dspy Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Γεια σε όλους. Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος με το παρακάτω; Το τελευταίο διάστημα σε 100αρα γραμμή το 5g WIFI δεν δίνει καθόλου ταχύτητα ή δίνει με απίστευτα σκαμπανευάσματα. Σε συνεχομενα speed test απο δυο laptop το ενα σε 5g wifi το αλλο συνδεδεμένο με καλώδιο, το wifi μπορει να δώσει 2mbps η και χαμηλότερο και με το καλώδιο 80-100 mbps Εϊμαι στα 2-3 μέτρα απόσταση απ το router, επίσης έχω δοκιμάσει να βάλω δεύτερο router για το wifi (xiaomi) και κάνει τα ίδια. Εχει γίνει χειρότερο τις τελευταίες ημέρες. Συσκευες δεν εχω κάτι απιστευτο πάνω. Δηλαδη Laptop, κινητο, 2 εξυπνες λαμπες, καμερα, google home, πλυντηριο, κλιματιστικό. Ομως δεν τραβάνε data αυτα και ξέρω οτι δεν φταίνε γιατί έχω δοκιμάσει να τα βγάλω όλα και πάλι κάνει το ίδιο. Έχει κάποιος καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Επίσης ήρθε τεχνικός vodafone γιατί μου είπαν ότι έβρισκαν αποτυχία στα πακέτα (αν το λέω καλά) και πείραξε κάτι στην πρίζα και μου είπε δεν θα έχω θέμα τώρα. Αλλά πάλι τα ίδια. Τους έχω ενημερώσει και θα μου στείλουν νεο ρουτερ απο Δευτέρα να δοκιμάσω αλλά δεν πιστεύω ότι φταίει το ρουτερ γιατί το κάνει και με το xiaomi.
bill2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Καλημέρα Για αρχή τι εξοπλισμό έχεις ; Δοκίμασες αλλαγή καναλιού,ονόματος,κωδικού;;
dspy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά βρήκα τη λύση λίγο μετά το χθεσινό μήνυμα μου και τη βρήκα κάνοντας δοκιμές τυχαία. Είχα για χρόνια power line για να λειτουργώ το Vodafone tv και ενώ έβγαζα το καλώδιο δικτύου του power line απ' το ρούτερ δεν έφτιαχνε το πρόβλημα, χθες έβγαλα τελείως τα power line και απ τι δύο πρίζες ρεύματος και το πρόβλημα λύθηκε. Από χθες το βράδυ δηλαδή μέχρι τώρα η ταχύτητα είναι 90-100 Mbps σταθερά. Που κολλάει όμως το power line με την ταχύτητα και την ποιότητα και γιατί το επηρέαζε; @Ukforthemoment τα ίδια έκανε @bill2015 δοκιμασα και τα δυο. Εχω ZXHN H267A V1.0. Edit: για την ωρα το παρακολουθω γιατι νομιζω παλι κανει καποια νερα Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2022 από dspy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα