Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θέλω να στείλω έναν φάκελο (αν είναι θεμιτό καθώς το βιβλίο είναι 20x15 διαστάσεις και είναι λίγο χοντρό) μέσω ACS όπου θα περιέχει ένα μικρό σχετικά βιβλίο από το τοπικό κατάστημα σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση εντός Αθηνών. 

Είμαι τελείως άπειρος πάνω σε αυτό το θέμα και για αυτόν τον λόγο θέλω να θέσω κάποιες ερωτήσεις (όσο περίεργες και αν είναι) 

Χρειάζεται να υπολογίσω του βάρος του περιεχομένου από πριν ή το κάνουν εκεί? 

Χρειάζεται να έχω ήδη δικό μου φάκελο η παραθέτουν οι ίδιοι έναν? 

Σχετικά με την παράδοση στην συγκεκριμένη διεύθυνση (συγχωρεστε με για την περίεργη αυτή ερώτηση) δεν θέλω να είναι ειδοποιημενος ο παραλήπτης από πριν σχετικά με την παράδοση (reasons). Γίνεται απλά να παραδωθει ο φάκελος στην θυρίδα χωρίς καμία επαφή με τον παραλήπτη και εν αγνοία του? Έτσι απλά να τον αφήσει και να αποχωρήσει χωρίς να έχει ειδοποιηθεί ο άλλος καν. 

Τέλος το νεαρό της ηλικίας μου με αποτρέπει από το να πραγματοποιηθεί η παράδοση? Με μια ταυτότητα θα μπορέσω να την πραγματοποίησω? 

Χαζές ερωτήσεις από έναν άπειρο άνθρωπο. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Επεξ/σία από Tony_Greece
Δημοσ.

Το βαρος θα το βρουν στο καταστημα.

Φακελο βαζεις και δικο σου αν θες (καλυτερα).

Ειδοποιηση δεν υπαρχει, το πολυ πολυ ομως να παιξει το κλασικο σκηνικο οπου θα αφησουν χαρτακι αντι για το πακετο οποτε τον ηπιες.

Κουριερ να αφησει το πακετο ετσι απλα χωρις ειδοποιηση ή παραλαβη απο ατομο, λες και αφηνει διαφημιστικο στην πορτα, δεν παιζει. 

Ετσι οπως περιγραφεις την ιστορια (και επειδη μου μυριζει γκομενοδουλεια) νομιζω οτι το πιο ασφαλες ειναι να το πακεταρεις και να το αφησεις μονος σου εκει που πρεπει, ή να βαλεις ενα φιλο σου να το παιξει κουριερ και να παει να το παραδωσει με τον τροπο που θες. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, lector είπε

Το βαρος θα το βρουν στο καταστημα.

Φακελο βαζεις και δικο σου αν θες (καλυτερα).

Ειδοποιηση δεν υπαρχει, το πολυ πολυ ομως να παιξει το κλασικο σκηνικο οπου θα αφησουν χαρτακι αντι για το πακετο οποτε τον ηπιες.

Κουριερ να αφησει το πακετο ετσι απλα χωρις ειδοποιηση ή παραλαβη απο ατομο, λες και αφηνει διαφημιστικο στην πορτα, δεν παιζει. 

Ετσι οπως περιγραφεις την ιστορια (και επειδη μου μυριζει γκομενοδουλεια) νομιζω οτι το πιο ασφαλες ειναι να το πακεταρεις και να το αφησεις μονος σου εκει που πρεπει, ή να βαλεις ενα φιλο σου να το παιξει κουριερ και να παει να το παραδωσει με τον τροπο που θες. 

Αν αφήσουν χαρτάκι δηλαδή με λίγα λόγια τους ειδοποιεί για το πακέτο και το παραλαμβανουν από το κοντινό κατάστημα? Να σου πω την αλήθεια δεν θα με χάλαγε αλλά θέλω να σιγουρευτώ ότι θα το δουν. Όσον αφορά τα ΕΛΤΑ μπορεί να γίνει αυτό που επιθυμώ? Επίσης καλά μυρίζεις χεχεχε. 

Δημοσ.

Αναλογως το βαρος, μην παρεις κλασικο φακελο. Acs πρεπει να εχουν με φυσαλιδες μεσα για εξτρα, ας πουμε, παχος. Δεν ξερω αν το βρισκεις και σε κανα βιβλιοπωλειο.

Δημοσ.

Επίσης ίσως να έβρισκες καμία μικρή εταιρία κούριερ που αφενός θα παραδώσει πιθανότατα στην ώρα της και αφετέρου ίδια ήταν ευκολότερη η συνεννόηση 

Δημοσ.
Στις 17/7/2022 στις 12:18 ΠΜ, Tony_Greece είπε

Χρειάζεται να έχω ήδη δικό μου φάκελο η παραθέτουν οι ίδιοι έναν? 

Εχουν και αυτοι φακελο,αλλα δεν αξιζει.

Αν περασεις απο καδους ανακυκλωσης,ειδικα κοντα σε καταστηματα,σιγουρα θα βρεις καποιο χαρτοκουτο.
Εαν δε βρισκεις στο μεγεθος που θες για το βιβλιο,μπορεις να κοψεις ενα μεγαλυτερο κουτι στις γωνιες,να λυγισεις τα καινουργια πλεον "αυτια" του κουτιου και να κλεισεις το δεμα,αποφευγοντας ετσι μεγαλυτερη χρεωση λογω ογκου.

Εφοσον μιλαμε για βιβλιο,δε χρειαζεσαι ουτε bubble wrap,βαζεις μεσα εφημεριδες ή καποιο αλλο κομμενο χαρτοκουτο.

Προσφατα παρελαβα λαπτοπ τυλιγμενο σε βρωμικα ρουχα,οποτε ειναι και αυτο αναμεσα στις επιλογες σου :P

Αν τωρα θες εναν κυριλε φακελο,για να κανεις το κομματι σου,καλυτερα να πας σε οποιοδηποτε βιβλιοπωλειο και να ζητησεις εναν με φυσαλιδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...