Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει καταντησει αηδια αυτο το θεμα. Να κανουν 7-10 ημερες να ερθουν απο Αμερικη, διανυοντας και αλλες ευρωπαϊκες χωρες και να μενουν στην Αθηνα για παραπανω διαστημα.. Τι στο καλο συμβαινει; Και δεν ξερω και που ακριβως βρισκεται τωρα το δεμα για να παω να το παρω.. Εξαγωγη λεει.. Δλδ τοσες ημερες γινετα η μεταφορα του απο Κηφισια σε Αγιο Δημητριο; Απο θεσσαλονικη-Αθηνα σε μια ημερα.. 

Και το δευτερο δεμα απο skroutz plus, μου ελεγε για παραλαβη την Τριτη και εχει παει παρασκευη, ακομα τιποτα.. Μακραν η χειροτερη εταιρια.

Μπορω να κανω κατι με καποιο τηλεφωνημα ή δεν θα βγαλω ακρη;

image.png.59922c29f0c7eef262c4a54f2d372e51.pngimage.png.ea2d3dda6b372df35edacb7ff391bcd0.png

Η δευτερη ειναι απο skroutz plus, μολις την εκανα ακυρωση. Η αλλη απο Αμερικη υποχρεωτικα πρεπει να περιμενω και ειναι και συμπληρωματα που τα χρειαζομαι αμεσα..

Δημοσ.

συγγνωμη για το ακυρο .. αλλα τι $#%%$#%#$ σκατα με το skroutz plus?

υποτιθεται καναν δικη τους εταιρια κουριερ και γινανε χειροτεροι απο οτι ηταν? το ιδιο και εγω ηταν να ερθει τριτη - παρασκευη σημερα και μαλλον θα με πανε απο δευτερα - ξεφτιλες απαραδεκτοι τερμα εγω απο το σκρουτζ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MariaLog είπε

συγγνωμη για το ακυρο .. αλλα τι $#%%$#%#$ σκατα με το skroutz plus?

υποτιθεται καναν δικη τους εταιρια κουριερ και γινανε χειροτεροι απο οτι ηταν? το ιδιο και εγω ηταν να ερθει τριτη - παρασκευη σημερα και μαλλον θα με πανε απο δευτερα - ξεφτιλες απαραδεκτοι τερμα εγω απο το σκρουτζ

Απλα θελει να σημειωνουμε ποια καταστηματα δεν ειναι με το skroutz miles. Εγω οποτε βλεπω speedex θα παταω ακυρωση παραγγελιας. Το θεμα ειναι να ξεραμε απο πριν με ποια μεταφορικη συνεργαζεται το καθε καταστημα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Απλα θελει να σημειωνουμε ποια καταστηματα δεν ειναι με το skroutz miles. Εγω οποτε βλεπω speedex θα παταω ακυρωση παραγγελιας. Το θεμα ειναι να ξεραμε απο πριν με ποια μεταφορικη συνεργαζεται το καθε καταστημα.

Ε με ένα τηλ το μαθαίνεις σχετικά εύκολα. 

Πάντως έχω που είμαι επαρχία, δεν έχω θέμα με speedex. 2 δέματα έφτασαν Αθήνα την μία μέρα, ξημερώματα ξεκίνησαν για Φλώρινα και παρέλαβα εντός 24ωρου. 

Κάτι παίζει με την Αθήνα γενικά από τα λίγα που έχω παρατηρήσει. Δλδ και acs μπορεί να κάνει εβδομάδα εντός Αθήνας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...