Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά εννοώ να έχει πολύ καλή εικόνα, αυτό με ενδιαφέρει. Ο φίλος μου έχει μια 27" 1080p και ακόμα στην αρχική των Windows μου βγαίνουν τα μάτια. Είναι λες και βλέπω 240p.

Update:

https://www.rtings.com/monitor/tools/compare/msi-optix-mag274qrf-qd-vs-lg-27gp850-b/19535/24452?usage=3623&threshold=0.10

Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2. Η LG είναι 200κάτι ποιο φθηνή και σκέφτομαι να την πάρω, δεν με πειράζει αν η κατασκευή είναι φθηνότερη αφού αποδίδει σαν την MSI η οποία είναι η καλύτερη 2k flat 27" monitor στην αγορά.

Τι λέτε; Νομίζω η LG είναι τέλεια για τα λεφτά για αυτά που θέλω + μεγαλώνει και το budget έτσι ώστε να κάνω σε 3080 RTX. Θα μου πεις, είπες να δώσεις προτεραιότητα στην οθόνη. Άλλαξα γνώμη.

Επεξ/σία από babaliaris
Δημοσ.
5 ώρες πριν, babaliaris είπε

Γενικά εννοώ να έχει πολύ καλή εικόνα, αυτό με ενδιαφέρει. Ο φίλος μου έχει μια 27" 1080p και ακόμα στην αρχική των Windows μου βγαίνουν τα μάτια. Είναι λες και βλέπω 240p.

Update:

https://www.rtings.com/monitor/tools/compare/msi-optix-mag274qrf-qd-vs-lg-27gp850-b/19535/24452?usage=3623&threshold=0.10

Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2. Η LG είναι 200κάτι ποιο φθηνή και σκέφτομαι να την πάρω, δεν με πειράζει αν η κατασκευή είναι φθηνότερη αφού αποδίδει σαν την MSI η οποία είναι η καλύτερη 2k flat 27" monitor στην αγορά.

Τι λέτε; Νομίζω η LG είναι τέλεια για τα λεφτά για αυτά που θέλω + μεγαλώνει και το budget έτσι ώστε να κάνω σε 3080 RTX. Θα μου πεις, είπες να δώσεις προτεραιότητα στην οθόνη. Άλλαξα γνώμη.

Αν ειναι να πάρεις την RTX 3080 (καλύτερα να πάρεις μια 6900xt είναι στα ίδια λεφτά και έχει καλύτερα FPS ) πήγαινε σε αυτή LG UltraGear 27GL83A-B, 27"

Αλλιώς η GP850 είναι καλή επιλογή αλλά νομίζω στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής αυτή ειναι καλύτερη Dell S2721DGF

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Overall καλύτερη, θεωρητικά Black Uniformity καλύτερο αν και αυτό εξαρτάται και από το κομμάτι, uplift σε κάποια χαρακτηριστικά, νεότερη κυκλοφορία, λίγο φθηνότερη από τη Dell πλέον και με λιγότερα κατασκευαστικά προβλήματα.(σύμφωνα με reviews χρηστών). 

Αν όμως βρίσκονται στην ίδια τιμή ο παράγοντας -εγγύηση Dell- ίσως είναι ένα επιπλέον ατού στην επιλογή της 2721DGFA. Μη ξεχνάμε όμως ότι ανάλογα το μοντέλο η εγγύηση έχει και κάποιες διαφοροποιήσεις εξίσου πχ τα Alienware μοντέλα έχουν ενα επίπεδο πάνω ανώτερη από τη σειρά που ανήκει η προαναφερθείσα.

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...