tzotzo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Εντάξει έχετε μηχανικό στην πολυκατοικία και δεν ειπε αν χρειάζεται κάποια άλλη επισκευή; Fail είναι οι ένοικοι. Όχι ο διαχειριστής
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, sphinxgr είπε Στο μεταξύ γκρινιάζεις που δεν υπάρχει άδεια, για κόστος εργασιών 2000€ και αν βγάζατε άδεια, θα πήγαινε +500-1000€ +ΦΠΑ στις εργασίες και θα πληρώνατε σχεδόν τα διπλά. Δεν ειναι αποψη αυτο που μου λες. Πολύ καλύτερα θα πήγαιναν τα πράγματα άμα είχαν γίνει όλα όπως πρέπει και τα γνωρίζαμε από την αρχή ώστε να ψαχτουμε να ξέρουμε το κόστος και να πάρουμε περισσότερες προσφορές πάρα έτσι αέρα πατέρα που στην τελική μπορεί να βγήκε και περισσότερο τώρα γιατί μας είδαν στην ανάγκη οι μάστορες που ήρθαν μετά και χτύπησαν τις τιμές, κλασσικό φαινόμενο δηλαδή. Επίσης δεν γκρινιάζω έτσι το βλέπεις εσύ, ψάχνομαι από τώρα για να ξέρω τι θα επικαλεστώ άμα μπλέξουμε με δικηγόρους. Τα λεφτά ότι και να έβγαινε είτε 2k είτε 4k σε μικρες δόσεις θα πληρωθούν έτσι κι αλλιώς. Επίσης αυτό που δεν μου αρέσει καθόλου είναι η κοροιδια. Ρωτήσαμε αν υπάρχει άδεια και στην αρχή μας λέει όχι δεν το ήξερα ότι θέλει άδεια. Μετα από μια μέρα μας λέει ότι άδεια υπάρχει τελικά και κόστισε 700 ευρώ. Αλλά του λέω πως θέλω να δω ένα αντίγραφο η να μου πει τον αριθμό της και επικαλείται όλο τον εργολάβο την έχει ο εργολάβος θα καλέσω να πω στον εργολάβο να την φέρει αλλά δεν την έφερε κτλ. Απόδειξη πληρωμής μηχανικού δεν βρήκα. 2 ώρες πριν, takoulou είπε Καλημερα... Καλυτερα να τα βρειτε... Να δειτε τις αποδειξεις κτλπ... Και ποιες εργασιες εγιναν... Αν εγιναν ολα σωστα... Και σιγα σιγα να τα πληρωσετε.. Τις αποδείξεις τις είδα, το άθροισμα δεν βγαίνει όσο θα έπρεπε να είναι, άρα είτε δεν κόπηκαν αποδείξεις για εργασίες, είτε ζητήθηκαν ποσα από τους ιδιοκτήτες υψηλότερα από αυτά που έπρεπε, κάποιες αποδείξεις μαστορων είναι γραμμένες σε απλό χαρτί Α4 χωρίς σφραγίδα και λείπουν πολλά στοιχεια για τον επαγγελματία τον λήπτη της υπηρεσίας και την περιγραφομενη εργασία σε σημείο που φορολογικά είναι ένα μπακαλοχαρτο μας είπε λογιστης ενώ δεν βγάζουμε εύκολα ακρη ποιος εκανε τι. Υπάρχουν ιδιοκτήτες που χρωστάνε κοινόχρηστα ετών και δεν πληρώνουν, εδώ άνετα ούτε αυτά θα πληρώσουν και παίζει να έχουν και δίκιο άμα τους γίνει αγωγή, καθόμαστε κάποιοι και πληρώνουμε και άλλοι ζούνε στην υγεία του κοροιδου... 2 ώρες πριν, tzotzo είπε Εντάξει έχετε μηχανικό στην πολυκατοικία και δεν ειπε αν χρειάζεται κάποια άλλη επισκευή; Fail είναι οι ένοικοι. Όχι ο διαχειριστής Δεν πάτησε πουθενα μηχανικός έτσι όπως μου τα είπανε. Όλα κανονιστηκαν από ότι κατάλαβα μεταξύ διαχειριστή και μαστορων εργολάβου κτλ. Άμα είχε ερωτηθεί μηχανικός και είχε επιβλέψει το κτίριο από την αρχή θα είχαν επισημανθεί όλα τα προβλήματα από την αρχή. Τώρα περιμένω να δω ακόμα αν υπάρχει άδεια η όχι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα