Hero1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Στις 28/7/2022 στις 1:26 ΜΜ, quintus είπε Την καμπύλη την κάνει λόγω της τάσης από τους ιμάντες που σφίγγουν τα καθίσματα. Δεν το βλέπω πάντως ως πρόβλημα, μπορεί με λιγάκι περισσότερο φούσκωμα να εμφανίζεται λιγότερο. Δεν ξέρω κατά πόσο αλλάζει την πλεύση του κανό απλά ήθελα να δω αν είναι γενικό φαινόμενο αυτό η εμένα έχει κάποιο ελάττωμα.
sphinxgr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Στις 28/7/2022 στις 2:24 ΜΜ, Hero1 είπε Δεν ξέρω κατά πόσο αλλάζει την πλεύση του κανό απλά ήθελα να δω αν είναι γενικό φαινόμενο αυτό η εμένα έχει κάποιο ελάττωμα. Και μένα το ίδιο. Ισχύει ότι είπε ο προηγούμενος.
VasilisApple Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Παιδιά καλημέρα, πήραμε και εμείς το κανο της προσφοράς. Η μετακίνηση μας είναι με μηχανή όμως, και εδώ είναι που θέλω να ρωτήσω. Μπορώ να το φουσκωσω ξεφουσκωσω με την ηλεκτρική τρόμπα quick fill του Jumbo? Είδα θέλει 12V, και επειδή έχω scooter x max, με θύρα usb 12V έλεγα μήπως γινόταν. Το έχει δοκιμάσει κανείς?
basilis_k6 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, VasilisApple είπε Παιδιά καλημέρα, πήραμε και εμείς το κανο της προσφοράς. Η μετακίνηση μας είναι με μηχανή όμως, και εδώ είναι που θέλω να ρωτήσω. Μπορώ να το φουσκωσω ξεφουσκωσω με την ηλεκτρική τρόμπα quick fill του Jumbo? Είδα θέλει 12V, και επειδή έχω scooter x max, με θύρα usb 12V έλεγα μήπως γινόταν. Το έχει δοκιμάσει κανείς? γιατι να μην γίνετε? απλα κράτα καλύτερα το σκουτερ αναμμένο να μην σου ξελιγωσει τη μπαταρία. ιδανικα θα ηθελε και λίγο γκάζι αλλα με σκουτερ ειναι λίγο επιφοβο. παντως με την χειροκίνητη θα κανεις μια χαρα δουλεια, δεν ειναι απαραιτητη η 12v
VasilisApple Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Σίγουρα η μηχανή θα είναι αναμμένη, ναι ίσως μην είναι απαραίτητο απλά και η τρόμπα είναι αρκετά μεγάλη για το μηχανακι, ενώ η ηλεκτρική είναι μικρή και χωράει παντού. Πόση ώρα θέλει με την τρόμπα χειρός να φουσκωσει/ ξεφουσκωσει?
safridia Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Τα σκουτερ να ξερεις οτι εαν πεθανει η μπαταρια ακομη και στην κατηφορα να τα σπρωξεις δεν περνουν μπροστα με τιποτα, ο αυτοματος συμπλεκτης δεν κανει συμπλεξη οσο και να γυρνανε οι ροδες σε κυλιση σε κατηφορα. Απλα εαν μεινεις απο μπαταρια την εχεις πατησει. Μην με ρωτησει πως το ξερω 1
dennis_7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, VasilisApple είπε Σίγουρα η μηχανή θα είναι αναμμένη, ναι ίσως μην είναι απαραίτητο απλά και η τρόμπα είναι αρκετά μεγάλη για το μηχανακι, ενώ η ηλεκτρική είναι μικρή και χωράει παντού. Πόση ώρα θέλει με την τρόμπα χειρός να φουσκωσει/ ξεφουσκωσει? 5-10 λεπτά το πολύ! 1
sphinxgr Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Μεγαλύτερο πρόβλημα μου φαίνεται πάντως η μεταφορά της βάρκας με σκούτερ, παρά το φουσκωμα της. Μαζεμένη κ μικρή είναι μόνο όταν την πάρεις. Δεν νομίζω να ξαναγίνει τόσο μικρή όταν την χρησιμοποιήσεις 3
pigos23 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα παρεις μια τσαντα πλατης απο ειδη camp K ενα ( μονο ) πτυσομενο κουπι κ εισαι αρχοντας Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από pigos23 1
safridia Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 20 ώρες πριν, sphinxgr είπε Μεγαλύτερο πρόβλημα μου φαίνεται πάντως η μεταφορά της βάρκας με σκούτερ, παρά το φουσκωμα της. Μαζεμένη κ μικρή είναι μόνο όταν την πάρεις. Δεν νομίζω να ξαναγίνει τόσο μικρή όταν την χρησιμοποιήσεις Εαν εχει τρομπα που μπορει να τραβηξει αερα θα ξαναγινει ξανα τοσο μικρο οπως οταν αγορασθηκε. Αλλιως ολο και λιγος αερας θα μεινει μεσα με αποτελεσμα να ειναι πολυ πιο ογκωδες. 2
sphinxgr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 99,99€ και στον Μουστάκα https://www.moustakastoys.gr/kalokairina/kayak-thalassis-sup/intex-kayak-2-theseis-explorer-k2-68307np-401331068307/
zero13cool Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε 99,99€ και στον Μουστάκα https://www.moustakastoys.gr/kalokairina/kayak-thalassis-sup/intex-kayak-2-theseis-explorer-k2-68307np-401331068307/ Και - 10% με κωδικό Vodafone Thank you, με εξαργύρωση έως 10/08. 2
panoskatos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Στις 15/7/2022 στις 1:19 ΜΜ, sphinxgr είπε Απο τα καλύτερα ποιοτικά και φθηνά φουσκωτά κανό θαλάσσης, στα 99,99€ (23% μείον δηλαδή απο την επόμενη χαμηλότερη τιμή), τιμή που δεν υπάρχει χαμηλότερη παγκοσμίως. Πέρυσι το είχε βγάλει 4/2021 το Jumbo ξανά σε τέτοια τιμή. https://www.e-jumbo.gr/kalokairina/fouskota-axesouar-kolymvisis/varkes-kano-sup/kano/dithesio-fouskoto-kano-thalassis-explorer-k2-intex_334507/ https://www.skroutz.gr/s/8986335/Intex-Explorer-K2-68307-Φουσκωτό-Kayak-Θαλάσσης-2-Ατόμων-Κίτρινο.html Η τιμή παίζει από 129€+. Όταν και αν βγαίνει προσφορά 1 φορά κάθε χρόνο, πέφτει στα 100€. Εδώ μπορείτε να δείτε πάνω απο 24.000 κριτικές και εδώ σχετικό Video Επόμενη σαφώς καλύτερη λύση αλλά στην 3πλάσια τιμή, είναι το Intex Excursion Pro Κανό και φουσκωτό δεν πάνε μαζί. Ένα φουσκωτό πράγμα είναι που μιμείται το σχέδιο του κανό, τα κανό έχουν καρινα. Βρίσκεις κανονικά κανό από 300€ Μην πετάτε τα λεφτά σας σε σαβούρες. 1
sphinxgr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, panoskatos είπε Κανό και φουσκωτό δεν πάνε μαζί. Ένα φουσκωτό πράγμα είναι που μιμείται το σχέδιο του κανό, τα κανό έχουν καρινα. Βρίσκεις κανονικά κανό από 300€ Μην πετάτε τα λεφτά σας σε σαβούρες. Εχει περάσει απο το μυαλό σου, γιατί κάποιος παίρνει φουσκωτό και όχι κανονικό?! 8
panoskatos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 23 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Εχει περάσει απο το μυαλό σου, γιατί κάποιος παίρνει φουσκωτό και όχι κανονικό?! Εγώ έγραψα ότι αυτό δεν είναι κανό, τι δεν καταλαβαίνεις; Παιχνίδι θαλάσσης είναι, όποιος το πάρει σαν παιχνίδι με γεια του με χαρά του. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα