Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 17/7/2022 στις 3:46 ΜΜ, Havik είπε

Black smearing sto θεό, κατά το scroling εξαφανίζονται τα γράμματα σε μαύρο φόντο, σε game τα ίδια χάλια, πρόβλημα των φτηνών VA.

Ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ σε ένα AOC Q27G2U και είναι φοβερά ενοχλητικό.
Στην αρχή νόμιζα πως έφταιγε το καλώδιο (προτιμώ την Display Port σύνδεση) ή οι ρυθμίσεις. Όταν πέρασα τα προτεινόμενα profiles (και ό,τι settings προτείνουν ειδικοί και κάτοχοι) και είδα πως το πρόβλημα παραμένει, απογοητεύτηκα.
Μα είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο χοντρό θέμα;
Και δεν αφορά κάτι απαιτητικό όπως το gaming, για απλή ανάγνωση κειμένου μιλάμε!

• Like 1
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 17/7/2022 στις 12:51 ΜΜ, Ntinaras είπε

ξερω τι ψαχνω

4k 32" 144hz minimum και 10bit VA panel.

αλλα κατω απο 1000 ευρω δεν εχει τιποτα

οποτε περιμενω :P

σωστος φιλε 8ες 10 μπιτ τουλαχιστον και chroma 4:4:4 for TV's

αλιως θα βλεπεις περιεργα πραγματα σε κειμενα και χρωματα

11 λεπτά πριν, 9-11 είπε

Ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ σε ένα AOC Q27G2U και είναι φοβερά ενοχλητικό.
Στην αρχή νόμιζα πως έφταιγε το καλώδιο (προτιμώ την Display Port σύνδεση) ή οι ρυθμίσεις. Όταν πέρασα τα προτεινόμενα profiles (και ό,τι settings προτείνουν ειδικοί και κάτοχοι) και είδα πως το πρόβλημα παραμένει, απογοητεύτηκα.
Μα είναι δυνατόν να υπάρχει τόσο χοντρό θέμα;
Και δεν αφορά κάτι απαιτητικό όπως το gaming, για απλή ανάγνωση κειμένου μιλάμε!

λογικο ρε μαν- ειναι VA οτι χειροτερο για υπολιστη και κειμενα- 8ες IPS 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

σωστος φιλε 8ες 10 μπιτ τουλαχιστον και chroma 4:4:4 for TV's

αλιως θα βλεπεις περιεργα πραγματα σε κειμενα και χρωματα

λογικο ρε μαν- ειναι VA οτι χειροτερο για υπολιστη και κειμενα- 8ες IPS 

Το προηγούμενο monitor μου, είχε κι αυτό (φτηνό) VA panel αλλά δεν παρουσίαζε αυτό το φαινόμενο.
Αντικαταστάθηκε εντός εγγύησης λόγω ΧΟΝΤΡΟΥ προβλήματος (κάθετες γραμμές που βαθμιαία εξαπλώνονταν).
Για όσο διάστημα δούλευε κανονικά, δεν είχα κάποιο παράπονο.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 9-11 είπε

Το προηγούμενο monitor μου, είχε κι αυτό (φτηνό) VA panel αλλά δεν παρουσίαζε αυτό το φαινόμενο.
Αντικαταστάθηκε εντός εγγύησης λόγω ΧΟΝΤΡΟΥ προβλήματος (κάθετες γραμμές που βαθμιαία εξαπλώνονταν).
Για όσο διάστημα δούλευε κανονικά, δεν είχα κάποιο παράπονο.

Οκ είχα VA panel ότι χειρότερο για υπολογιστές απλά είπα την εμπειρία μου 

Δημοσ.
Στις 22/7/2022 στις 10:54 ΠΜ, APPLEGEEK είπε

Οκ είχα VA panel ότι χειρότερο για υπολογιστές απλά είπα την εμπειρία μου 

Τι προβλημα ειχες?

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Τι προβλημα ειχες?

Το text δεν είναι καθαρό , τα παιχνίδια έχουν πολλή μεγάλο contrast , , Photoshop φαινόταν χαλιά ips or oled only 

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

583€ Μόλις έφυγε παραγγελία... Για να δούμε... Την κοιτούσα καιρό αυτή την οθόνη.

Εγγύηση άμα χρειαστεί μόνο Amazon πίσω να φανταστώ ε; 

LG Ελλάδα δεν παίζει να φανταστώ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως έρχονται από την lg τα ips black το δεύτερο μισό του 2022, τα οποία μάλλον θα τα βάλει και σε office και σε gaming monitors. Ίσως για αυτό έχει αρχίσει και η μείωση τιμών σε αρκετά lg...η πρώτη με τέτοια τεχνολογία πάνελ της lg δημιουργήθηκε από την dell (Ultrasharp U2723QE) και περιμένουν και της ίδιας της lg μέσα στη χρονιά.

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Sondo214 είπε

583€ Μόλις έφυγε παραγγελία... Για να δούμε... Την κοιτούσα καιρό αυτή την οθόνη.

Εγγύηση άμα χρειαστεί μόνο Amazon πίσω να φανταστώ ε; 

LG Ελλάδα δεν παίζει να φανταστώ...

Παίζει μειωμένη εγγύηση μεσω LG Hellas (2 vs 3 έτη) και επιδιόρθωση, όχι αντικατάσταση.

Επίσης θα πρέπει να αναλάβεις τα μεταφορικά (μεταφορική+έξοδα) προς Amazon ή τουλάχιστον αυτό ίσχυε με Amazon Ισπανίας.Κατα τα λεγόμενά τους, σου επιστρέφουν το ποσό με την προσκόμιση του σχετικού invoice.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tenshi είπε

Παίζει μειωμένη εγγύηση μεσω LG Hellas (2 vs 3 έτη) και επιδιόρθωση, όχι αντικατάσταση.

Επίσης θα πρέπει να αναλάβεις τα μεταφορικά (μεταφορική+έξοδα) προς Amazon ή τουλάχιστον αυτό ίσχυε με Amazon Ισπανίας.Κατα τα λεγόμενά τους, σου επιστρέφουν το ποσό με την προσκόμιση του σχετικού invoice.

Δεν το γνώριζα, σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...