Προς το περιεχόμενο

XP problem!

drjimbou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια κατι εχω κανει στο pc μου!

Οταν παω να ξεκινησω καποια προγραμματα ειτε δεν ξεκινανε καθολου ειτε ξεκινανε μεχρι την πρωτη εικονα τους για 1 δευτερολεπτο και μετα κλεινουν.Συνηθως μου συμβαινει αυτο στο adaware και στο folder access

Δοκιμασα να τα κανω uninstall kai install ξανα αλλα τιποτα παλι.Το χειροτερο ειναι οτι το folder access μου εχει κλειδωσει καποιους φακελους και δεν γινεται uninstall χωρις το password αφου εμφανιζεται το παραθυρο φια τον κωδικο για 1 δευτερολεπτο και εξαφανιζεται παλι χωρις να προλαβω να γραψω τιποτα

Προφανως η ζημια πρεπει να εγινε απο το regcleaner η το jv16PowerTools που καθαρισαν τη registry.Δοκιμασα να ψαξω στα backup της registry που δημιουργηθηκαν αλλα δεν βρηκα κατι

Μπορει να βοηθησει κανενας?

Δημοσ.

paromoio problhma eixa me ena filo, alla apo io (gaobot, ka8arizei me mcafee h to tool toys, to stinger). anoige gia 3 sec, kai ekleine....to idio ekane akoma kai sto registry.telika, afou ka8arisa ton io, ekana ena windows update, kai ola ok...

Δημοσ.

Giati mesw pm phillip Morris?Pes to edw, giauto ton skopo einai to forum gia na ma8ainei o kosmos.Akomh kai aftos pou den exei to provlhma.Ektos kai an to pm pou esteiles paravainei tous kanones tou forum!!

Filika

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...