gianso Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα και καλη Κυριακη σε ολουσ ! Μιας και το adsl κατεξοχην προγραμμα / δυνατοτητες δε με καλυπτουν λεω να περασω σε unlimited πακετα cosmote για τουσ καλοκαιρινουσ μηνουσ που θελω να τηλεργαστω. Αυτη τη στιγμή υπαρχει ηδη αγορασμενο fritzbox7530ax που ηταν πανω στην adsl γραμμη οποτε το ερωτημα ειναι : 1) Αγοραζω ενα 4g usb dongle και το συνδεω στο fritzbox στη usb θυρα (στο 13888 μου ειπαν πωσ το dongle που πουλανε germanos / cosmote ειναι compatible με τα fritz router που υποστηριζουν , αν και δε ξερω ποσο σιγουρο ειναι αυτο αφού η θυρα usb 2.0 που εχει το 7530ax βγαζει μεχρι 500mah ενω δε γνωριζω τι usb dongle δινει ο γερμανοσ). Αν παω σε μια τετοια λυση απο θεμα αποδοσησ το 7530ax εχει wifi 6 κτλπ και καλη διαχειρηση αλλα τι εικονα εχετε για usb 4g dongles ? Πιστεύετε οτι μπορει να εχω θεμα αν το dongle χρειαστει παραπανω απο οτι θα μπορει να δωσει η usb θυρα του fritzbox 7530ax ? Αν δινουν αυτο https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20340499 τοτε ειμαι οριακα οκ αφου ειναι usb 2.0 (και αρα μαλλον θα μπορει να το σηκωσει το fritzbox). 2) Ή παω στο κλασικο tp link COSMOTE 4G Wi-Fi Router ? Αυτο εχει 2 κεραιες (που δε ξερω ομωσ αν ειναι για να πιανει καλυτερο 4g ή απλα καλυτερο wifi μετα να μοιραζει). 3) Υπαρχει καποια αλλη λυση ? Εχω διαβασει το θεμα με το after market 4g router που υπαρχει στο forum και βλεπω πολλες και διαφορες λυσεις και σκεφτομουν μηπωσ δοκιμασω ενα απλο setup φετοσ με dongle + fritzbox και χτυπησω σε καμια προσφορα black friday ή μεσα στο χειμωνα κατι καλυτερο οπωσ πχ https://www.skroutz.gr/s/29788832/ZTE-MC801A-5G-Router-Gigabit-Ασύρματο-Wi-Fi-6.html (αλλα ισωσ και να ναι overkill αν και στη περιοχη που με ενδιαφερει cosmote 5g πιανει 350mbps). Σασ ευχαριστώ όλους για το χρονο σας ! Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2022 από gianso
gianso Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Κατεληξα και δουλευω εδω και μεριεκσ μερες το TP Link COSMOTE 4G Wi-Fi Router. Μεχρι στιγμής όλα είναι οκ.
tinapo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, gianso είπε Κατεληξα και δουλευω εδω και μεριεκσ μερες το TP Link COSMOTE 4G Wi-Fi Router. Μεχρι στιγμής όλα είναι οκ. Πόσο κοστίζει αυτό ? Είναι καλύτερο σε σχέση με ένα άλλο TP LINK?
qrstuv Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Εγώ πήρα ένα 4G TP-Link (το TL-MR6400) και μαζί με την whats up sim με unlimited data για 1 μήνα μου βγήκε γύρω στα 100 ευρώ. Κάνει την δουλειά του. 1
gianso Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, tinapo είπε Πόσο κοστίζει αυτό ? Είναι καλύτερο σε σχέση με ένα άλλο TP LINK? 119 τελική τιμή στο Γερμανό με 50giga για 1 χρόνο (εβαλα τη προσφορά με τα 25 ευρο unlimited 3 μήνες και κρατάω τα 50 κάβα για κανένα Σκ το χειμώνα ή Πάσχα κτλπ )
tinapo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, qrstuv είπε Εγώ πήρα ένα 4G TP-Link (το TL-MR6400) και μαζί με την whats up sim με unlimited data για 1 μήνα μου βγήκε γύρω στα 100 ευρώ. Κάνει την δουλειά του. Ποιο πήρες (εννοώ v4, v5...) ?
gianso Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, tinapo είπε Ποιο πήρες (εννοώ v4, v5...) ? Αν δε κανω λαθοσ ειναι το v4 (με μια επιφυλαξη επειδη δεν ειμαι στο σπιτι για να το δω σιγουρα). Τωρα ειδα οτι η ερωτηση δεν ηταν για μενα Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από gianso
qrstuv Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, tinapo είπε Ποιο πήρες (εννοώ v4, v5...) ? Το v5, όμως δεν ξέρω ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα