SPANK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Έιμαι τελικα ανάμεσα σε πληκτρολόγια , στο https://xtrfy.com/keyboards/k4/ και στο HyperX Alloy Origins Gaming , τα έχω βρεί και τα 2 κοντά στο budget μου αλλα κλείνω πιο πολύ στο xtrfy
Dr.Tesla Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 @SPANK Δες review από το XTRFY να επιβεβαιώσεις πως είναι τα ίδια κατασκευαστικά με τα k4 retro. Στο budget μέχρι 100 είναι το μόνο πληκτρολόγιο που έχει σχετικά καλά keycaps και σωστούς stabilizer. Δεν θα σου χτυπάει στα πατήματα και θα είναι πιο γεμάτος ο ήχος από τα κλασσικά πλαστικά -μεταλλικά κλακ κλακ των υπολοίπων. Το HyperX θα το πάρεις για να φύγεις από το πλαστικό και να έχεις ένα top plate μετάλλου. Είναι κακός ο ήχος του -όπως όλων των gaming εταιρειών- αλλά μπορείς να το στρώσεις αν θες να το ανοίξεις και να λαδώσεις τα stabilizer. Η εγγύηση της HyperX είναι εξαιρετική. Αντικαθιστούν με καινούριο αν κάνει κιχ έστω και ένας διακόπτης. Αλλά η εγγύηση συνεχίζει και τρέχει για το υπόλοιπο της αρχικής ημερομηνίας. Για Gaming δεν θα δεις καμία διαφορά. Αν είχες πολύ typing θα άξιζε να πληρώσεις αυτό που σου αρέσει ο ήχος και η αίσθηση. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που μίλησα για optical. Εγώ βαρέθηκα να φτιάχνω τα G403 και όποιο ποντίκι αγόραζα. Έφτασα σε σημείο να αλλάξω 2 φορές διακόπτες μέχρι που πήρα ποιοτικούς από Κίνα. Τελικά πήγα σε Viper Ultimate για να μην ξανα ασχοληθώ με διακόπτη που θα μου κολλήσει από τα κλικ. Στο πληκτρολόγιο όμως, επειδή γράφω πολλές ώρες τη μέρα πήγα σε αυτό που μου άρεσε να ακούω. 1
SPANK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Κατέληξα λοιπόν και πληκτρολόγιο στο XTRFY K4 RGB , ευχαριστώ ολα τα παιδιά για την βοήθεια. Υ.Γ : Το τραγικό logitech g 413 ( δυστηχώς η παρτίδα ηταν μάπα ) πήγε απευθείας στον κάδο 1
SabotazNic Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Καθαρισε λιγακι το ποντικι και ολο το νεκρο δερμα που εχεις αφησει πανω στο mouse pad Εγω επειδη εχω γατες, το περναω και με ρολο. Μετα μαντιλακι ενηλικων (τα βρισκεις σουπερ) και πιεζω με δαχτυλο/νυχι για να βγει οτι εχει. Προσωπικα ειχα πλυνει ενα πιο παλια και κατεληξε μετα απο λιγο καιρο στον καδο. Αυτο μεχρι τωρα ειναι οκ. 1
Dr.Tesla Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 14 ώρες πριν, SPANK είπε Κατέληξα λοιπόν και πληκτρολόγιο στο XTRFY K4 RGB Μετά από ένα λογικό διάστημα χρήσης περιμένουμε εντυπώσεις. Δεν είχε δοκιμάσει το full size κάποιος άλλος προς το παρόν. Μόνο τα K4 retro TKL είχα δει. Αν θες κανένα tip για καθάρισμα πες. Να ξανανιώσει το κακόμοιρο το mouseapad xD.
greekfragma Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 On 17/07/2022 at 19:28, SPANK said: Τελικά αποφάσισα να ανεβάσω λίγο το budget μου στα 80 euro ωραία... πάρε 2x G213 και όταν χαλάσει το 1ο μέχρι να κάνεις RMA παίζε με το 2ο ωχ...γιατί δεν είδα τη 2η σελίδα....φακ μάλλον είμαι τέζα σήμερα να πάω για ύπνο.
SPANK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, Zergoulini είπε Μεγιες μεγιες. Τι διακοπτες φοραει; Άν δεν κάνω λάθος φοράει Kailh Red https://xtrfy.com/keyboard-switches/kailh-box-red-switches/ 1
clampro Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Στις 19/7/2022 στις 10:37 ΜΜ, SPANK είπε Υ.Γ : Το τραγικό logitech g 413 ( δυστηχώς η παρτίδα ηταν μάπα ) πήγε απευθείας στον κάδο Αν έχεις όρεξη (και budget) μπορείς να το κρατήσεις για να πειραματιστείς με αλλαγή διακοπτών.
SPANK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, clampro είπε Αν έχεις όρεξη (και budget) μπορείς να το κρατήσεις για να πειραματιστείς με αλλαγή διακοπτών. Έφυγε ηδη στον κάδο , κράτησα μονο ορισμένα κουμπιά που δεν ηταν σπασμένα 1
Zergoulini Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, SPANK είπε Άν δεν κάνω λάθος φοράει Kailh Red https://xtrfy.com/keyboard-switches/kailh-box-red-switches/ Ένα θα σου πω έχουν περάσει στα χέρια μου πάνω από 20 διακόπτες. Οι Kailh Box Red είναι είναι αυτοί που ξεχώρισαν. Όταν συνηθίσεις το 3.6 travel distance θα τους ερωτευτείς και εσύ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα