Armoral Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 54 λεπτά πριν, grevoil είπε Επειδή ψάχνω και εγώ 32'' 4κ 144hz ips μια λογική τιμή βρήκα αυτήν, https://www.skroutz.gr/s/35581398/Dell-G3223Q-IPS-HDR-Gaming-Monitor-31-5-4K-3840x2160-144Hz-με-χρόνο-απόκρισης-1ms-GTG.html Reviews δεν έχει πολλά στο youtube το μόνο που βρήκα ήταν έναν Κινέζο που φαινόταν ο τύπος έκανε καλή δουλειά, έβαλα προφανώς και υπότιτλους στα Αγγλικά. Μου φάνηκε πολύ οκ monitor για το PC αλλά και το PS5. Αλλά θα περιμένω να πέσει κάτω από τα 680-700 πριν κάνω την παραγγελία εκτός βέβαια αν έχει βγει κάτι καλύτερο μέχρι τότε. https://www.rtings.com/monitor/reviews/dell/g3223q 1
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Armoral είπε https://www.msystems.gr/monitors/dell-g3223q-4k-31-5-wide-led-ips-144hz-1ms-with-amd-freesync-premium-pro-hdr-ready-210-bdxs ειναι IPS. θελω VA
DownUNDERground Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, Havik είπε Την έχει δει; Μπορεί και να έχει περάσει από τα χέρια μου... Η τεχνολογία VA αυτά έχει. Δεν είναι προβλήματα της συγκεκριμένης οθόνης οι γωνίες θέασης κλπ. Τα 144hz παίζουν από DisplayPort. Μένεις με το color space, που είναι μεγάλη η κουβέντα για το αν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες, χωρίς φυσικά να περιμένεις 121% sRGB.
Armoral Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, Ntinaras είπε ειναι IPS. θελω VA Πάρε τη 43άρα της Gigabyte.
this.is.elia Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω την 27GN800-B (το φθηνότερο μοντέλο στις 27 ίντσες) με IPS panel και 1440p. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απολύτως ευχαριστημένος, ειδικά το HDR είναι μαύρο χάλι, θα μπορούσα κάλλιστα να έχω ανεβάσει τη φωτεινότητα στο 100%. Είναι μονίμως στο off. Σε μια απλή 32άρα LG (tv/monitor) είναι πολύ πιο ζωντανά τα χρώματα στο HDR. Από την άλλη, τα 144Hz είναι ωραίο πράμα, τόσο από HDMI όσο και από DP. Στο DP, τα windows πιάνουν αμέσως το g-sync και το ενεργοποιούν. Βέβαια, ευτυχώς που η κάρτα γραφικών (3070 gigabyte) είναι ήσυχη γιατί τα 144fps είναι ζόρικα στα 1440p. Μια 2080Ti FE που έχω δοκιμάζει γίνεται φοβερά ενοχλητική καθώς παλεύει να φτάσει συνέχεια τα 144fps. Θέλει v-sync στα 60 ή στα 90 και χαλαρώνει αλλιώς γίνεται γκαλοριφέρ και απορροφητήρας μαζί. Επίσης, το OSD της οθόνης είναι ίσως το καλύτερο που έχω δει, πανεύκολο και γρήγορο στη χρήση. Οπότε θα σου πρότεινα να την δεις live πριν την αγοράσεις (η αντίληψη του χρώματος είναι υποκειμενική). Επίσης να κοιτάξεις να έχεις ήσυχη κάρτα Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2022 από this.is.elia 1
argosixna Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, emperor4her είπε μπορεις να βολευτεις με την xiaomi αλλα ειναι Ultra wide.. τιμη χωμα, (black friday την ειχα παρει 299Ε) κατα τ αλλα, 4k, 144 VA Aπο ποτε ειναι 4κ?! 2
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, argosixna είπε Aπο ποτε ειναι 4κ?! 4k θεωρειται οτιδηποτε με οριζοντια αναλυση ~4000 η οχι?
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, Ntinaras είπε 4k θεωρειται οτιδηποτε με οριζοντια αναλυση ~4000 η οχι? Μα, δεν εχει οριζοντια αναλυση >4000, αλλα 3440, aka UltraWide QHD (UWQHD) https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_common_resolutions#/media/File:Vector_Video_Standards.svg (εικονα δες) 4
emperor4her Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Στις 17/7/2022 στις 3:46 ΜΜ, Havik είπε Την έχει δει; Χάλια color space, έχουν ένα δικό τους color space που το βάφτισαν 121% "srgb", το srgb (όπως και τα υπόλοιπα πρότυπα) περιλαμβάνει συγκεκριμένους κωδικούς από χρώματα και ανάλογα με το πόσα χρώματα από αυτά μπορεί μια οθόνη να δείξει παίρνει ένα ποσοστό, όπως καταλαβαίνεις το μέγιστο είναι 100%, αυτοί δεν πιάνουν το 100% του srgb, πόσο δεν ξέρω μπορεί να 80% μπορεί να είναι 95%, πάντως καλό ποσοστό δεν είναι και πρόσθεσαν άλλα χρώματα εκτός του πρότυπου Srgb (άρα παύει να είναι τέτοιο) και το βάφτισαν "121% srgb", νέο color space που κάλλιστα μπορούν να το βαφτίσουν και "300% xiaomi κίτσος special tutbo edition", το ίδιο άχρηστο παραμένει...... μια ματιά να ρίξεις στην οθόνη φτάνει, αυτή που είχα δει δεν έχει καν σωστό μπλε... μώβιζε, χρωματική πιστότητα για τα πανηγύρια. Black smearing sto θεό, κατά το scroling εξαφανίζονται τα γράμματα σε μαύρο φόντο, σε game τα ίδια χάλια, πρόβλημα των φτηνών VA. Γωνία θέασης απογοητευτική. Μεγάλο μπέρδεμα με τα 144hz δεν θυμάμαι τελικά αν έπαιξε ποτέ σε τόσα, νομίζω το max ήταν 100 ή 120. Οπότε φυσικό είναι η γνώμη που έχω να είναι ότι είναι μια κάκιστη οθόνη. Επειδή την έχω, δεν 3χω καθόλου ghosting, και έχω 144hz κανονικά.. Τα πάνω με τα χρώματα δεν είμαι τόσο εμπεριστατωμένος γνωστής και δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Πολύ πιθανό να έχεις δίκιο.. Αυτό που είπα εγώ και εξακολουθώ να λέω, είναι ότι σε τιμή κάτω από 300 θεωρώ ότι είναι υπέρτιμια οθόνη.
Agmourk Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 On 17/07/2022 at 00:34, bower said: Αν και off-topic, εγώ σε 2κ οθόνη δεν έχω καταφέρει με κανένα browser να παίξω Netflix, Disney, Apple TV+ με ανάλυση πάνω από 1080p. αυτό και το ότι το πρόβλημα του 4k gaming λύνεται με το dlss με έκαναν να μετανιώσω που δεν πήρα 4Κ οθόνη. η προσφορά φαίνεται πολύ καλή. Έχεις δοκιμάσει Edge?
bower Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Agmourk είπε Έχεις δοκιμάσει Edge? Όλους τους chromium based browsers 1
cosmo21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, bower είπε Όλους τους chromium based browsers εχεις κανει εγκατασταση αυτο΄? An HEVC video extension must be installed. NOTE: Many Windows 10 and Windows 11 devices can install HEVC video extensions for free, but some computers require a separate purchase from Microsoft before it can be installed. If you're not sure or need help installing video extensions, contact the device manufacturer.
bower Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, cosmo21 είπε εχεις κανει εγκατασταση αυτο΄? An HEVC video extension must be installed. NOTE: Many Windows 10 and Windows 11 devices can install HEVC video extensions for free, but some computers require a separate purchase from Microsoft before it can be installed. If you're not sure or need help installing video extensions, contact the device manufacturer. Αν θυμάμαι καλα γιατί έχω λίγους μήνες που δοκίμασα τα πάντα, το έχω κάνει. Γενικά και το περιεχόμενο διατίθεται σε αναλύσεις που υποστηρίζονται από τις τηλεοράσεις, δλδ 4κ και 1080, όποτε η «περίεργη» ανάλυση 2κ δεν κυκλοφορεί για να μου τη δείξουν και οι browsers. Εσυ έχεις καταφέρει να δεις 2κ σε streaming και, αν ναι, όπως το επιβεβαίωσες?
cosmo21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, bower είπε Αν θυμάμαι καλα γιατί έχω λίγους μήνες που δοκίμασα τα πάντα, το έχω κάνει. Γενικά και το περιεχόμενο διατίθεται σε αναλύσεις που υποστηρίζονται από τις τηλεοράσεις, δλδ 4κ και 1080, όποτε η «περίεργη» ανάλυση 2κ δεν κυκλοφορεί για να μου τη δείξουν και οι browsers. Εσυ έχεις καταφέρει να δεις 2κ σε streaming και, αν ναι, όπως το επιβεβαίωσες? Εχω καταφερει να δω 3840 ακα 4κ μετα απο αυτο το Plugin ενω πριν και οι browsers και το app εδειχνε μονο 720p. Το κατεβαζεις απο το microsoft store, εγκατασταση, ανοιγεις netflix app, ψαχνεις test patterns και εκει πατας Ctrl + Alt + Shift + D εαν πανω δεξια σου γραφει 3840 μπλα μπλα εισαι σε 4κ μπορεις να το τσεκαρεις πριν κανεις εγκατασταση το Plugin για να δεις που βρισκεσαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα