Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα,

Είμαι κάτοχος δύο στικ αυτής της DDR5 μνήμης: F5-6000U4040E16GX2-TZ5RK F5-6000U4040E16GA2-TZ5RK - Specification - G.SKILL International Enterprise Co., Ltd. (gskill.com)

Κάποια στιγμή στο μέλλον θέλω να πάρω άλλα δύο στικ, αλλά βλέπω ότι πλέον βρίσκονται δύσκολα στα καταστήματα. Αντιθέτως, βρίσκονται πιο εύκολα άλλα SKUs, όπως αυτό: F5-6000J3636F16GX2-TZ5RK F5-6000J3636F16GA2-TZ5RK - Specification - G.SKILL International Enterprise Co., Ltd. (gskill.com)

Υπάρχει μία μικρή διαφορά στο tested latency (XMP) και στο tested voltage (XMP), αλλά αναρωτιέμαι αν δεν υπάρχει θέμα και θα συνεργαστούν χωρίς πρόβλημα ή αν για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο είναι καλύτερα να ψάξω να βρω το ίδιο SKU.

Δεν ξέρω και τόσα πολλά από μνήμες, οπότε ζητώ τα φώτα σας. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, KabamaruGaming είπε

Καλημέρα στην παρέα,

Είμαι κάτοχος δύο στικ αυτής της DDR5 μνήμης: F5-6000U4040E16GX2-TZ5RK F5-6000U4040E16GA2-TZ5RK - Specification - G.SKILL International Enterprise Co., Ltd. (gskill.com)

Κάποια στιγμή στο μέλλον θέλω να πάρω άλλα δύο στικ, αλλά βλέπω ότι πλέον βρίσκονται δύσκολα στα καταστήματα. Αντιθέτως, βρίσκονται πιο εύκολα άλλα SKUs, όπως αυτό: F5-6000J3636F16GX2-TZ5RK F5-6000J3636F16GA2-TZ5RK - Specification - G.SKILL International Enterprise Co., Ltd. (gskill.com)

Υπάρχει μία μικρή διαφορά στο tested latency (XMP) και στο tested voltage (XMP), αλλά αναρωτιέμαι αν δεν υπάρχει θέμα και θα συνεργαστούν χωρίς πρόβλημα ή αν για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο είναι καλύτερα να ψάξω να βρω το ίδιο SKU.

Δεν ξέρω και τόσα πολλά από μνήμες, οπότε ζητώ τα φώτα σας. Ευχαριστώ.

https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&path=1470&product_id=133325

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...