Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 28/7/2022 στις 1:26 ΜΜ, quintus είπε

Την καμπύλη την κάνει λόγω της τάσης από τους ιμάντες που σφίγγουν τα καθίσματα. Δεν το βλέπω πάντως ως πρόβλημα, μπορεί με λιγάκι περισσότερο φούσκωμα να εμφανίζεται λιγότερο.

Δεν ξέρω κατά πόσο αλλάζει την πλεύση του κανό απλά ήθελα να δω αν είναι γενικό φαινόμενο αυτό η εμένα έχει κάποιο ελάττωμα. 

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 28/7/2022 στις 2:24 ΜΜ, Hero1 είπε

Δεν ξέρω κατά πόσο αλλάζει την πλεύση του κανό απλά ήθελα να δω αν είναι γενικό φαινόμενο αυτό η εμένα έχει κάποιο ελάττωμα. 

Και μένα το ίδιο. Ισχύει ότι είπε ο προηγούμενος. 

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα, πήραμε και εμείς το κανο της προσφοράς.

Η μετακίνηση μας είναι με μηχανή όμως, και εδώ είναι που θέλω να ρωτήσω.

Μπορώ να το φουσκωσω ξεφουσκωσω με την ηλεκτρική τρόμπα quick fill του Jumbo? Είδα θέλει 12V, και επειδή  έχω  scooter x max, με θύρα usb 12V έλεγα μήπως γινόταν.

Το έχει δοκιμάσει κανείς?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, VasilisApple είπε

Παιδιά καλημέρα, πήραμε και εμείς το κανο της προσφοράς.

Η μετακίνηση μας είναι με μηχανή όμως, και εδώ είναι που θέλω να ρωτήσω.

Μπορώ να το φουσκωσω ξεφουσκωσω με την ηλεκτρική τρόμπα quick fill του Jumbo? Είδα θέλει 12V, και επειδή  έχω  scooter x max, με θύρα usb 12V έλεγα μήπως γινόταν.

Το έχει δοκιμάσει κανείς?

γιατι να μην γίνετε? απλα κράτα καλύτερα το σκουτερ αναμμένο να μην σου ξελιγωσει τη μπαταρία. ιδανικα θα ηθελε και λίγο γκάζι αλλα με σκουτερ ειναι λίγο επιφοβο.

παντως με την χειροκίνητη θα κανεις μια χαρα δουλεια, δεν ειναι απαραιτητη η 12v

Δημοσ.

Σίγουρα η μηχανή θα είναι αναμμένη, ναι ίσως μην είναι απαραίτητο απλά και η τρόμπα είναι αρκετά μεγάλη για το μηχανακι, ενώ η ηλεκτρική είναι μικρή και χωράει παντού.

Πόση ώρα θέλει με την τρόμπα χειρός να φουσκωσει/ ξεφουσκωσει?

Δημοσ.

Τα σκουτερ να ξερεις οτι εαν πεθανει η μπαταρια ακομη και στην κατηφορα να τα σπρωξεις δεν περνουν μπροστα με τιποτα, ο αυτοματος συμπλεκτης δεν κανει συμπλεξη οσο και να γυρνανε οι ροδες σε κυλιση σε κατηφορα.
Απλα εαν μεινεις απο μπαταρια την εχεις πατησει.
Μην με ρωτησει πως το ξερω :)

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, VasilisApple είπε

Σίγουρα η μηχανή θα είναι αναμμένη, ναι ίσως μην είναι απαραίτητο απλά και η τρόμπα είναι αρκετά μεγάλη για το μηχανακι, ενώ η ηλεκτρική είναι μικρή και χωράει παντού.

Πόση ώρα θέλει με την τρόμπα χειρός να φουσκωσει/ ξεφουσκωσει?

5-10 λεπτά το πολύ!

• Like 1
Δημοσ.

Μεγαλύτερο πρόβλημα μου φαίνεται πάντως η μεταφορά της βάρκας με σκούτερ, παρά το φουσκωμα της. Μαζεμένη κ μικρή είναι μόνο όταν την πάρεις. Δεν νομίζω να ξαναγίνει τόσο μικρή όταν την χρησιμοποιήσεις 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα παρεις μια τσαντα πλατης απο ειδη camp

K ενα ( μονο ) πτυσομενο κουπι κ εισαι αρχοντας

Επεξ/σία από pigos23
  • Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Μεγαλύτερο πρόβλημα μου φαίνεται πάντως η μεταφορά της βάρκας με σκούτερ, παρά το φουσκωμα της. Μαζεμένη κ μικρή είναι μόνο όταν την πάρεις. Δεν νομίζω να ξαναγίνει τόσο μικρή όταν την χρησιμοποιήσεις 

Εαν εχει τρομπα που μπορει να τραβηξει αερα θα ξαναγινει ξανα τοσο μικρο οπως οταν αγορασθηκε. Αλλιως ολο και λιγος αερας θα μεινει μεσα με αποτελεσμα να ειναι πολυ πιο ογκωδες.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 15/7/2022 στις 1:19 ΜΜ, sphinxgr είπε

Απο τα καλύτερα ποιοτικά και φθηνά φουσκωτά κανό θαλάσσης, στα 99,99€ (23% μείον δηλαδή απο την επόμενη χαμηλότερη τιμή), τιμή που δεν υπάρχει χαμηλότερη παγκοσμίως.

Πέρυσι το είχε βγάλει 4/2021 το Jumbo ξανά σε τέτοια τιμή.

https://www.e-jumbo.gr/kalokairina/fouskota-axesouar-kolymvisis/varkes-kano-sup/kano/dithesio-fouskoto-kano-thalassis-explorer-k2-intex_334507/

https://www.skroutz.gr/s/8986335/Intex-Explorer-K2-68307-Φουσκωτό-Kayak-Θαλάσσης-2-Ατόμων-Κίτρινο.html

Η τιμή παίζει από 129€+. Όταν και αν βγαίνει προσφορά 1 φορά κάθε χρόνο, πέφτει στα 100€.

Εδώ μπορείτε να δείτε πάνω απο 24.000 κριτικές και εδώ σχετικό Video

Screenshot_20220714_202752.jpg

image.png.eaab18c44303793b5f82853d0ca2e358.png

Επόμενη σαφώς καλύτερη λύση αλλά στην 3πλάσια τιμή, είναι το Intex Excursion Pro

Κανό και φουσκωτό δεν πάνε μαζί.  Ένα φουσκωτό πράγμα είναι που μιμείται το σχέδιο του κανό,  τα κανό έχουν καρινα. 

Βρίσκεις κανονικά κανό από 300€ 

Μην πετάτε τα λεφτά σας σε σαβούρες. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Κανό και φουσκωτό δεν πάνε μαζί.  Ένα φουσκωτό πράγμα είναι που μιμείται το σχέδιο του κανό,  τα κανό έχουν καρινα. 

Βρίσκεις κανονικά κανό από 300€ 

Μην πετάτε τα λεφτά σας σε σαβούρες. 

Εχει περάσει απο το μυαλό σου, γιατί κάποιος παίρνει φουσκωτό και όχι κανονικό?!

• Like 8
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Εχει περάσει απο το μυαλό σου, γιατί κάποιος παίρνει φουσκωτό και όχι κανονικό?!

Εγώ έγραψα ότι αυτό δεν είναι κανό,  τι δεν καταλαβαίνεις; 

Παιχνίδι θαλάσσης είναι,  όποιος το πάρει σαν παιχνίδι με γεια του με χαρά του. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...