Προς το περιεχόμενο

Αγορα πολυμηχανήματος

sacarelis22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

49 λεπτά πριν, highpriest είπε

Νωρίς είναι ακόμη. Οταν σας έρθει η πρώτη αλλαγή Drum και έχετε χρησιμοποιήσει μονο συμβατά τόνερ, ενημερώστε στις πόσες σελίδες χρειάστηκε drum και πως συμπεριφέρεται απο την αλλαγή και μετά.

Τώρα μάλιστα. Σιγά σιγά ξεκαθαρίζεις το τοπίο. Πάντως, αν δεν κάνω λάθος, το μηχάνημα έχει 4 drums, 1 για κάθε χρώμα, και αλλάζουν στις 30.000 σελίδες.με κόστος περίπου 44€ έκαστο (original). Ελπίζω να θυμηθώ να σε ενημερώσω. Πάντως η λογική σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι: "όσο τραβήξει". Ειδικά αν παρουσιάσει θέματα στις 50.000 σελίδες πχ, τότε δεν το πολυψάχνουμε. Τα λεφτά του θα τα έχει βγάλει, εκτός εγγύησης έτσι κι αλλιώς θα είναι, "ο επόμενος παρακαλώ..."

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, georgeole είπε

Μάλλον ο 3ος θα είναι: μετά από τον εκτυπωτή κι εσένα

Η γυναίκα μου μήν το μάθει και γκρινιάζει γιατί αυτή τον χρησιμοποιεί κυρίως...🤣

3 ώρες πριν, georgeole είπε

Να υποψιαστώ ότι αυτό είναι απόφθεγμα δικό σου ή έχει πνευματικά δικαιώματα και ο κ. Μέρφι😂; Ο Θεός να σ' έχει καλά φίλε μου πάντα να μας κάνεις να γελάμε...

Μπά.....νομίζω ότι τα πρώτα πειράματα με τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να γίναν σε εκτυπωτές.....και μάλλον ήταν γυναικεία εξού και το παίδεμα που τραβάμε...😂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...