Προς το περιεχόμενο

Αγορα πολυμηχανήματος

sacarelis22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, highpriest είπε

Είναι συνδεμένοι σε apple υπολογιστή ή σε σύστημα με linux;

Να σου πω: Ο ένας "πάει χαμένος" με την έννοια ότι είναι συνδεμένος σε ένα μόνο desktop (ή με usb ή με ethernet - δεν θυμάμαι) και χρησιμοποιείται για να τυπώνει γύρω στις 1.000 σελίδες το χρόνο. Ο άλλος είναι καρφωμένος σε δίκτυο και εξυπηρετεί 24 pc και laptop (windows κι αυτά) αξιοποιώντας τις δυνατότητές του.

7 ώρες πριν, gatos74 είπε

Eγώ έχω τον ΟΚΙ c511dn.Αντιμετώπισα δυσκολίες στην σύνδεση μέσω δικτύου και έτσι τον έχω μόνο με usb.

Προς το παρόν (με συχνό καθαρισμό του εσωτερικού) χρησιμοποιώ συμβατά τόνερ των 8 ευρώ για 2000 σελίδες

(υπάρχουν και με 5 ευρώ) δέν έχω αντιμετωπίσει κάποιο άλλο πρόβλημα πέρα του ότι πρέπει να τον έχω σε ξεχωριστή

γραμμή λόγο του ότι <<τραβάει>> αρκετό ρεύμα και το ups δέν...

Τον είχα πάρει καινούριο 50 ευρώ (γι αυτό τον αγόρασα)

Αγαπητέ φίλε, απλά κάνεις το αυτονόητο: Οι laser εκτυπωτές ΠΟΤΕ ΣΕ UPS ή/και ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΗ ΤΑΣΗΣ. Κατά προτίμηση ούτε σε οποιοδήποτε πολύπριζο. Για σιγουριά, αποκλειστικά και μόνο σε ξεχωριστή πρίζα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, georgeole είπε

Να σου πω: Ο ένας "πάει χαμένος" με την έννοια ότι είναι συνδεμένος σε ένα μόνο desktop (ή με usb ή με ethernet - δεν θυμάμαι) και χρησιμοποιείται για να τυπώνει γύρω στις 1.000 σελίδες το χρόνο. Ο άλλος είναι καρφωμένος σε δίκτυο και εξυπηρετεί 24 pc και laptop (windows κι αυτά) αξιοποιώντας τις δυνατότητές του.

Και δουλεύει ο δεύτερος απροβλημάτιστα με συμβατά;

Μένω έκπληκτος!

22 λεπτά πριν, highpriest είπε

Και δουλεύει ο δεύτερος απροβλημάτιστα με συμβατά;

Μένω έκπληκτος!

Ο πρώτος φυσικά δεν έχει χρειαστεί. Ακόμα δουλεύει τα original. Όσο για τον δεύτερο, δεν είχε άλλη επιλογή: ή θα δούλευε με τα (ποιοτικά πάντα) συμβατά ή θα τον παροπλίζαμε στο υπόγειο και στη θέση του θα βάζαμε ένα Kyocera P5021cdn που έχουμε. Μα γιατί σου κάνει τόση εντύπωση; Και ο φίλος μας ο gatos74 μας διαβεβαιώνει ότι τα (όχι και τα πιο φθηνά) συμβατά που χρησιμοποιεί δουλεύουν κανονικά. Να πω βέβαια την αλήθεια, εμένα είναι η πρώτη μου εμπειρία με έγχρωμο laser OKI και ποιοτικά συμβατά, αλλά γιατί είναι τόσο περίεργο να λειτουργήσει απρόσκοπτα αυτός ο συνδυασμός;

Μόλις τώρα, georgeole είπε

Ο πρώτος φυσικά δεν έχει χρειαστεί. Ακόμα δουλεύει τα original. Όσο για τον δεύτερο, δεν είχε άλλη επιλογή: ή θα δούλευε με τα (ποιοτικά πάντα) συμβατά ή θα τον παροπλίζαμε στο υπόγειο και στη θέση του θα βάζαμε ένα Kyocera P5021cdn που έχουμε. Μα γιατί σου κάνει τόση εντύπωση; Και ο φίλος μας ο gatos74 μας διαβεβαιώνει ότι τα (όχι και τα πιο φθηνά) συμβατά που χρησιμοποιεί δουλεύουν κανονικά. Να πω βέβαια την αλήθεια, εμένα είναι η πρώτη μου εμπειρία με έγχρωμο laser OKI και ποιοτικά συμβατά, αλλά γιατί είναι τόσο περίεργο να λειτουργήσει απρόσκοπτα αυτός ο συνδυασμός;

Θα μείνω απλά στο οτι προσωπικα δεν θα τους πρότεινα. Δεν είναι εδώ ο χώρος να αναλύσω παραπάνω.

