Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι συνδρομητης συμβολαιου με τη Vodafone (οχι unlimited) και έχω συσκευή που υποστηριζει esim (iphone 13) αλλα χρησιμοποιω την φυσικη sim που ειχα στη προηγουμενη συσκευή μου.

1) Αν ενεργοποιησω την esim που μου αναφερει η εφαρμογή της vodafone , θα "ακυρωθει" αυτοματα η φυσικη sim ? Η θα μπορω να τη βαλω σε ενα mifi router στο εξοχικο μου ?

2) Σε περιπτωση που ενεργοποιηση τησ esim ακυρωσει την φυσικη sim η voda δινει φυσικη sim ή πρεπει να σαι πελατησ unlimited ?

3) Το vodafone unlimited ειναι πραγματικο unlimited ή εχει κοφτες ? Τι εμπειρια εχετε οσοι το εχετε ? Αξιζει ? 

Το λινκ αυτο https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/arthra/allagi-apo-sim-se-esim/ δεν αναφερει σχετικες πληροφοριες ή κατι παραπανω !

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοηθεια !

Επεξ/σία από gianso
Επισκέπτης
Δημοσ.

εγώ με πάρα πολύ απλά λόγια θα σου πω μην κάνεις e-SIM την φυσική κάρτα SIM

ότι αφορά αυτό που ρωτάς μάλλον χρειάζεται το Unlimited πρόγραμμα της Vodafone 

Unlimited στην κινητή δεν υπάρχει αλλά υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ikorolis είπε

ότι αφορά αυτό που ρωτάς μάλλον χρειάζεται το Unlimited πρόγραμμα της Vodafone 

Unlimited στην κινητή δεν υπάρχει αλλά υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης

Σε ευχαριστω πολυ.

Μολισ μιλησα μαζι τουσ και μου προτειναν αυτο εδω https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-home-xwris-stathero/c-200129/?_source=google&c_medium=paid-search&c_term=mobile-brand-vodafone-eksoxiko&c_owner=mk-hv&c_phase=performance&c_name=20220420-giga-wifi-home&s_kwcid=AL!8229!3!593814219975!p!!g!!vodafone giga wifi home&gclid=CjwKCAjwoMSWBhAdEiwAVJ2ndu7URn1NVMIibAWW7qOUU24RDxTqjsEshQ4KfFcx5_4fisWGUIjHKhoCWOgQAvD_BwE

300 giga με 19 το μηνα και με το router μαζι αυτο.

4g+ λεει (στην περιοχη μου εχει 5g αλλα οκ) και φαινεται τιμια προσφορα αν και θελω να διαβασω τα ψιλα γραμματα ! 

Εχει κανεισ προτερη εμπειρια με αυτο ?  

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ikorolis είπε

Γιατί το λες αυτό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...