pigos23 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εστειλα pm για να μη θεωρηθει διαφημιση κ βγουμε εκτος τοπικ πολυ.. 300 ευρω δεν εχει ουτε καν μεταχειρισμενο Εγω το χα παρει 850 * επισης ποτε μα ποτε το κανο οταν φτανετε σε μια παραλια μην το βγαζετε εξω.... Μεσα για να ψυχετε στη θαλασσα κ μονο Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από pigos23 1
sphinxgr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, pigos23 είπε Εστειλα pm για να μη θεωρηθει διαφημιση κ βγουμε εκτος τοπικ πολυ.. 300 ευρω δεν εχει ουτε καν μεταχειρισμενο Εγω το χα παρει 850 * επισης ποτε μα ποτε το κανο οταν φτανετε σε μια παραλια μην το βγαζετε εξω.... Μεσα για να ψυχετε στη θαλασσα κ μονο Με 850€ μόνο διαφήμιση δεν θα είναι!!! Πόσο μάλλον για όσους παίρνουμε κανό των 99,99999€ !!!!!! 1
pigos23 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Μελλοντικα ισως σε καποιους αρεσει η ολη φαση κ αποφασισετε να δωσετε το "φτηνο" κανο για κατι καλυτερο Κ μην ξεχνατε...παντα νερακι πλυσιμο μετα την χρηση
kukukali Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pigos23 είπε Χρονια χρηστης φουσκωτου κανο ( ανωτερης τιμης κ ποιοτητας απο το συγκεκριμενο ) μονο θετικα εχω να αναφερω Βολτες στη θαλασσα , σε λιμνη , πας σε παραλιες μακρια απο κοσμο με τα πραγματακια σου Αναλογα τη ποιοτητα κ μεχρι 5 μποφορ ταξιδευεις,παντα με τσαντες αδιαβροχες Συστηνω αφοβα ηλεκτρικο μοτερ μιας κ εχω αυτο https://www.epropulsion.com/vaquita/ Κ βολευει για extra εμβελεια σε ταξιδι κ θα σας βγαλει απο τη στραβη κ ασχημη θεση σε περιπτωση καιρου.... Κατα περιοδους παιζουν κ used στο car.gr ( ενα απλο σχοινακι με πετρα απο θαλασσα οπου σταματατε σε παραλια μια χαρα κανει για αγκυρα ) Τρομπα διπλης ενεργειας αρκει... Υγ * χιλιες φορες καλυτερο απο sup Το εχω δει και η τιμη δεν ειναι απαγορευτικη.(~800 ευρω) Ξερουμε να εχει ανταπτορα για να προσαρμοστει στα φουσκωτα?(sup & καγιακ)? Το μοτερ ειναι που κοστιζει στα φουσκωτα ,οχι η βαρκα Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από kukukali
kukukali Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, dennis_7 είπε Μετά τις 5-6 πρώτες φορές, βαρέθηκα να λύνω δένω τα κουπιά, οπότε αυτό που κάνω πλέον είναι να τα "σπάω" σε δυο κομμάτια για να χωράνε πορτ μπαγκαζ μαζί με τα νουντλς, και το κανό με τρομπα, φινάκι και άγκυρα στην τσάντα. Επίσης, την τρόμπα την δοκίμασες για ξεφούσκωμα; (ειδικά για τον "πάτο" που είναι λίγο σπαστικός) Ποσα νουντλς βαζεις απο καθε πλευρα,να υποθεσω πριν το τελικο φουσκωμα? Εχει οντως διαφορα στην πλευση?
coyote2 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Τα κουπιά παίρνουν λίγο νερό. Μη τα αφήνετε μέσα στο σπίτι. Στο μπαλκόνι ή στο μπάνιο να στραγγίζουν
dennis_7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, kukukali είπε Ποσα νουντλς βαζεις απο καθε πλευρα,να υποθεσω πριν το τελικο φουσκωμα? Εχει οντως διαφορα στην πλευση? Έχω δει μεγάλη διαφορά, ειδικά στα δύο άτομα. Τα στριμωχνω μετά το φούσκωμα, αλλά φαντάζομαι θα γίνεται και πριν. Αν θες να δοκιμάσεις πρώτα, πάρε ένα για κάθε μεριά, και αν είσαι ευχαριστημένος παίρνεις και δεύτερο (ουσιαστικά θες 2 παρά λίγο σε κάθε μεριά) 10 ώρες πριν, sphinxgr είπε Για το ξεφουσκωμα, απλά ανοίγω τις βαλβίδες και κανω 2 διπλώματα στο κανό. Ούτε ένα λεπτό υπόθεση. Οπότε πάλι δεν έχει ουσία η αγορά ηλεκτρικής τρόμπας. Καλά δεν μιλάμε για τα πλαϊνά που ξεφουσκώνουν με την μια, πιο πολύ για τον πάτο έλεγα αν αξίζει, που κάθομαι και τον πιέζω με τα γόνατα κάθε φορά... 1
quintus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Το πήραμε, την Κυριακή κάναμε γύρω στα 5 χλμ.με τη σύζυγο κατά μηκος της ακτής στη Σιθωνία, με ήρεμα νερά. Απομακρυνθηκαμε μέχρι 300 μ. περιπου από την ακτή. Σταματήσαμε και για μπάνιο σε μια μικρή ενδιάμεση παραλία, πολύ ωραίο. Πηγαίνει μια χαρά με 2 κωπηλατες, δεν μπορώ να πω ότι κουράστηκαμε. 3
basilis_k6 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 τσιμπησα ενα μαζι με quck fill 12v. εχουμε καμια προταση για αδιάβροχο κουτι ? κατι μικρο ισα ισα 2 κινητα και ενα ζευγαρι κλειδια.
sphinxgr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 26 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε τσιμπησα ενα μαζι με quck fill 12v. εχουμε καμια προταση για αδιάβροχο κουτι ? κατι μικρο ισα ισα 2 κινητα και ενα ζευγαρι κλειδια. Κάτι τέτοιο ψάχνεις https://www.skroutz.gr/s/25496383/XDive-Dry-I-Στεγανό-Κουτί-Κυλινδρικό-Κόκκινο.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
basilis_k6 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, sphinxgr είπε Κάτι τέτοιο ψάχνεις https://www.skroutz.gr/s/25496383/XDive-Dry-I-Στεγανό-Κουτί-Κυλινδρικό-Κόκκινο.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share ναι αν χωράει κινητο εκει μεσα. κατι σακουλες ειδα αλλα 10+ευρω. περιμενα κατι στο 5-6ε να πω την αληθεια. οκ αυτο ειναι πιο σοβαρο, αξιζει τα 11
safridia Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Εαν θες θηκη για ΧΡΗΣΗ κινητου μεσα στο νερο (μπορεις να καλεσεις και να σε καλεσουν, ακουγεται κανονικα με ανοιχτη ακροαση και μεσα στην θηκη) τοτε προτεινω αυτο απο Decathlon με 9ευρω, Εαν θες απλα αποθηκευση κινητου και κλειδιων για να μην παρουν νερα τοτε στεγανο σακο τουλαχιστον 3 λιτρα, προτιμησε σακους με χοντρο υλικο, υπαρχουν οι ultralight που ειναι τοσο λεπτο σαν μια σακουλα. Επειδη θα χρειαστειτε να βαλετε και καμια πετσετα παρε μεγαλυτερο, οι τιμες ξεκινανε απο 6-7ευρω, δεν νομιζω οτι ειναι οικονομια να μην παρεις τον μεγαλυτερο για λιγα ευρω παραπανω. Εχω παρει για το SUP τον μεγαλο της XDive των 65 λιτρων γιατι βαζω μεσα και την τρομπα, πετσετα, crocs, αντιλιακο, γυαλια κλπ ΥΓ Σε κυλινδικο κουτι με διαμετρο 7 εκατοστα ισως να χωραει μονο καποιο κινητο απο τα παλια με τα κουμπακια, smartphone με τιποτα. 1
Hero1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Ρε παιδιά εγώ πήρα το κανό πριν καμιά εβδομάδα και εχω κάνει καμία 7αρια φορές και ο πάτος του έχει κάνει μια καμπύλη ανάμεσα από τα 2 καθίσματα δεν είναι φλατ
quintus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Την καμπύλη την κάνει λόγω της τάσης από τους ιμάντες που σφίγγουν τα καθίσματα. Δεν το βλέπω πάντως ως πρόβλημα, μπορεί με λιγάκι περισσότερο φούσκωμα να εμφανίζεται λιγότερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα