Προς το περιεχόμενο

MI BAND NFC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι τελείος άσχετος με τα activity trackers  και θέλω τα φώτα σας.

Το κινήτο που έχω είναι ένα realme 5 pro χωρίς NFC και επειδή πλεόν με τις αυλες  χρεωστικές καρτες των διαφόρων επιδομάτων  πρέπει να αγοράσω ένα καινούργιο. Σκεφτόμουνα να αγοράσω ένα BAND with NFC  λόγω κόστους ώστε να μην αγοράσω καινούργιο κινητο (σσ. το έχω 2.5 χρόνια και έιναι σαν καινουργιο). Ποια είναι η γνώμη σας? θα δουλεύει αν κάνω αυτή την πατέντα?

Δημοσ.

Νομίζω δεν είμαι απόλυτα σίγουρος πως όχι γιατί πρέπει να συνδεθεί με το κινητό που πρέπει και αυτό να υποστηρίζει NFC.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Νομίζω δεν είμαι απόλυτα σίγουρος πως όχι γιατί πρέπει να συνδεθεί με το κινητό που πρέπει και αυτό να υποστηρίζει NFC.

7 ώρες πριν, pappaspanag είπε

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι τελείος άσχετος με τα activity trackers  και θέλω τα φώτα σας.

Το κινήτο που έχω είναι ένα realme 5 pro χωρίς NFC και επειδή πλεόν με τις αυλες  χρεωστικές καρτες των διαφόρων επιδομάτων  πρέπει να αγοράσω ένα καινούργιο. Σκεφτόμουνα να αγοράσω ένα BAND with NFC  λόγω κόστους ώστε να μην αγοράσω καινούργιο κινητο (σσ. το έχω 2.5 χρόνια και έιναι σαν καινουργιο). Ποια είναι η γνώμη σας? θα δουλεύει αν κάνω αυτή την πατέντα?

Πιστεύω πώς θα δουλέψει, αλλά καλύτερο θα ήταν να ρωτήσεις σε κάποια τράπεζα ή με κάποιο μειλ στην xiaomi

Δημοσ.

Λογικα γίνεται μέσω curve , αφου μπορεις να δηλωσεις στο curve όποια κάρτα θες για να γίνει η πληρωμη με το band. Εγω που χρησιμοποιω το band 6 για πληρωμες εχω αλλαξει 2,3 καρτες για πληρωμη, την επιλεγω εγω. Ολα με επιφύλαξη αν θα δεχεται και αυτην την κάρτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...