sattack Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα. για Αθηνα: γίνεται καπου να αγοράσω 2 πακέτα Whitestone tempered glass για s21 ultra και 1 για s22 ultra και να μου τα τοποθετήσουν και επιτόπου? (Δεν θέλω να το κάνω μόνος μου, προτιμώ να το κάνει κάποιος εγγυημένα). Αυτή τη μάρκα να προτιμήσω? Whitestone? Ή κάτι άλλο? Θέλω tempered glass, όχι ζελατίνα. Thanks.
GATE123 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Σε αυτό έχει και για τα δύο https://spaceboy.io/store/whitestone-dome-glass-x2pack-samsung-galaxy-s21-ultra-premium-tempered-glass-screen-protector/?skr_prm=WyJiYjgyOGI4Mi0zMTI1LTRhODgtOTlmZi1lZGE1MGVmZTQ0YzYiLDE2NTc5MjAyMzkzNDUseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
sattack Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Ευχαριστώ! Θα πάρω τηλ να ρωτήσω αν τα κανουν και τοποθέτηση.
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Πως κατάφερα να σπασω το τζαμι προστασίας της spigen βγαζωντας το απο το ασπρο κάλυμμα, ενας θεος ξερει. Τέρμα γκαντεμης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα