gianso Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Αναφορικα με το Vodafone Giga WiFi Home : 1) Ο εξοπλισμος που δινουν δε μπορεσα με τιποτα να βρω στο site τουσ ποιοσ ειναι. Απο φωτογραφιες φαινεται να ναι ο zte mf289f ? Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος το μοντελο και να μοιραστει εντυπώσεις ? 2) Σε κεντρικό σημείο επαρχιακής πόλης (Χαλκίδα) με 4g και 5g καλυψη πιάνω από 70 εως και 120 mbps με 2 διαφορετικες συσκευές που εχω δοκιμάσει (samsung s10 lite , iphone 11) με 4g και 4g+ ενδειξεις. Πιστεύεετε οτι το zte θα ειναι καπου κοντα στο s10 lite ή στο iphone11 σε ταχυτητες ? 3) Δοκιμαζω τακτικα speedtest το τελευταιο διαστημα για να δω τη συμπεριφορα της vodafone και γενικα φαινεται σταθερη. Με εξαιρεση κατι Πασχα κτλπ που οι συνδεσεις σερνονται λογω του κοσμου τον αλλο καιρο δεν εχω δει κατι διαφορετικο σε ταχυτητες. Έχετε εμπειρια να μοιραστειτε κάποια άλλη εικόνα επι του θεματος ? 4) Με 19 euro τα 300 giga τα θεωρω μια ΟΚ προς καλη προσφορα για καποιον που θελει να εχει μια καλη συνδεση για remote work (adsl στη περιοχη με 0.5mbps upstream ειναι ο θανατοσ της τηλεργασιας). Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kastorianos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, gianso είπε Καλησπέρα σε όλους, Αναφορικα με το Vodafone Giga WiFi Home : 1) Ο εξοπλισμος που δινουν δε μπορεσα με τιποτα να βρω στο site τουσ ποιοσ ειναι. Απο φωτογραφιες φαινεται να ναι ο zte mf289f ? Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος το μοντελο και να μοιραστει εντυπώσεις ? 2) Σε κεντρικό σημείο επαρχιακής πόλης (Χαλκίδα) με 4g και 5g καλυψη πιάνω από 70 εως και 120 mbps με 2 διαφορετικες συσκευές που εχω δοκιμάσει (samsung s10 lite , iphone 11) με 4g και 4g+ ενδειξεις. Πιστεύεετε οτι το zte θα ειναι καπου κοντα στο s10 lite ή στο iphone11 σε ταχυτητες ? 3) Δοκιμαζω τακτικα speedtest το τελευταιο διαστημα για να δω τη συμπεριφορα της vodafone και γενικα φαινεται σταθερη. Με εξαιρεση κατι Πασχα κτλπ που οι συνδεσεις σερνονται λογω του κοσμου τον αλλο καιρο δεν εχω δει κατι διαφορετικο σε ταχυτητες. Έχετε εμπειρια να μοιραστειτε κάποια άλλη εικόνα επι του θεματος ? 4) Με 19 euro τα 300 giga τα θεωρω μια ΟΚ προς καλη προσφορα για καποιον που θελει να εχει μια καλη συνδεση για remote work (adsl στη περιοχη με 0.5mbps upstream ειναι ο θανατοσ της τηλεργασιας). Ευχαριστώ εκ των προτέρων ! Μπορώ νά απαντήσω μόνο στό πρώτο σκέλος.Σέ εμένα έχουν στείλει τό ZTE ZXHN268Q καί περιμένω ενεργοποίηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianso Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, kastorianos είπε Μπορώ νά απαντήσω μόνο στό πρώτο σκέλος.Σέ εμένα έχουν στείλει τό ZTE ZXHN268Q καί περιμένω ενεργοποίηση. Σε ευχαριστω ! Ειχες δει και την επιλογη του cosmote 4g router και πηγες στο πακετο της vodafone για καποιο λογο περα ισωσ απο καλυτερη καλυψη στη περιοχη σου ? Προσπαθω να συγκρινω τα 2 και να καταλαβω πιο ειναι πιο συμφερον ! Update Πηγα σε καταστημα cosmote αναφορικα με το https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20374178&skuId=ger_20374178 και μου ειπαν πως 1) Πρεπει καθε 2 μηνες να βαζεισ 10euro το χειμωνα γιατι αλλιωσ λεει θα φασ γραφη στο 3μηνο και η sim θα "αχρηστευτει". Τουσ ρωτησα αν παω του χρονου να βαλω το καλοκαιρι ξανα κια μου ειπαν "δεν γινεται αυτο θα θες νεα sim η οποια ειναι 20 euro". 2) Εχετε δει πουθενα να το λενε στουσ ορουσ και στις πρυοποθεσεις ? Τι κερδιζω με το να κανω κατι τετοιο δηλαδη να δινω το καλοκαιρι και χειμωνα ενω διαφημιζουν οτι οποτε θες το εχεις ? Μηπωσ ειναι πιο συμφερον να επενδυσει κανεισ σε καλο 4g / 5g 3rd party router και να αγοραζει καρτεσ σιμ νεες καθε καλοκαιρι για 2-3 μηνες να κανει τη δουλεια του και να τις πεταει ? Ειναι εφικτο κατι τετοιο ή θα υπαρχει θεμα με 4g router που δεν ειναι του εκαστοτε παροχου ? Ευχαριστώ ! Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2022 από gianso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosit Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Θα χρειαστείς ένα mobile router κατ ελάχιστο cat 6 με το οποίο θα βλέπεις ταχύτητες κοντά σε αυτα πού αναγράφονται και στα κινητά. Τo ZTE MF289F είναι 4G cat 20. Αν μπορείς να επενδύσεις σε ένα 5G CPE μελλοντικά , αν έχει κάλυψη από Ν78, θα βλέπεις καλύτερες ταχύτητες. Τα ρούτερ τού εμπορίου είναι ξεκλείδωτα και μπορείς να χρησιμοποίησης σε οποιοδήποτε πάροχο, το μόνο πού ενδεχόμενος να χρειαστείς να αλλάξεις είναι το APN. Η Vodafone έχει και το Wi-Fi on the spot με το οποίο μπορείς να πάρεις μόνο κάρτα σιμ και δεν υπάρχει δέσμευση με συμβόλαιο η με ανανέωση κάθε 2-3 μήνες και οπότε το χρειάζεσαι μπορείς να ενεργοποιήσεις πακέτα 5€->10Gb, 10€->40 και 20€->200Gb. Αν αφορά περιστασιακή χρήση αυτό είναι μονόδρομος πιστεύω. Γιατί το Giga Wi-Fi home έχει δέσμευση με συμβόλαιο. Προσωπικά τα τελευταία δύο χρόνια είμαι με ένα Huawei R218h cat3 και εδώ στην περιοχή μού βλέπω ταχύτητες 20-50Mbps. Με 5G συσκευή έχω δει και 820Mbps αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω στο εαυτό μού αγορά 5G CPE τουλάχιστον 250-300ευρώ. Αποσυνδεσεις δεν έχω, μπορεί να έχει μια στο τόσο αλλά καμία σχέση με σταθερές γραμμές χαλκού. Υπάρχουν διακυμάνσεις όσο αφορά την ταχύτητα βάση φόρτο πού υπάρχουν στις κυψέλες αλλά μπορώ να εργαστώ remote χωρίς κάποιο θέμα. Αυτό το ρούτερ πού έχω εγώ έχει μπαταρία οπότε με την πάροδο του χρόνου θα φουσκώσει και θα χρειαστεί αντικατάσταση. Αυτό το αναφέρω ενημερωτικά αν επιλέξεις ρούτερ με μπαταρία. Το μοναδικό πρόβλημα που έχω διαπιστώσει στην vodafone είναι ότι σποραδικά μπαίνει κοφτης 3-4Mbps σε YouTube, Instagram και Netflix ενώ το speed test εμφανίζει 40+. Είναι μάλλον σε random IP και με αλλαγή IP λειτουργεί σωστά μέχρι να ξανά πέσεις σε IP πού έχει κόφτη. Όταν είμαι με VPN δεν έχει κόφτη. Επειδή προσωπικά είμαι πάντα πίσω από VPN δεν έχω και τόσο θέμα με το random κόφτη. Τώρα ποιόν πάροχο θα χρειαστεί να επιλέξεις αυτό εξαρτάται από την περιοχή. Σε γενικές γραμμές η κοσμοτε έχει μεγαλύτερες ταχύτητες(αν έχεις και το σωστό εξοπλισμό) αλλά τα πακέτα είναι ακριβότερα η με λιγότερα data η και δεσμεύσεις. Εγώ στην θέση σού θα έκανα δοκιμή με όλους τους παρόχους και θα επέλεγα αυτόν που είναι value for money και καλύπτει τις ανάγκες μού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreoulios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, dimosit είπε Θα χρειαστείς ένα mobile router κατ ελάχιστο cat 6 με το οποίο θα βλέπεις ταχύτητες κοντά σε αυτα πού αναγράφονται και στα κινητά. Τo ZTE MF289F είναι 4G cat 20. Αν μπορείς να επενδύσεις σε ένα 5G CPE μελλοντικά , αν έχει κάλυψη από Ν78, θα βλέπεις καλύτερες ταχύτητες. Τα ρούτερ τού εμπορίου είναι ξεκλείδωτα και μπορείς να χρησιμοποίησης σε οποιοδήποτε πάροχο, το μόνο πού ενδεχόμενος να χρειαστείς να αλλάξεις είναι το APN. Η Vodafone έχει και το Wi-Fi on the spot με το οποίο μπορείς να πάρεις μόνο κάρτα σιμ και δεν υπάρχει δέσμευση με συμβόλαιο η με ανανέωση κάθε 2-3 μήνες και οπότε το χρειάζεσαι μπορείς να ενεργοποιήσεις πακέτα 5€->10Gb, 10€->40 και 20€->200Gb. Αν αφορά περιστασιακή χρήση αυτό είναι μονόδρομος πιστεύω. Γιατί το Giga Wi-Fi home έχει δέσμευση με συμβόλαιο. Προσωπικά τα τελευταία δύο χρόνια είμαι με ένα Huawei R218h cat3 και εδώ στην περιοχή μού βλέπω ταχύτητες 20-50Mbps. Με 5G συσκευή έχω δει και 820Mbps αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω στο εαυτό μού αγορά 5G CPE τουλάχιστον 250-300ευρώ. Αποσυνδεσεις δεν έχω, μπορεί να έχει μια στο τόσο αλλά καμία σχέση με σταθερές γραμμές χαλκού. Υπάρχουν διακυμάνσεις όσο αφορά την ταχύτητα βάση φόρτο πού υπάρχουν στις κυψέλες αλλά μπορώ να εργαστώ remote χωρίς κάποιο θέμα. Αυτό το ρούτερ πού έχω εγώ έχει μπαταρία οπότε με την πάροδο του χρόνου θα φουσκώσει και θα χρειαστεί αντικατάσταση. Αυτό το αναφέρω ενημερωτικά αν επιλέξεις ρούτερ με μπαταρία. Το μοναδικό πρόβλημα που έχω διαπιστώσει στην vodafone είναι ότι σποραδικά μπαίνει κοφτης 3-4Mbps σε YouTube, Instagram και Netflix ενώ το speed test εμφανίζει 40+. Είναι μάλλον σε random IP και με αλλαγή IP λειτουργεί σωστά μέχρι να ξανά πέσεις σε IP πού έχει κόφτη. Όταν είμαι με VPN δεν έχει κόφτη. Επειδή προσωπικά είμαι πάντα πίσω από VPN δεν έχω και τόσο θέμα με το random κόφτη. Τώρα ποιόν πάροχο θα χρειαστεί να επιλέξεις αυτό εξαρτάται από την περιοχή. Σε γενικές γραμμές η κοσμοτε έχει μεγαλύτερες ταχύτητες(αν έχεις και το σωστό εξοπλισμό) αλλά τα πακέτα είναι ακριβότερα η με λιγότερα data η και δεσμεύσεις. Εγώ στην θέση σού θα έκανα δοκιμή με όλους τους παρόχους και θα επέλεγα αυτόν που είναι value for money και καλύπτει τις ανάγκες μού. Παρατηρώ και εγώ ότι πέφτει η ταχύτητα σε Netflix κ.α. που ανεφερες. Ειδικά άμα συνδεθούν δυο συσκευες. έχω το zte & το giga wifi και του έχω άλλαξει πόσες θέσεις. Γενικά έχω κάλυψη εδώ και με τα κινητά (πάλι Vodafone) όλα μια χαρά. Επειδή δεν είμαι σχετικός: α) μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση στο zte; Πχ να αλλάξω dns για να αυξήσω τις ταχύτητες . Δεν έχω vpn β) είναι κλειδωμένο από τον πάροχο για την Σιμ; Μου το δώσανε έτοιμο. γ) λες να φορτώνεται το δίκτυο επειδή υπάρχουν και άλλες συσκευές vf; thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosit Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Το ζήτημα με το κόφτη δεν εξαρτάται από τις συσκευές. Είναι random IPs οι οποίες αν τις πάρεις έχουν ενα λιμιτ 3-4Mbps σε σελίδες που ανέφερα παραπάνω. Το οποίο δεν συμβαίνει όταν είμαι πίσω από VPN. Οπότε με το VPN στην ουσία δεν έχεις τον κόφτη στις σελίδες αυτές. Δεν είναι ότι αυξάνει την ταχύτητα στις υπόλοιπες σελίδες. Το DNS & VPN δεν θα αυξήσουν την ταχύτητα. Με το VPN το μόνο πού θα κερδίσεις είναι να παρακάμψεις το κόφτη σε περίπτωση πού πάρεις κάποια IP που έχει κόφτη. Η τοποθεσία τού εξοπλισμού μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα. Δηλαδή κάνε δοκιμές τοποθετώντας σε διάφορα σημεία(εξωτερικά σημεία πού έχουν οπτική επαφή προς την κεραία) ώστε να δεις που έχει την καλύτερη κάλυψη και ταχύτητα. Αν αναφέρεσαι για το zte mf289f δεν έχω εικόνα αν είναι κλειδωμένο μόνο στο δίκτυο της VF. Μπορείς να βάλεις μια κάρτα αλλού παρόχου και αφού τροποποιήσεις τα apn settings μέσα από τις ρυθμίσεις τού ρούτερ να δεις αν σου δώσει πρόσβαση. Η να ρωτήσεις την ίδια την vf. Ναι όσοι περισσότεροι συνδρομητές είναι συνδεδεμένοι σε μια κεραία είναι αναμένω να υπάρχει και πτώση στην ταχύτητα. Αυτό πού που συμβαίνει το Πάσχα στην περιοχή σού. Ακόμη και η χρονική στιγμή πού θα πραγματοποιηθεί η μέτρηση παίζει ρόλο, στις ώρες αιχμής θα έχεις χαμηλότερη ταχύτητα ενώ βραδυνές η πρωινές ώρες μεγαλύτερη. Στα speed test ανάμεσα το ZTE και τα κινητά υπάρχουν μεγάλες διαφορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianso Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Στις 18/7/2022 στις 1:23 ΠΜ, dimosit είπε Θα χρειαστείς ένα mobile router κατ ελάχιστο cat 6 με το οποίο θα βλέπεις ταχύτητες κοντά σε αυτα πού αναγράφονται και στα κινητά. Τo ZTE MF289F είναι 4G cat 20. Αν μπορείς να επενδύσεις σε ένα 5G CPE μελλοντικά , αν έχει κάλυψη από Ν78, θα βλέπεις καλύτερες ταχύτητες. Τα ρούτερ τού εμπορίου είναι ξεκλείδωτα και μπορείς να χρησιμοποίησης σε οποιοδήποτε πάροχο, το μόνο πού ενδεχόμενος να χρειαστείς να αλλάξεις είναι το APN. Η Vodafone έχει και το Wi-Fi on the spot με το οποίο μπορείς να πάρεις μόνο κάρτα σιμ και δεν υπάρχει δέσμευση με συμβόλαιο η με ανανέωση κάθε 2-3 μήνες και οπότε το χρειάζεσαι μπορείς να ενεργοποιήσεις πακέτα 5€->10Gb, 10€->40 και 20€->200Gb. Αν αφορά περιστασιακή χρήση αυτό είναι μονόδρομος πιστεύω. Γιατί το Giga Wi-Fi home έχει δέσμευση με συμβόλαιο. Προσωπικά τα τελευταία δύο χρόνια είμαι με ένα Huawei R218h cat3 και εδώ στην περιοχή μού βλέπω ταχύτητες 20-50Mbps. Με 5G συσκευή έχω δει και 820Mbps αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω στο εαυτό μού αγορά 5G CPE τουλάχιστον 250-300ευρώ. Αποσυνδεσεις δεν έχω, μπορεί να έχει μια στο τόσο αλλά καμία σχέση με σταθερές γραμμές χαλκού. Υπάρχουν διακυμάνσεις όσο αφορά την ταχύτητα βάση φόρτο πού υπάρχουν στις κυψέλες αλλά μπορώ να εργαστώ remote χωρίς κάποιο θέμα. Αυτό το ρούτερ πού έχω εγώ έχει μπαταρία οπότε με την πάροδο του χρόνου θα φουσκώσει και θα χρειαστεί αντικατάσταση. Αυτό το αναφέρω ενημερωτικά αν επιλέξεις ρούτερ με μπαταρία. Το μοναδικό πρόβλημα που έχω διαπιστώσει στην vodafone είναι ότι σποραδικά μπαίνει κοφτης 3-4Mbps σε YouTube, Instagram και Netflix ενώ το speed test εμφανίζει 40+. Είναι μάλλον σε random IP και με αλλαγή IP λειτουργεί σωστά μέχρι να ξανά πέσεις σε IP πού έχει κόφτη. Όταν είμαι με VPN δεν έχει κόφτη. Επειδή προσωπικά είμαι πάντα πίσω από VPN δεν έχω και τόσο θέμα με το random κόφτη. Τώρα ποιόν πάροχο θα χρειαστεί να επιλέξεις αυτό εξαρτάται από την περιοχή. Σε γενικές γραμμές η κοσμοτε έχει μεγαλύτερες ταχύτητες(αν έχεις και το σωστό εξοπλισμό) αλλά τα πακέτα είναι ακριβότερα η με λιγότερα data η και δεσμεύσεις. Εγώ στην θέση σού θα έκανα δοκιμή με όλους τους παρόχους και θα επέλεγα αυτόν που είναι value for money και καλύπτει τις ανάγκες μού. Σε ευχαριστω πολυ για την αναλυση και το χρονο σου να γραψεισ ολο το παραπανω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreoulios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 15 ώρες πριν, dimosit είπε Το ζήτημα με το κόφτη δεν εξαρτάται από τις συσκευές. Είναι random IPs οι οποίες αν τις πάρεις έχουν ενα λιμιτ 3-4Mbps σε σελίδες που ανέφερα παραπάνω. Το οποίο δεν συμβαίνει όταν είμαι πίσω από VPN. Οπότε με το VPN στην ουσία δεν έχεις τον κόφτη στις σελίδες αυτές. Δεν είναι ότι αυξάνει την ταχύτητα στις υπόλοιπες σελίδες. Το DNS & VPN δεν θα αυξήσουν την ταχύτητα. Με το VPN το μόνο πού θα κερδίσεις είναι να παρακάμψεις το κόφτη σε περίπτωση πού πάρεις κάποια IP που έχει κόφτη. Η τοποθεσία τού εξοπλισμού μπορεί να επηρεάσει την ταχύτητα. Δηλαδή κάνε δοκιμές τοποθετώντας σε διάφορα σημεία(εξωτερικά σημεία πού έχουν οπτική επαφή προς την κεραία) ώστε να δεις που έχει την καλύτερη κάλυψη και ταχύτητα. Αν αναφέρεσαι για το zte mf289f δεν έχω εικόνα αν είναι κλειδωμένο μόνο στο δίκτυο της VF. Μπορείς να βάλεις μια κάρτα αλλού παρόχου και αφού τροποποιήσεις τα apn settings μέσα από τις ρυθμίσεις τού ρούτερ να δεις αν σου δώσει πρόσβαση. Η να ρωτήσεις την ίδια την vf. Ναι όσοι περισσότεροι συνδρομητές είναι συνδεδεμένοι σε μια κεραία είναι αναμένω να υπάρχει και πτώση στην ταχύτητα. Αυτό πού που συμβαίνει το Πάσχα στην περιοχή σού. Ακόμη και η χρονική στιγμή πού θα πραγματοποιηθεί η μέτρηση παίζει ρόλο, στις ώρες αιχμής θα έχεις χαμηλότερη ταχύτητα ενώ βραδυνές η πρωινές ώρες μεγαλύτερη. Στα speed test ανάμεσα το ZTE και τα κινητά υπάρχουν μεγάλες διαφορές; Έχω 7-9 mbps στα κινητά και 20-24 mbps με το zte Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianso Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Τελικα πηγα σε cosmote wifi 4g router και στο εξοχικο 2 μερες που το δουλευω πιανω 70-80 mbps down και περιπου 40 up οποτε τελοσ καλο ολα καλα. Πιστευω και πωσ με after market router ισωσ να εβλεπα και ακομα καλυτερες ταχυτητες αλλα ειμαι πολυ χαρουμενος με το νεο setup ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sankostas Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2023 Μήπως γνωρίζει κανείς εφόσον έχει το 4g router mf289f της Huawei πως κλείνει το wifi τού για να το κλείσω δεν με εξυπηρετεί δουλεύω με το καλώδιο σύνδεσης ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parkrou Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Καλησπερα, Εχω ενεργοποιηθεί σε 2 σπίτια σε νησί, στο Vodafone Giga max unlimited = ουσιαστικά Ίντερνετ μέσω 4g stick χωρίς όριο χρήσης δεδομένων. Μου εχουν δώσει ενα ZTE με ενα 4g stick, το οποίο ρουτερ τα εχει παίξει και εχουν έλλειψη για να το αντικαταστήσουν. Οι ανεκδιήγητοι απο το τεχνικό τμήμα λένε οτι κανενα αφτερμαρκετ ρουτερ δεν παιζει γιατι θελει ειδικό σεταπ κλπ. Το εχει δοκιμάσει κανεις;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα