Κόκολόκο Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Γεια χαρά σε όλους, όπως γράφω στο τίτλο, θέλω να μάθω για ράμπες, είναι 3 σκαλιά σχεδόν 50cm μαζί. Θα πάρω/σκέφτομαι να πάρω, μηχανή σχεδόν 200 κιλών. Λέγεται ό,τι κλέβουν πολυ και σκέφτομαι, εκτός από τη προστασία κλοπής, και τυχών βανδαλισμούς οπότε θα τη βάζω μέσα στο σπίτι αφού μπορώ. Ψάχνω λοιπόν ράμπα και θέλω να δω τι υπάρχει, αν έχει κάποιος άλλος ραμπα μηχανής για παρόμοιους λόγους, πόσο ασφαλης είναι κατα την ανάβαση κατάβαση και γενικά αν υπάρχει όρεξη για μπλα μπλα να τα πούμε για το θέμα. Θέλω επίσης να δω πόσο ασφαλής είναι, γιατί θα είναι η πρώτη μου μεγάλων (σχετικά) κυβικών μηχανή και αρκετά βαριά πιθανόν. Πχ βλέπω σε ιστοσελίδα καταστήματος, ράμπα με 28 εκ πλάτος, χωρίς προστατευτικά ή κάτι που να το δείχνει στερεό πάνω σε σκαλιά. Θα την ανεβάζω με τα χέρια 200-300 κιλά μηχανή., Τι λέτε;
basilis_k6 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 με τα χέρια θέλεις ραμπα μηκους 2+ μέτρων και φόρα. εκτος αν εισαι ο γιος του σουπερμαν. 2
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δεν υπαρχουν έτοιμα τετοια οραγματα, καλεις εναν σιδερα και σου φτιάχνει μια, το ερώτημα ειναι πως την αποθηκεύεις και που
georgiouu Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) εγω παλιοτερα χρησιμοποιουσα ενα μαδερι οικοδομης για να ανεβω 4 σκαλια,μια χαρα τα αντεχει τα 200 κιλα σαν βαρος δεν στο προτεινω ομως γιατι ειναι αρκετα ριψοκινδυνο να χασεις την ισορροπια σε τοσο στενο πατημα,παρολα αυτα ποτε δεν ενοιωσα οτι κινδυνευσα.λιγο γκαζι και ανεβηκε.εννοειτε και εγω πανω στη μηχανη αλλιως με τα χερια θα σου πεσει Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2022 από georgiouu
Black Demis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Αξιζει μεν (αν η μηχανή είναι ύψιλον ρίσκου για κλοπή δλδ δημοφιλές) Αλλά καλύτερα να σου την φτιάξει ένας σηδερας
mclein² Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 βαλε quickshifter να την ανεβαζεις χωρις συμπλεκτη 1
nik0laus Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Αν το σπίτι είναι δικό σου κατάργησε τα σκαλιά και κάνε σε ολο το πλάτος ράμπα με τσιμέντο μια και καλή... Σκαλιά και μαλακίες... 1
Κόκολόκο Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, nik0laus είπε Αν το σπίτι είναι δικό σου κατάργησε τα σκαλιά και κάνε σε ολο το πλάτος ράμπα με τσιμέντο μια και καλή... Σκαλιά και μαλακίες... χαχαχα, έτσι λέω κι εγώ τι τα θέλουνε ; Επίσης το θέμα είναι η κλίση, είναι ύψος περίπου 40cm και πλάτος των σκαλιών 55cm σχεδόν. Σκέφτομαι πως αν την ανεβάζω με γκάζι θα μπορεί να κουνηθεί, επίσης αν την ανεβάζω με τα χέρια, θα θέλω να είναι αρκετά μακρυα η ράμπα και αφού είμαι και σχετικά κάτω του μέτριου αναστήματος θα είναι πιο επικίνδυνο. Ο σίδεράς πολύ πιθανόν να είναι μια λύση, θα μπορεί όμως αν του δώσω διαστάσεις σκαλιών και ύψους-μήκους μηχανής να ξέρει πως θα τη φτιάξει;
tasanton Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 δεν παίρνεις μια enduro, να ανεβοκατεβαίνεις μια χαρά; σκαλιά, ράμπες και μαλακίες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα