ootyposoo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Καλημέρα σε όλους! Έχω ερώτηση για όσους έχουν αγοράσει την LG C1 και τυχαίνει να έχουν κρατημένο το κουτί. Έτυχε σε κανέναν να έχει μοντέλο με το "καινούργιο" evo panel? Μπορείτε να το καταλάβετε είτε από το σέρβις μενού (που όμως θέλει ειδικό χειριστήριο) είτε από το κουτί όπως βλέπετε στην φωτογραφία στην συγκεκριμένη θέση. Αν λοιπόν σε εκείνη την θέση έχει τα γράμματα "P" ή "W" είναι το Evo panel αλλιώς είναι το απλό. 1
ootyposoo Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, HALF EVIL είπε Απ' όσο ξέρω Evo panel έχει μόνο η G1 Όχι! Η LG έχει βάλει Evo panels και σε κάποιες C1. Χωρίς βέβαια να έχουν ιδιαίτερη διάφορα σε επιδόσεις σε σχέση με τις άλλες C1. Ψάξε στο google να δεις για το "σκάνδαλο". Το θέμα είναι λοιπόν να δω αν έχει φτάσει καμιά τέτοια και στην Ελλάδα.
HALF EVIL Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, ootyposoo είπε Όχι! Η LG έχει βάλει Evo panels και σε κάποιες C1. Χωρίς βέβαια να έχουν ιδιαίτερη διάφορα σε επιδόσεις σε σχέση με τις άλλες C1. Ψάξε στο google να δεις για το "σκάνδαλο". Το θέμα είναι λοιπόν να δω αν έχει φτάσει καμιά τέτοια και στην Ελλάδα. Δεν το είχα ξανακουσει.
Shyn Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Σε Α80J (65) που αγορασα πριν μερικους μηνες μαλλον εχει το WBE panel. Εχει την ροζ αποχρωση στις ακρες.
ootyposoo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 18 λεπτά πριν, Shyn είπε Σε Α80J (65) που αγορασα πριν μερικους μηνες μαλλον εχει το WBE panel. Εχει την ροζ αποχρωση στις ακρες Λαχείο! Πόσο την πήρες αν επιτρέπεται;
Shyn Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, ootyposoo είπε Λαχείο! Πόσο την πήρες αν επιτρέπεται; Σιγα το λαχειο 😄 Σε αποδοση ειναι ιδιες. Ισως ειναι λιγοτερο επιρρεπης στο burn in αλλα και αυτο δεν εχει αποδειχθει ακομα. Η δικη μου ηταν παραγωγη 02/2022. Ισως εχουν ξεμεινει απο WBC panels. Στα 1500€ μου βγηκε η A80J και δωρο η 5ετης εγγυηση. Οπως και να εχει η LG C1 ειναι εξαιρετικη τηλεοραση δεν θα με απασχολουσε ο τυπος του panel. Υποψιν οτι στην νεα LG G2 (Evo panel) υπαρχουν προβληματα με ροζ αποχρωσεις στην εικονα. 1
thanasis00 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε και από το service menu (δε χρειάζεται ειδικό remote control). Πρακτικά πάτε στον browser της τηλεόρασης και βάζετε το λινκ http ://webosapp.club/instart και μετά τον κωδικό 0413 και βλέπετε στη καρτέλα OLED αν λέει WBC/WBE 2
ootyposoo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Ναι μωρέ κουβέντα να γίνεται, πιο πολύ για την αντίσταση σε burn in και γενικότερη καλύτερη ποιότητα του panel το κοιτάω.
bill_viper Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα, πριν 1 ώρα αγόρασα τη συγκεκριμένη σε 65αρα από Public. Βρίσκομαι επαρχία και λογικά ως τέλος εβδομάδας θα έχει έρθει. Θα το τσεκάρω και θα επανέλθω. Να κάνω και λίγο hijack στο thread σου, βάση για το τοίχο ποια διαλέγουμε; 2
malias4 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Εγω αγορασα πριν 2 εβδομαδες περιπου απο σκρουτζ κ electroholic την c1 55αρα. Μοντελο c11LB . Μαλλον για πολωνικη-τσεχικη αγορα. Εχει evo panel 99% απο οτι εχω δει στον κωδικο απο την κουτα στο πλαι. Απο οτι εχω διαβασει αν κ evo δεν ειναι τοσο γουαου κ τρομερο απλα ισως λιγο καλυτερη προστασια απο burn in χωρις να εχει αποδειχτει κατι τετοιο. Η G σειρα εχει evo αλλα εχει κ heatsink που δεν εχει η c1 αρα μικρη η διαφορα νομιζω 1
bill_viper Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μόλις παρέλαβα από Public. Το «Ρ» εκεί προς το τέλος υποδηλώνει Evo panel; 1
ootyposoo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 18 λεπτά πριν, bill_viper είπε Μόλις παρέλαβα από Public. Το «Ρ» εκεί προς το τέλος υποδηλώνει Evo panel; Ναι το P έκτης θέσης πριν από το τέλος είναι που δείχνει το πάνελ σου. Στις 18/7/2022 στις 6:00 ΜΜ, bill_viper είπε Να κάνω και λίγο hijack στο thread σου, βάση για το τοίχο ποια διαλέγουμε; Vesa 300x200 είναι το πρότυπο. Τα κιλά είναι 50κατι άρα αυτά πρέπει να δεις. 17 ώρες πριν, malias4 είπε Εγω αγορασα πριν 2 εβδομαδες περιπου απο σκρουτζ κ electroholic την c1 55αρα. Μοντελο c11LB . Μαλλον για πολωνικη-τσεχικη αγορα. Εχει evo panel 99% απο οτι εχω δει στον κωδικο απο την κουτα στο πλαι. Απο οτι εχω διαβασει αν κ evo δεν ειναι τοσο γουαου κ τρομερο απλα ισως λιγο καλυτερη προστασια απο burn in χωρις να εχει αποδειχτει κατι τετοιο. Η G σειρα εχει evo αλλα εχει κ heatsink που δεν εχει η c1 αρα μικρη η διαφορα νομιζω Έχει πολύ μικρές διαφορές στην ποιότητα εικόνας τόσο μικρές που 99% δεν το παρατηρείς. Αλλά όσον αφορά το burn in και την γενικότερη ποιότητα κατασκευής για μακροζωία είναι που σκοράρει το evo η τουλάχιστον έτσι λένε. Θα δείξει όταν μοντέλο κλείσει καμιά διετία.
Shyn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 @ootyposoo Το 4ο γραμμα δεν κοιταμε μετα το μοντελο τηλεορασης ή κανω λαθος ? Στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι Q ? P – LGD OLED OBM/WBE Q – LGD OLED OBM/WBC W – LGD OLED OCM/WBE Y – LGD OLED CMO/WBC
malias4 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Shyn είπε @ootyposoo Το 4ο γραμμα δεν κοιταμε μετα το μοντελο τηλεορασης ή κανω λαθος ? Στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι Q ? P – LGD OLED OBM/WBE Q – LGD OLED OBM/WBC W – LGD OLED OCM/WBE Y – LGD OLED CMO/WBC Οπως τα λες νομιζω ειναι αρα του παιδιου ειναι το παλιο πανελ οχι evo. Μετα το μοντελο πχ C14LB το 4ο γραμμα πρεπει να ειναι Ρ η W Εδω η δικια μου κουτα με μοντελο C11LB Και το 4ο γραμμα μετα ειναι το Ρ αρα evo panel. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα