mordred Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, whoever81 είπε Καλά και τα 11 μια χαρά είναι...κουβέντα να γίνεται 😎 Χρειάζονται αλλαγές...αλλά γενικά πάνε καλά Ναι αν επαναφέρουν να μπορείς να διαλέξεις να κάνεις compine τα tabs της taskbar, να μπορείς να groupαρεις apps στο start menu και ξεφορτωθούν τα μενου κατω απο μενού, τα Press to show more και το άθλιο γκρουπάρισμα των system icons ναι ισως γινουν παραγωγικα Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από mordred 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 20 minutes ago, mordred said: Ναι αν επαναφέρουν να μπορείς να διαλέξεις να κάνεις compine τα tabs της taskbar, να μπορείς να groupαρεις apps στο start menu και ξεφορτωθούν τα μενου κατω απο μενού, τα Press to show more και το άθλιο γκρουπάρισμα των system icons ναι ισως γινουν παραγωγικα Συμφωνώ ότι καλό είναι να υπάρχει η δυνατότητα, αλλά μήπως έχει γίνει κάπως μεσανατολικό το συγκεκριμένο θέμα? Έχω να αλλάξω/προσθέσω εικονίδιο στην taskbar πολλούς μήνες, τι μπαινοβγάζετε κάθε τρεις και λίγο που κάνει τόσο σημαντική την έλλειψή αυτή?
mordred Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Συμφωνώ ότι καλό είναι να υπάρχει η δυνατότητα, αλλά μήπως έχει γίνει κάπως μεσανατολικό το συγκεκριμένο θέμα? Έχω να αλλάξω/προσθέσω εικονίδιο στην taskbar πολλούς μήνες, τι μπαινοβγάζετε κάθε τρεις και λίγο που κάνει τόσο σημαντική την έλλειψή αυτή? Μα ποιος σου είπε ότι βάζουμε και βγάζουμε. Ναι όταν έχεις 5 παράθυρα ανοιχτά από την ίδια εφαρμογή και άλλα τόσα από άλλες (excel, browsers, κλπ) το να σου κάνει κόλαση την εναλλαγή μεταξύ τους, ναι είναι σημαντικό. Και φαντάσου σε 16:9 οθόνη όταν είδα ότι η taskbar ειναι άδεια εκμηδενίζοντας το λόγο ύπαρξης της γέλασα αρκετα... Φαντάσου τώρα που έχω 21:9 την αντίδρασή μου...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 4 minutes ago, mordred said: Μα ποιος σου είπε ότι βάζουμε και βγάζουμε. Έχω δει ουκ ολίγα posts για την έλλειψη του drag n drop στην taskbar, γι' αυτό αναρωτιέμαι. My bad που δεν το διευκρίνησα.
mordred Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Έχω δει ουκ ολίγα posts για την έλλειψη του drag n drop στην taskbar, γι' αυτό αναρωτιέμαι. Καλά και αυτό (αν ενοείς να μπορείς να βάλεις στη taskbar folder shotcuts) αλλά πες το παραβλέπουμε γιατι ινοβέισον Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από mordred
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 On 15/07/2022 at 18:53, Hacker?pcs said: Συνήθως όταν λέει not compatible για drivers από Vista και μετά στα 10/11 είναι check που κάνει ο συνήθως ό,τι να ναι installer, αν δεν κάνει τσεκ και τον περνάει κατευθείαν θα πρέπει να δουλεύει ό,τι είναι για Vista και μετά σε όλα από τα Vista και μετά Πλαγιοι τροποι για ναπαιξει υπαρχουν.σκοπος ειναι ομως να παιξει μια συσκευη χωρις να κανεις ολοκληρη διαδικασια.και δεν το λεω για εμενα αλλα γενικα. και σε laptop hp envy που απο 10αρια πηγα σε 11αρια καποιοι drivers επρεπε να περαστουν manually.και guess δεν υπηρχαν στο site της hp οποτε ξεκινησα με τον απλο τροπο να βρω που υπαρχουν με βαση το hardware id ή οπως σε ενα πιο παλιο laptop να περασω driverts απο προηγουμενο λειτουργικο με τα χ ψ προβληματα που υπαρχουν. (παλι απο προσωπικη εμπειρια απο λαπτοπ που απο 7 πηγα σε 10)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα