Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 19/10/2022 στις 2:22 ΜΜ, barman_ είπε

Δεύτερον και πολύ σημαντικό, δεν έχω καταλάβει γιατί διαγράφεται μια αγγελία όταν έχει κλείσει η έχει πουληθεί, άμεσα κιόλας... Αφήστε κάποιες μέρες με το κλειδακι όπως ήταν παλιά και όταν ολοκληρωθούν οι αξιολογήσεις και είναι θετικές, ας διαγραφεί.. 

Ευχαριστω προκαταβολικά 

Δεν διαγράφεται η αγγελία όταν ολοκληρωθεί. Εμφανίζεται στο λογαριασμό σου, στις αγγελίες. Εκτός αν μιλάς για τις αγγελίες που παρακολουθείς. Τότε ναι, με το που την ολοκληρώσει ο πωλητής δεν έχεις πρόσβαση πλέον, αν δεν αφορά εσένα η συναλλαγή. 

• Like 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, M A T R I X said:

Δεν διαγράφεται η αγγελία όταν ολοκληρωθεί. Εμφανίζεται στο λογαριασμό σου, στις αγγελίες. Εκτός αν μιλάς για τις αγγελίες που παρακολουθείς. Τότε ναι, με το που την ολοκληρώσει ο πωλητής δεν έχεις πρόσβαση πλέον, αν δεν αφορά εσένα η συναλλαγή. 

Ευχαριστω πολυ

Σχετικά με το άλλο θέμα, με τα bold κτλ? 

Έτσι ήταν παλιά και δεν ξέρω γιατί άλλαξε 

Δημοσ.
Στις 24/10/2022 στις 6:43 ΜΜ, barman_ είπε

Ευχαριστω πολυ

Σχετικά με το άλλο θέμα, με τα bold κτλ? 

Έτσι ήταν παλιά και δεν ξέρω γιατί άλλαξε 

Φαντάζομαι ότι θα μπορούσαν να υλοποιήσουν κάτι τέτοιο, αλλά προσωπικά δεν θα το ήθελα σε αυτή τη μορφή γιατί δεν είναι ωραίο ειδικά σε μικρότερες συσκευές. Σε κάθε περίπτωση είναι αρκετά minor και όχι το σωστό thread για ανάλυση. 

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν ολοκληρώνεται μια συναλλαγή, τι δικαιολογία βάζουμε στην ολοκλήρωση πώλησης, κλειδωμένη ή το αντικείμενο δεν είναι πλέον διαθέσιμο;

Επεξ/σία από Vassilis_24
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Vassilis_24 είπε

Όταν ολοκληρώνεται μια συναλλαγή, τι δικαιολογία βάζουμε στην ολοκλήρωση πώλησης, κλειδωμένη ή το αντικείμενο δεν είναι πλέον διαθέσιμο;

Βάλε ό,τι θες. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Βάλε ό,τι θες. 

Απλά δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει το κλειδωμένο από τη μία και από την άλλη αν βάλεις ότι το αντικείμενο δεν είναι διαθέσιμο, το βάζεις επειδή το πούλησες ή απλά επειδή το έχασες ή δεν το βρίσκεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vassilis_24 είπε

Απλά δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει το κλειδωμένο από τη μία και από την άλλη αν βάλεις ότι το αντικείμενο δεν είναι διαθέσιμο, το βάζεις επειδή το πούλησες ή απλά επειδή το έχασες ή δεν το βρίσκεις.

Το κλειδωμένο θα μπορούσε να υποτεθεί ότι το μετάνιωσες και το κράτησες για σένα. Πρακτικά, δεν έχει καμία σημασία. Οι ολοκληρωμένες αγγελίες παύουν να είναι ορατές, οπότε λίγο σε νοιάζει ό,τι και να επιλέξεις. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

- Στις αγγελίες μεταχειρισμένων, πόσο εύκολο/δύσκολο είναι να εισαχθούν και φίλτρα στις αναζητήσεις;
πχ.         κατάταξη με ημερομηνία καταχώρησης ↑↓
              με τιμή ↑↓
              με αριθμό αξιολογήσεων πωλητή
              επιλογή κατασκευάστριας εταιρείας

- Υπάρχει ήδη το κριτήριο εγγυρότητας του πωλητή μέσα από τις αξιολογήσεις μετά την όποια αγορά/πώληση που είναι μεν βοηθητικό αρκετά, αλλα σε πολλές αγγελίες ακόμη και από μέλη με καλές κριτικές συμπληρώνονται ελάχιστες πληροφορίες.
Οπότε η διαδικασία επικοινωνίας για extra πληροφορίες πάνω στο αντικείμενο μέσω μηνυμάτων εισάγει ένα βαθμό δυσκολίας (αχρείαστο) και γίνεται χρονοβόρο και στον αγοραστή (που θα μπορούσε να έχει ήδη κάποιες βασικές πληροφορίες για να κοιτάξει κάτι άλλο αν δεν του κάνει) αλλα και στον πωλητή που υποθέτω πως γεμίζει με μηνύματα για ερωτήσεις (..πόσα να προλάβει να απαντήσει..) και εν τέλη μπορεί να μην πουλήσει γιατι δεν απάντησε σε κάποιον..

- Πέρα από τα βασικά στοιχεία στην καταχώρηση αγγελίας:
  Τίτλος (Απαραίτητο)
  Περιεχόμενο (Απαραίτητο)
  Αριθμός αντικειμένων (Απαραίτητο)
  Τιμή (Απαραίτητο)
Θα μπορούσαν να υπάρχουν ως απαραίτητα ίσως:
  • Οι φωτογραφίες από ότι πουλάς και όχι generic φωτό από τα ιντερνετς (..πόσο δύσκολο είναι να βγάλεις μια φωτογραφία αυτό που ΘΕΛΕΙΣ να πουλήσεις!..)
  • Επιλογές ΝΑΙ/ΟΧΙ για:
              Πιθανή εγγύηση, με περιθώριο συμπλήρωσης της διάρκειας της
              Αν υπάρχει απόδειξη/τιμολόγιο
              Αν δέχεσαι ή όχι να κάνεις αποστολή ή μόνο συναλαγή χέρι με χέρι
              Ανταλλαγές ή όχι
και άλλα.

Σίγουρα μπορούν να προταθούν πολλά περισσότερα που να βοηθάνε και τους ίδιους τους πωλητές να μην έχουν 15-20 συνομιλίες με την ίδια ερώτηση, αλλα και τους αγοραστές να βλέπουν πιο εύκολα τις επιλογές που υπάρχουν. (Αντι να σκρολλάρουν με τις ώρες)
Εννοείται οτι πάντα θα υπάρχει η συζήτηση μέσω μηνυμάτων για το κλείσιμο μιας συμφωνίας, και για να καταλάβει και οι πωλητής/αγοραστής τι τύπος είναι ο άλλος (όσο γίνεται αυτο μέσα απο ενα τσατ)

*Δεν έχω ιδέα πως στήνεται και πως λειτουργεί ένα φόρουμ και ποσο δύσκολο μπορεί να είναι κάτι σαν αυτό που προτείνω.*

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα σας και καλή χρονιά!

Έχω την εξής ερώτηση:

Είχα αναρτημένες δύο αγγελίες και η μία απ αυτές είναι δηλωμένη ως ολοκληρωμένη (το αντικείμενο πουλήθηκε εκτός insomnia)

Γιατί δεν μ αφήνει το σύστημα να καταχωρήσω νέα αγγελία, αφού πρακτικά έχω μόνο μία αγγελία ενεργή?

Αν κάποιος γνωρίζει πως να κάνω τον χειρισμό, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, dimdim11 είπε

Καλημέρα σας και καλή χρονιά!

Έχω την εξής ερώτηση:

Είχα αναρτημένες δύο αγγελίες και η μία απ αυτές είναι δηλωμένη ως ολοκληρωμένη (το αντικείμενο πουλήθηκε εκτός insomnia)

Γιατί δεν μ αφήνει το σύστημα να καταχωρήσω νέα αγγελία, αφού πρακτικά έχω μόνο μία αγγελία ενεργή?

Αν κάποιος γνωρίζει πως να κάνω τον χειρισμό, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πρέπει να παρέλθει διάστημα μιας βδομάδας, για να σε αφήσει το σύστημα ν' ανοίξεις αγγελία ή να κάνεις εκ νέου υποβολή υπάρχουσας αγγελίας. Δεν έχει σημασία που ολοκληρώθηκε η αγγελία σου. Μετριούνται ακόμη ως δύο τρέχουσες αγγελίες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...