Μακάρι να συνεχίσει να σας δουλεύει απρόσκοπτα.

24 λεπτά πριν, highpriest είπε

Θα μείνω απλά στο οτι προσωπικα δεν θα τους πρότεινα. Δεν είναι εδώ ο χώρος να αναλύσω παραπάνω.

Μακάρι να συνεχίσει να σας δουλεύει απρόσκοπτα.

Καλώς. Σεβαστό, θεμιτό και δίκαιο.

Για να πώ την αλήθεια ούτε εγώ θα πρότεινα τον c511 (άσε που δέν υπάρχει).

Βέβαια στην τιμή των 50 ευρώ που τον πήρα εγώ αξίζει

Εγώ τον έχω στα όπα-όπα,,,,,με τα μαλακά πινελάκια για καθαρισμό τον πεπιεσμένο αέρα του

τα πανάκια μικροινών του.

Ασε που τον δουλεύω από την πίσω τροφοδοσία.

Δέν ξέρω σε κανονικές συνθήκες χρήσης τί θα έκανε (τον χρησιμοποιώ λίγο)

3 λεπτά πριν, highpriest είπε

Πόσες σελίδες έχουν βγάλει οι εκτυπωτές σας;

Λιγότερο από 3000 αλλά με κάλυψη άνω του 70%

9 λεπτά πριν, gatos74 είπε

Λιγότερο από 3000 αλλά με κάλυψη άνω του 70%

Σορρυ....λιγότερο από 2000

2 λεπτά πριν, highpriest είπε

Είναι νωρίς ακόμη για να φανεί το οτιδήποτε.

Οταν χαλάσει να ξέρεις ότι θα είσαι ο πρώτος που θα το μάθει,,,😁

2 λεπτά πριν, gatos74 είπε

Ευχομι να μην σου χαλάσει και κυρίως να μην χρειαστείς την αντιπροσωπεία.

13 λεπτά πριν, highpriest είπε

Ευχομι να μην σου χαλάσει και κυρίως να μην χρειαστείς την αντιπροσωπεία.

Οταν δέν σε νοιάζει και πολύ εάν θα χαλάσει κάποιο μηχάνημα τότε αυτό δέν χαλάει.

Ειδικά δε εάν δέν σου αρέσει και σαν κατασκευή τότε σε συντροφεύει για καιρό....🤣

5 ώρες πριν, highpriest είπε

image.png.5cf398e84abb43b2c3191e43e556e0f7.png

Στον συγκεκριμένος με εντολή της διοίκησης της επιχείρησης δεν έχει χρησιμοποιηθεί τίποτα το συμβατό. Toner και Drum από την Oki με ελάχιστη συντήρηση.

8 ώρες πριν, highpriest είπε

Μάλλον ο 3ος θα είναι: μετά από τον εκτυπωτή κι εσένα

8 ώρες πριν, gatos74 είπε

Οταν δέν σε νοιάζει και πολύ εάν θα χαλάσει κάποιο μηχάνημα τότε αυτό δέν χαλάει.

Ειδικά δε εάν δέν σου αρέσει και σαν κατασκευή τότε σε συντροφεύει για καιρό....🤣

Να υποψιαστώ ότι αυτό είναι απόφθεγμα δικό σου ή έχει πνευματικά δικαιώματα και ο κ. Μέρφι😂; Ο Θεός να σ' έχει καλά φίλε μου πάντα να μας κάνεις να γελάμε...

9 ώρες πριν, highpriest είπε

Ο δικτυακός ΟΚΙ εννοείς; Επειδή είμαι σε διακοπές δεν ξέρω ακριβώς, αλλά  γύρω στις 5.000-6.000 σελίδες.

1 ώρα πριν, georgeole είπε

Ο δικτυακός ΟΚΙ εννοείς; Επειδή είμαι σε διακοπές δεν ξέρω ακριβώς, αλλά  γύρω στις 5.000-6.000 σελίδες.

Νωρίς είναι ακόμη. Οταν σας έρθει η πρώτη αλλαγή Drum και έχετε χρησιμοποιήσει μονο συμβατά τόνερ, ενημερώστε στις πόσες σελίδες χρειάστηκε drum και πως συμπεριφέρεται απο την αλλαγή και μετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...