge 30 Pro, OnePlus 10 Pro και iPhone 12 ή 13 mini (αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο σε αυτήν την κατηγορια θα χαρώ να το ακούσω). Έχω δει πολλά review για το καθένα από αυτά τα smartphone αλλα δεν μπορώ να αποφασίσω και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Με ενδιαφέρει να έχει πολύ όμορφη οθόνη (δεν με νοιάζει το μέγεθος οθόνης), καλή αυτονομία μπαταρίας, καλές κάμερες και καλές επίδοσης. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
GATE123 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Είναι λίγο δύσκολο. Όλα έχουν τα αρνητικά και τα θετικά τους. Ας πούμε μερικά αρνητικά S22 άθλια μπαταρία Pixel καθόλου service και 5G στην Ελλάδα Xiaomi εκνευριστικό λειτουργικό με διαφημίσεις . Service και επίσημη εγγύηση από διανομείς. Αναβαθμίσεις οι τελευταίοι των τελευταίων. Xperia ξεχασμένοι και ακριβά κινητά. Huawei χωρίς Google services Motorola εδώ δεν ξέρω τι γίνεται με τις ενημερώσεις/αναβαθμίσεις(αν και έχουν Stok Android) OnePlus δεν έχει επίσημο service και εγγύηση iPhone και εδώ από μπαταρία χάλια μαύρα Πρέπει λοιπόν να κάνεις κάποιες θυσίες/υποχωρήσεις. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2022 από GATE123
elpano Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Εγώ σχετικά με τα smartphones που έγραψα παραπάνω ήμουν πιο κοντά στο Galaxy S22. Όμως έχω διαβάσει ότι έχει πολύ χαλια μπαταρία και αυτό με πήγε πίσω. Πήγα σε ένα κατάστημα να το δω από κοντά, ρώτησα έναν υπάλληλο για την μπαταρία και μου είπε ότι αυτό το θέμα λύθηκε με update που έβγαλε η εταιρία. Οποτε έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω τι να κάνω και πιο smartphone να επιλέξω.
Kag1ante Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Αν μπορώ να δώσω ένα "περίεργο" suggestion θα έλεγα να κοιτάξεις και το S21 FE. Έχει σχετικά εφάμιλλες επιδόσεις με σχετικά φθηνότερη κατασκευή (πλαστικό στη πλάτη αντί για γυαλί, το οποίο λύνεται με θήκες) και χωρίς τόσο μεγάλο θέμα μπαταρίας. Αν τώρα έχεις κλείσει στα παραπάνω θα έλεγα S22 καθώς είναι αλήθεια ότι έχει βελτιωθεί η μπαταρία του S22 αλλά μη περιμένεις συντριπτική διαφορά (λόγω μικρού μεγέθους σε συνδυασμό με ενεργοβόρο android + snapdragon gen 1). 1
GATE123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, elpano είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Εγώ σχετικά με τα smartphones που έγραψα παραπάνω ήμουν πιο κοντά στο Galaxy S22. Όμως έχω διαβάσει ότι έχει πολύ χαλια μπαταρία και αυτό με πήγε πίσω. Πήγα σε ένα κατάστημα να το δω από κοντά, ρώτησα έναν υπάλληλο για την μπαταρία και μου είπε ότι αυτό το θέμα λύθηκε με update που έβγαλε η εταιρία. Οποτε έχω μπερδευτεί, δεν ξέρω τι να κάνω και πιο smartphone να επιλέξω. Καλά ο υπάλληλος την δουλειά του θα κάνει για να πουλήσει. Αλλά όσο και να λύθηκε δεν παύει να παραμείνει η μπαταρία στα 3700mAh που με αυτά που φοράει το S22 την μέρα θα το φορτίζεις τουλάχιστον δύο φορές. Επειδή βλέπω ότι μάλλον θες Samsung , μήπως είναι καλύτερα να δεις κάποιο άλλο? Π.χ Samsung S21+ Υπάρχει και άλλη εταιρεία που δεν την έχεις βάλει..... Realme......καλύτερη από Xiaomi ,με stok Android(σαν τα OnePlus)με εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και service . Εγώ σου βάζω ένα για να δεις https://www.bestprice.gr/item/2157367155/realme-gt-2-pro-12gb-256gb.html Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από GATE123
elpano Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δεν θέλω, ούτε κοιτάω μόνο Samsung. Είχα λίγο πιο πάνω το Galaxy S22 αλλα λόγο μπαταρίας πήγα πίσω, και δεν θέλω να ανεβώ στην τιμή του S22+. Τώρα δεν ξέρω σε ποιο από αυτά που σας έγραψα να καταλήξω...
GATE123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, elpano είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δεν θέλω, ούτε κοιτάω μόνο Samsung. Είχα λίγο πιο πάνω το Galaxy S22 αλλα λόγο μπαταρίας πήγα πίσω, και δεν θέλω να ανεβώ στην τιμή του S22+. Τώρα δεν ξέρω σε ποιο από αυτά που σας έγραψα να καταλήξω... S21+ έγραψα και είναι στα λεφτά σου.
Gohan1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Σε αυτή την κατηγορία τι γνώμη έχετε για το OPPO find x5 pro ?
judge_manos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Είμαι και γω στην ίδια φάση και μάλλον θα περιμένω το xperia 5iv (που ελπίζω να βγει μέσα στο 22). Έχω το pixel 3 τα τελευταία 3 χρόνια και στο 6 με χάλασαν αρκετά πράγματα. 1) Μέγεθος 2) bugs που διάβασα ότι υπάρχουν 3) Προτιμώ τα bezels από το hole-punch 4) Και τέλος ότι δεν έχει support Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρα καλύτερο κινητό στα μικρά android (μέχρι 6 - 6.1").
georgerapp Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω το xperia 1iii , με εχει σκασει στα προβλήματα. Κ ειναι ενα κινητό σκέτη λαύρα. Απο την εμπειρία μου που είναι εξαιρετικά μικρή αλλα ειναι βιωμενη . Οχι sony . Με τα μπούνια ενα s21u . Το έχει συνάδελφος κ καλος φιλος μου ταυτόχρονα. Αυτή ναι , είναι συσκευή ακριβή , κανει τα παντα , τα κανει στο έπακρο, δεν ζεσταίνει, έχει αυτονομία , το σημα καμπάνα . Εμενα ολο το χανει κ γενικα περνάω ασχημα μαζι του κ με το που βρω χρόνο εφυγε σέρβις με αεροκλωτσια . Γενικά εχει πεθανει η sony ρε παιδια . Τι συζητάμε; Μην γίνεται σαν εμενα τον κουτό. Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από georgerapp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα