sacarelis22 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα! Ψαχνω ένα πολυμηχάνημα μέχρι 200-220€ που να είναι με δοχείο χρωμάτων . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Για δες αυτό https://www.skroutz.gr/s/31335269/HP-Smart-Tank-670-All-in-One-Έγχρωμο-Πολυμηχάνημα-Inkjet-με-WiFi-και-Mobile-Print-White.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos74 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, sacarelis22 είπε Καλησπέρα! Ψαχνω ένα πολυμηχάνημα μέχρι 200-220€ που να είναι με δοχείο χρωμάτων . Για οικιακή χρήση? Για δουλειά γραφείου? Α4 διάσταση χαρτιού? Τι μηνιαίο όγκο εκτυπώσεων? Ασπρόμαυρο ή έγχρωμο? Με αυτόματο τροφοδότη στο σκάνερ? Θέλεις να τυπώνεις φωτογραφίες? Αυτές είναι μερικές από τις πληροφορίες που θα πρέπει να μας δώσεις για να μπορέσουμε να σου προτείνουμε το καταληλότερο μηχάνημα για τις δικές σου ανάγκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacarelis22 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Θα κάνει αρκετές εκτυπώσεις τον μήνα.γυρω στις 300+ Εγχρωμο Α4 Που κ που καμία φωτογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 54 λεπτά πριν, sacarelis22 είπε Θα κάνει αρκετές εκτυπώσεις τον μήνα.γυρω στις 300+ Εγχρωμο Α4 Που κ που καμία φωτογραφία. Τέλεια. Όποιο μηχάνημα και να σου προτείνουν οι συμφορουμίτες, πρόσεξε την εγγύηση: να είναι όσο το δυνατό μεγαλύτερη (όχι 1 χρόνο και τέλος), γιατί μιλάμε για αρκετές εκτυπώσεις το μήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Epson L3250 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Ψάχνω για... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
titikos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 ένα προβλημα που αντιμετοπίζω είναι ότι κάθε καλοκαίρι τα μελάνια στεγνώνουν κ είμαι για νεα. Στους εκτυπωτες με δοχειο χρωματων συμβαινει αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, titikos είπε ένα προβλημα που αντιμετοπίζω είναι ότι κάθε καλοκαίρι τα μελάνια στεγνώνουν κ είμαι για νεα. Στους εκτυπωτες με δοχειο χρωματων συμβαινει αυτο? Ναι, σε οποιονδηποτε εκτυπωτη χρησιμοποιει υγρο μελανι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, αφού έχεις θέμα με τη μη συνεχή χρήση, υπάρχει μια ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ πρόταση, αρκεί να μην έχεις μεγάλο θέμα με τον χώρο. Προτείνω λοιπόν τον OKI C532dn. Είναι έγχρωμος laser εκτυπωτής με κάπως σεβαστό όγκο, όχι πολυμηχάνημα, γι' αυτό απαιτείται ένα οποιοδήποτε ξεχωριστό scanner. Εδώ τελειώνουν τα κακά νέα και αρχίζουν τα καλά: Το μπάτζετ, μαζί με το ξεχωριστό scanner δεν ξεφεύγει παραπάνω από 50-70€. Η ποιότητα κατασκευής του είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, η αντικατάσταση των επιμέρους αναλωσίμων (τόνερ, drum) πολύ απλή, η ποιότητα εκτύπωσης ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. Άφησα το καλύτερο για το τέλος: Ενώ τα original toner είναι κυριολεκτικά ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ (690€ η τετράδα των high capacity- ναι, εξακόsια ενενήντα ευρώ - τόσα τους λείπουν), τα αντίστοιχα ποιοτικά συμβατά τόνερ στοιχίζουν μόλις 96€ η τετράδα και αποδίδουν 7.000 σελίδες το μαύρο και από 6.000 σελίδες το κάθε χρώμα. Τέτοια νούμερα συναγωνίζονται επάξια και ξεπερνούν οποιονδήποτε ink tank στην ίδια τιμή, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι γλιτώνουμε καθαρισμούς, έχουμε μεγαλύτερη ταχύτητα και ποιότητα εκτύπωσης, διπλή όψη, ethernet και δεν χρειάζεται φυσικά να τυπώνεις κάθε τρεις και λίγο. Αν δεν έχεις θέμα χώρου, δεν το συζητάμε. Ο ορισμός του VFM. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2022 από georgeole Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos74 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, lector είπε Ναι, σε οποιονδηποτε εκτυπωτη χρησιμοποιει υγρο μελανι. 