Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα αυπνα αλανια.

Εχοντας σπασει τα νευρα μου με τις παγοθηκες

Spoiler

και με την κοπελα μου η οποια βαζει 4 παγακια στον καφε και μετα ξαναγεμιζει την πλαστικη παγοθηκη,καθιστωντας αδυνατον να βαλω μετα εγω παγο στο δικο μου καφε ( αφου ο υπολοιπος παγος εχει γινει χαλια απο το νερο

θελω να αγορασω μια "ανατρεπομενη" παγοθηκη,η οποια ριχνει τα παγακια στο δοχειο απο κατω και μετα την ξαναγεμιζεις με νερο,αλλα ψαχνω κατι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.

Ειδα αυτη  https://www.skroutz.gr/s/34027643/Wpro-Παγοθήκη-Πλαστική-48-Θέσεων-με-Καπάκι-Διάφανο-89-72-97-43.html αλλα δεν εχω τοσο μεγαλες αναγκες για παγο,ουτε και ψηνομαι να δωσω τοσα.
Αν εχει παρει κανεις κατι φθηνο,ας παραθεσει σχετικο λινκ.

Ειδα τετοια ενσωματωμενη θηκη στο ψυγειο της μανας μου και απο τοτε με στοιχειωνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σακούλες 

Ψαχνω κατι πολυ συγκεκριμενο.

Επισης,οι σακουλες δεν ειναι eco friendly.

Επεξ/σία από StamTheMan
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σε βολεύουν θηρία παγάκια, ή κοιτάς εδώ (και εδώ) ή παίρνεις φλιτζανάκια.

Ή παίρνεις 3-4 κλειστές με 2-3€ (δεν ξέρω πόσο έχουν ακριβώς, καθώς σώθηκα με τις πάνω) και πάντα θα υπάρχει 1 που θα θέλει γέμισμα, 1 που θα είναι βανδαλισμένη και 1 που θα είναι γεμάτη.

Και γαμώ!

Επεξ/σία από csontheline
Δημοσ.

Παιδες,δεν ψαχνω για εναλλακτικες λυσεις,δε μπορω να το κανω πιο ξεκαθαρο.
Ψαχνω τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΤΕΝΤΑ!!!!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Αφού την βρήκες....

Λίγο που κοίταξα, περισσότερο σε ανταλλακτικά ψυγείων τις βρίσκεις και βάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Είτε θα βάλεις το χέρι στην τσέπη και θα πάρεις αυτό που θες είτε θα βολευτείς με οικονομική εναλλακτική.

Προσωπικά κάνω οτι σου είπαν. Polybag πολλών χρήσεων με zip και κάνω εκεί μπάνκα παγάκια.

Παγοθήκες που αδειάζουν εύκολα βρίσκεις εύκολα και οικονομικά.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Οκ προσωπικά απλά το βλέπω ότι θα πληρώσεις για κάτι που σου δίνει απλά την δυνατότητα να έχεις τα παγάκια κάτω από την παγοθηκη. Ή παίρνεις αυτό που βρήκες σκρουτζ, ή κάτι από αυτά που προτείναμε. 

Εμάς το ψυγείο (με κατάψυξη στο κάτω μέρος, pitsos) είχε τέτοιο δοχείο. Ίσως να το βρεις ως ανταλλακτικό για πιο φθηνά. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Οκ προσωπικά απλά το βλέπω ότι θα πληρώσεις για κάτι που σου δίνει απλά την δυνατότητα να έχεις τα παγάκια κάτω από την παγοθηκη. Ή παίρνεις αυτό που βρήκες σκρουτζ, ή κάτι από αυτά που προτείναμε. 

Στην ουσια εχεις αρκετα παγακια και εχεις και τα αλλα να "ετοιμαζονται".

Το θελω γιατι δεν πιανει πολυ χωρο και βολευει που "ξεφορτωνει" τα παγακια και δεν παλευεις να τα βγαλεις.

27 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Εμάς το ψυγείο (με κατάψυξη στο κάτω μέρος, pitsos) είχε τέτοιο δοχείο. Ίσως να το βρεις ως ανταλλακτικό για πιο φθηνά. 

Θα το ψαξω,στη χειροτερη θα κλεψω το δοχειο της μανας μου :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Στην ουσια εχεις αρκετα παγακια και εχεις και τα αλλα να "ετοιμαζονται".

Το θελω γιατι δεν πιανει πολυ χωρο και βολευει που "ξεφορτωνει" τα παγακια και δεν παλευεις να τα βγαλεις.

Ε ναι, για αυτο σου προτεινα παγοθηκες random και ενα πλαστικο φαγητου για να τα αδειαζετε.

btw πηγα jumbo τις προαλλες, ειχε κατι παγοθηκες με καπακι. Οποτε γινεται και η μεταφορα πιο ευκολη, και μπορειτε να εχετε ενα ετοιμο προς χρηση και ενα πχ να παγωνει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε samsung ψυγείο που έχουμε, είχε τέτοια παγοθήκη σαν αξεσουαρ. Ισως σε βολευει να την αγοράσεις σαν ανταλακτικό και να βάλεις απο κάτω ένα τάπερ που να ταιριάζει στις διαστασεις ωστε να μην αγοράσεις και το ειδικό σκαφάκι και ανεβει κι άλλο η τιμή γιατί είναι ηδη ακριβη. 

https://www.antalaktika-hlektrikon.gr/index.php/ανταλλακτικα-ψυγειου/παγομηχανη-ψυγειου/παγοθήκη-ψυγείου-sharp-detail

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...