Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, grayden said:

Το ότι το 1% θα πρέπει να δουλέψει (για λίγο ακόμα) με το παλιό σύστημα δεν σημαίνει ότι το υπόλοιπο 99% πρέπει να συνεχίσει να υποφέρει εσαεί.

Ξέρεις πόσες χιλιάδες είναι τα 50άρια;

Μπήκα να κάνω ηλεκτρονική ανανέωση αδειας κυκλοφορίας και μου ζήταγε...κινητό δηλωμένο στο ebanking  

Εχω δηλώσει το κινητό μου σε δεκάδες υπηρεσίες (Εφορία, ΟΑΕΔ, Gov, IKA, κλπ)

Αλλά φαίνεται οτι είναι τόσο διαγαλαξιακοί (και ικανοί) που το αγνοούν 

Ασε που δεν θα έβρισκαν καν την πινακίδα μου

Λέω να την δηλώσω στον Σείριο Β

Επεξ/σία από Coscas
  • Confused 2
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Coscas είπε

Ξέρεις πόσες χιλιάδες είναι τα 50άρια;

Ας είναι όσα θέλει, γιατί θα πρέπει να τραβήξουν και όλοι οι υπόλοιποι τα ίδια ενώ μπορούν να περάσουν άμεσα στο νέο σύστημα;

• Like 1
Δημοσ.
49 minutes ago, grayden said:

Ας είναι όσα θέλει, γιατί θα πρέπει να τραβήξουν και όλοι οι υπόλοιποι τα ίδια ενώ μπορούν να περάσουν άμεσα στο νέο σύστημα;

Eίπα εγώ να μην περάσουν; Εμείς τι φταίμε να μας κοροϊδεύουν;

Οι άνθρωποι είναι αφερέγγυοι

Δημοσ.

Στα στοιχεία του αυτοκινήτου αναφέρει την 1η πινακίδα κυκλοφορίας και όχι την τρέχουσα. 

Και συνεχίζονται τα παράξενα: 

Σε κυκλοφορία --> Όχι

Ημερομηνία Τελευταίας Μεταβολής --> 07/09/2012
Τελευταία Ενέργεια  --> ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ

Τέλη κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ και ΑΣΦΑΛΙΣΗ τα αναφέρει σωστά.

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Coscas είπε

Δεν είδα καμμία απάντηση ή πρόταση λύσης στο πρόβλημά μου (που κυρίως, είναι πρόβλημα των Διαγαλαξιακών aka Διακυβερνητικών τρομάρα τους)

Το να παινεύουμε μονομερώς και να δίνουμε άλλοθι και να κάνουμε τα στραβά μάτια γιά όλα τα άλλα λάθη και κοροϊδίες, πώς ακριβώς λέγεται;

Γιατί, το να δηλώνεις ότι παρέχεις κάτι και δεν το παρέχεις, είναι 100% κοροϊδία

(τουλάχιστον)

Δε θέλω να σε τρομάξω αλλά όλη η Ελλάδα δε γυρίζει γύρω από το δικό σου πρόβλημα. Επαναλαμβάνεσαι μιζεριάζοντας και γίνεσαι κουραστικός. Το έγραψες μία, το έβγαλες από μέσα σου, το διαβάσαμε, πάμε παρακάτω. 
Αν σε ενοχλεί από την άλλη το γεγονός ότι εκατομμύρια άνθρωποι ανά τη χώρα θα διευκολυνθούν υπάρχουν και ειδικοί που μπορείς να τους μιλήσεις.

• Thanks 3
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, bill_viper said:

Δε θέλω να σε τρομάξω αλλά όλη η Ελλάδα δε γυρίζει γύρω από το δικό σου πρόβλημα. Επαναλαμβάνεσαι μιζεριάζοντας και γίνεσαι κουραστικός. Το έγραψες μία, το έβγαλες από μέσα σου, το διαβάσαμε, πάμε παρακάτω. 
Αν σε ενοχλεί από την άλλη το γεγονός ότι εκατομμύρια άνθρωποι ανά τη χώρα θα διευκολυνθούν υπάρχουν και ειδικοί που μπορείς να τους μιλήσεις.

Μα αυτό γράφω. Οτι γύρισε 100 χρόνια πίσω

Η γραφειοκρατία και η ασχετοσύνη στο έπακρο

Και ξέρω να σου πω άλλες 10 περιπτώσεις

Τα άτομα δεν...

Και με ενοχλεί που με κοροϊδεύουν. Εσένα δεν θα σε ενοχλούσε;

Και μάθε, ότι στην Δικαιοσύνη και την Δημοκρατία, ακόμα και μία αδικία να συμβαίνει, δεν τίς καθιστά δίκαιες και δημοκρατικές

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και αν για κάποιο λόγο δεν έχεις internet ή το κινητό σου έχει κλείσει από μπαταρία τι γίνεται την έκατσες τη βάρκα

• Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Coscas είπε

Μα αυτό γράφω. Οτι γύρισε 100 χρόνια πίσω

Η γραφειοκρατία και η ασχετοσύνη στο έπακρο

Και ξέρω να σου πω άλλες 10 περιπτώσεις

Τα άτομα δεν...

Οκ, κατάλαβα, τσάμπα χάνω το χρόνο μου. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BILL5 είπε

Και αν για κάποιο λόγο δεν έχεις internet ή το κινητό σου έχει κλείσει από μπαταρία τι γίνεται την έκατσες τη βάρκα

Σε τι ακριβώς;

Δημοσ.
Just now, bill_viper said:

Οκ, κατάλαβα, τσάμπα χάνω το χρόνο μου. 

Εχω χάνω τα λεφτά μου. Εσύ πάλι καλά που χάνεις μόνο χρόνο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/7/2022 στις 7:18 ΜΜ, kalmik είπε

Πως θα διασφαλίζεται το οικονομικό μέρος της συναλλαγής;

Δηλ. δε φαίνεται αν προβλέπεται πως θα γίνεται η μεταφορά των χρημάτων;

Όπως διασφαλιζόταν και μέχρι σήμερα. Δεν αλλάζει κάτι

10 λεπτά πριν, BILL5 είπε

κανεις την διαδικασία ακριβώς οπως και σήμερα. Οι υπόλοιποι συνεχίζουμε να ζούμε στο 2022 χωρίς να σε εμποδιζουμε να ζεις στο 1990. Όλοι χαρούμενοι 

Στις 15/7/2022 στις 11:21 ΜΜ, kkailas είπε

Θελει κανεις να μου μεταβιβασει το αυτοκινητο του; Για να δουμε αν δουλευει

Φίλε έκανα μια προσπαθεια αλλά δεν δουλεύει. Μπορείς να δοκιμάσεις να μου μεταβιβάσεις εσύ το δικό σου για να δω αν είναι γενικό το πρόβλημα ή το έχω μόνο εγώ;

8 ώρες πριν, Coscas είπε

Δεν είδα καμμία απάντηση ή πρόταση λύσης στο πρόβλημά μου (που κυρίως, είναι πρόβλημα των Διαγαλαξιακών aka Διακυβερνητικών τρομάρα τους)

Το να παινεύουμε μονομερώς και να δίνουμε άλλοθι και να κάνουμε τα στραβά μάτια γιά όλα τα άλλα λάθη και κοροϊδίες, πώς ακριβώς λέγεται;

Γιατί, το να δηλώνεις ότι παρέχεις κάτι και δεν το παρέχεις, είναι 100% κοροϊδία

(τουλάχιστον)

Συγνωμη που δεν μπορούν οι χρήστες ενός φόρουμ να σου δώσουν λύση στο πρόβλημα σου που πιθανοτατα αφορά ένα ποσοστό της τάξης του 5% (και αν) και το οποίο λογικά θα επιλυθεί στο μέλλον.

2 ώρες πριν, Pikita είπε

Φακελωμενοι μέχρι το κόκκαλο είμαστε.

Φακελωμένοι από ποιον ρε φίλε; Από το κράτος; Σε φακελώνει το κράτος; Αντιλαμβάνεσαι τι λες; Δηλαδή το κράτος όλα αυτά τα στοιχεια τα είχε ως σημερα απλά δεν ήξερε τι του γινόταν και σου ζητούσε να του τα ξαναφερεις επειδή είχε μπερδεψει τα μπουτια του. Και τώρα που αρχιζει να μπαινει μια τάξη δε σ' αρέσει. Προτιμάς δηλαδή το κράτος να έχει όλα αυτά τα στοιχεία αλλά να επικρατεί μπάχαλο και να μη μπορεί να τα βρει;

Επεξ/σία από Choulio
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, Choulio said:

κανεις την διαδικασία ακριβώς οπως και σήμερα. Οι υπόλοιποι συνεχίζουμε να ζούμε στο 2022 χωρίς να σε εμποδιζουμε να ζει στο 1990. Όλοι χαρούμενοι 

Κρίμα...Αν ζούσες στο 1990, θα ήσουν πιό ευτυχισμένος

8 minutes ago, Choulio said:

Συγνωμη που δεν μπορούν οι χρήστες ενός φόρουμ να σου δώσουν λύση στο πρόβλημα σου που πιθανοτατα αφορά ένα ποσοστό της τάξης του 5% (και αν) και το οποίο λογικά θα επιλυθεί

Σιγά μην περίμενα εγώ από ένα φόρουμ, να μου λύσει την ασχετοσύνη των Διακυβερνητικών aka Διαπλανητικών (πέρασα και ο ίδιος από τα γραφεία τους στην Φραγκούδη και είδα τι ψώνια είναι)

Το έχει αναλάβει δικηγόρος από τον Συνήγορο του Πολίτη

Αν και τόσο καβαλημένοι που είναι, αμφιβάλλω αν θα δώσουν σημασία

Νομίζουν ότι ανακάλυψαν τον τροχό και δεν κοιτάνε την τύφλα τους

Με είχαν διαβεβαιώσει 2 μήνες πριν, ότι θα λύσουν το πρβλμ. Τπτ

Μιλάμε γιά σαϊνια. Οχι παίξε γέλασε (αν και γιά γέλια είναι)

Επεξ/σία από Coscas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Basilhs1982 είπε

Όπως πολύ σωστά γράφτηκε δεν είναι αποτέλεσμα κόβιντ η μηχανοργάνωση, έχει ξεκινήσει από τις εποχές που μπαίναμε στα πρώτα μνημόνια. Οπότε όπως καταλαβαίνετε τα έχουμε πληρώσει στη κυριολεξία με αίμα όλα αυτά.

1. Η μηχανοργάνωση, έτσι γενικά και αόριστα, ξεκίνησε το 1980 με τους πρώτους υπολογιστές. Τίποτε δεν ξεκίνησε με τα μνημόνια και τίποτε δεν σταμάτησε με τα μνημόνια. Δεν μπαίνουν όλα  στο ίδιο τσουβάλι 

2. τα μνημόνια προφανώς μας ανάγκασαν να μηχανογραφηθούμε σε περισσότερα σημεία γιατί δεν είχαμε ιδέα για το που ξοδεύαμε χρήματα. Την έλλειψη μηχανογράφησης έχουμε πληρώσει με αίμα, όχι την ίδια την μηχανογράφηση. 

3.  Το να λες ότι κάθε έργο που γίνεται το 21, 22 ή και μελλοντικά είναι μνημονιακή υποχρέωση απλά είναι μια αυθυποβολή για να μην μπορέσεις να αναγνωρίσεις ως θετικά κάτι που υλοποίησε «αντίπαλο» κόμμα. Δεν έχει καμία βάση. Εκτός αν μου υποδείξεις ότι το myAuto και τα δεκάδες αλλά παρόμοια έργα της τωρινής κυβέρνησης αναφέρονται σε κάποιο μνημονιακο κείμενο αλλά οι ξένοι τα … ξέχασαν σε όλους αυτούς τους ελέγχους που έκαναν τότε, πριν μας δώσουν την κάθε δόση. 

Επεξ/σία από nikosgalis
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...