5 ώρες πριν, titikos είπε ένα προβλημα που αντιμετοπίζω είναι ότι κάθε καλοκαίρι τα μελάνια στεγνώνουν κ είμαι για νεα. Στους εκτυπωτες με δοχειο χρωματων συμβαινει αυτο? Ο Lector εννοεί ότι το μελάνι στα ακροφύσια (και όχι μόνο) της κεφαλής στεγνώνει.Στο δοχείο της μελάνης όχι δέν ξεραίνεται.Εάν πάντως έχεις θέμα στον τωρινό εκτυπωτή σου με στέγνωμα-φράξιμο θα έχεις και σε έναν inktank.Yπάρχουν τρόποι να μήν συμβεί αυτό αλλά όλοι χρειάζονται (εστω και ελάχιστη) παρέμβαση από την μεριά σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 10 ώρες πριν, georgeole είπε Λοιπόν, αφού έχεις θέμα με τη μη συνεχή χρήση, υπάρχει μια ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ πρόταση, αρκεί να μην έχεις μεγάλο θέμα με τον χώρο. Προτείνω λοιπόν τον OKI C532dn. Είναι έγχρωμος laser εκτυπωτής με κάπως σεβαστό όγκο, όχι πολυμηχάνημα, γι' αυτό απαιτείται ένα οποιοδήποτε ξεχωριστό scanner. Εδώ τελειώνουν τα κακά νέα και αρχίζουν τα καλά: Το μπάτζετ, μαζί με το ξεχωριστό scanner δεν ξεφεύγει παραπάνω από 50-70€. Η ποιότητα κατασκευής του είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, η αντικατάσταση των επιμέρους αναλωσίμων (τόνερ, drum) πολύ απλή, η ποιότητα εκτύπωσης ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. Άφησα το καλύτερο για το τέλος: Ενώ τα original toner είναι κυριολεκτικά ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ (690€ η τετράδα των high capacity- ναι, εξακόsια ενενήντα ευρώ - τόσα τους λείπουν), τα αντίστοιχα ποιοτικά συμβατά τόνερ στοιχίζουν μόλις 96€ η τετράδα και αποδίδουν 7.000 σελίδες το μαύρο και από 6.000 σελίδες το κάθε χρώμα. Τέτοια νούμερα συναγωνίζονται επάξια και ξεπερνούν οποιονδήποτε ink tank στην ίδια τιμή, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι γλιτώνουμε καθαρισμούς, έχουμε μεγαλύτερη ταχύτητα και ποιότητα εκτύπωσης, διπλή όψη, ethernet και δεν χρειάζεται φυσικά να τυπώνεις κάθε τρεις και λίγο. Αν δεν έχεις θέμα χώρου, δεν το συζητάμε. Ο ορισμός του VFM. Τι σου φταιξε ο άνθρωπος και του προτείνεις ΟΚΙ; Μακριά! Ειδικά αν θες εκτυπωτή να δουλευει απροβλημάτιστα με συμβατά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, highpriest είπε Τι σου φταιξε ο άνθρωπος και του προτείνεις ΟΚΙ; Μακριά! Ειδικά αν θες εκτυπωτή να δουλευει απροβλημάτιστα με συμβατά. Σύμφωνα με όλα τα πρωτόκολλα δεν μου έχει φταίξει σε κάτι, εκτός ότι είναι συμφορουμίτης 😄. Πέρα από την πλάκα πάντως, όποια κι αν είναι η δική σου (πολύτιμη) εμπειρία, για τους υπόλοιπους τους ΟΚΙ δεν έχω άποψη, για τον συγκεκριμένο όμως έχω. Όσα έγραψα, προέρχονται από προσωπική εμπειρία. Χρησιμοποιούμε 2 τέτοια στη δουλειά και είμαστε υπερ-ευχαριστημένοι. ΥΓ Οποιαδήποτε αντιπρόταση είναι ευπρόσδεκτη. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από georgeole 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, georgeole είπε Σύμφωνα με όλα τα πρωτόκολλα δεν μου έχει φταίξει σε κάτι, εκτός ότι είναι συμφορουμίτης 😄. Πέρα από την πλάκα πάντως, όποια κι αν είναι η δική σου (πολύτιμη) εμπειρία, για τους υπόλοιπους τους ΟΚΙ δεν έχω άποψη, για τον συγκεκριμένο όμως έχω. Όσα έγραψα, προέρχονται από προσωπική εμπειρία. Χρησιμοποιούμε 2 τέτοια στη δουλειά και είμαστε υπερ-ευχαριστημένοι. ΥΓ Οποιαδήποτε αντιπρόταση είναι ευπρόσδεκτη. Είναι συνδεμένοι σε apple υπολογιστή ή σε σύστημα με linux; Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από highpriest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatos74 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Eγώ έχω τον ΟΚΙ c511dn.Αντιμετώπισα δυσκολίες στην σύνδεση μέσω δικτύου και έτσι τον έχω μόνο με usb. Προς το παρόν (με συχνό καθαρισμό του εσωτερικού) χρησιμοποιώ συμβατά τόνερ των 8 ευρώ για 2000 σελίδες (υπάρχουν και με 5 ευρώ) δέν έχω αντιμετωπίσει κάποιο άλλο πρόβλημα πέρα του ότι πρέπει να τον έχω σε ξεχωριστή γραμμή λόγο του ότι <<τραβάει>> αρκετό ρεύμα και το ups δέν... Τον είχα πάρει καινούριο 50 ευρώ (γι αυτό τον αγόρασα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα