Wipes Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους μετά από μια αναζήτηση σχετικά με τα επαγγέλματα ψυχικής υγείας κα , κατέληξα να γραφτώ στο κέντρο Εφαρμοσμενης Ψυχοθεραπείας , στο τριετές πρόγραμμα για Σύμβουλος Ψυχικής υγείας. Το κέντρο λέει είναι πιστοποιημένο απ το υπουργείο παιδείας (Κέντρο δια Βίου Μάθησης Ι Πιστοποιημένο από Υπουργείο Παιδείας – Αρ. Αδείας 17817) Με την ολοκλήρωση του τριετούς προγράμματος , ανοίγεις (βλ και στο site της σχολής) γραφείο συμβούλου ψυχικής υγείας . Γνωριζει κάποιος τι ισχύει ; Αν όντως δίνεται άμεσα ο τίτλος συμβούλου ψυχικής υγειας ; Χρειάζεται κάποια επιπλέον αναγνώριση; Επισης, ισχύει ότι παίρνει κανεις ΚΑΔ από εφορία και ανοίγει δικό του γραφείο ; Τέλος παραθέτω την ιστοσελίδα του Κέντρου η οποία αναφέρει το πρόγραμμα στο οποίο έχω γραφτεί https://psychotherapia.gr/v2/συμβουλευτική-ψυχικής-υγείας-2/ Ευχαριστώ πολύ ! Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2022 από Wipes
Gingerbread Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Βλέπω διαφημίσεις επειδή δεν έχω premium accoun στο insomnia?
Wipes Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Σχετίζεται κάπως αυτό που ρωτάς με το ερώτημα που έκανα , παρακαλώ ; 57 λεπτά πριν, Gingerbread είπε Βλέπω διαφημίσεις επειδή δεν έχω premium accoun στο insomnia? Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2022 από Wipes
fuffy1603 Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα, δυστυχώς δεν μπορω να σου απαντήσω αλλα εχω τα ιδια ερωτηματα με εσενα. Οποτε αν μετα απο 2 χρονια εχεις τις απαντησεις παρακαλω πολυ να με διαφωτισεις και μενα. Ευχαριστω πολυ Επεξ/σία 25 Ιουλίου από fuffy1603
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα