Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, τις τελευταίες 2-3 μέρες στο pc της υπογραφής παρατηρώ μεγάλα κολλήματα παντού είτε είναι παιχνίδια από τον ssd είτε από HDDs είτε είναι κλείσιμο μιας απλής εφαρμογής (chrome , ρυθμίσεις , task manager , yt music). Ο δίσκος ssd είναι γεμάτος 55% και με 91% υγεία από το hd sentinel και την εφαρμογή της kingston χωρίς να έχει πρόβλημα από ότι λένε και οι δύο εφαρμογές. 

Θέλω να πάρω ένα backup σε ένα 120gb ssd που έχω , όλο τον δίσκο ( θα βγάλω τα παιχνίδια από μέσα ) ώστε αν πάθει κάτι ξαφνικά να κουμπωσω πάνω τον 120gb και να μπουταρει. Ο υπολογιστής έχει εγγύηση μέχρι τον Ιανουάριο αλλά μετά το καλοκαίρι δεν θα έχω χρόνο για φορμάτ , backups κλπ και θέλω αν γίνει κάτι τότε να κουμπωσω τον άλλο και να παίξει κατευθείαν. 

Τι πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω ; Δεν με ενδιαφέρει να μπορεί να δει το περιεχόμενο των αλλων δίσκων σε περίπτωση αλλαγής απλώς να κάνει boot και να κάνω την δουλειά μου. 

Δημοσ.

Για clone κατέβασε το Acronis Cyber Protect Home Office  ISO image. Το χρησιμοποίησα πρόσφατα σε 3 περιπτώσεις και δούλεψε άψογα.

Κάνεις εγκατάσταση το Ventoy σε ένα στικακι, το κάνεις booτable και κάνεις copy το Acronis Cyber Protect Home Office  ISO

Μετά bootαρεις από το στικακι και φορτωνεις το Acronis και κάνεις τον κλώνο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Macrium Reflect και είσαι κομπλέ.

Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ 

3 λεπτά πριν, duffyduck είπε

Για clone κατέβασε το Acronis Cyber Protect Home Office  ISO image. Το χρησιμοποίησα πρόσφατα σε 3 περιπτώσεις και δούλεψε άψογα.

Κάνεις εγκατάσταση το Ventoy σε ένα στικακι, το κάνεις booτable και κάνεις copy το Acronis Cyber Protect Home Office  ISO

Μετά bootαρεις από το στικακι και φορτωνεις το Acronis και κάνεις τον κλώνο.

Ευκαιρία λοιπόν να φτιάξω ένα στικάκι με διάφορα Isos που ήθελα καιρο

Το ventoy το βάζω με Rufus στο στικάκι; Και μετά περνάω τα Isos που θέλω μέσα έτσι;

Δημοσ.

δεν χρειαζεσαι το rufus

κατεβάζεις το ventoy (για Windows - το zip αρχείο). Αποσυμπιέζεις το zip, τρέχεις το exe και κάνεις install στο USB. Μετα κανεις copy στο στικακι οποιοδηποτε bootable iso θελεις

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...