Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το Huawei Nova 9.

Θα ήθελα να ρωτήσω καταρχάς αν κάποιος το έχει ήδη ποια είναι εμπειρία του κυρίως ως συσκευή (πχ η οθόνη αντέχει γρατσουνιές ή θέλει κάποιο γυαλί;)

Επιπρόσθετα θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια θήκη για το τηλέφωνο που πιστεύετε ότι αξίζει.

Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι όλο πλαστικό και ούτε Gorilla glass έχει.

Για την μπαταρία δεν σου υπόσχομαι και πολλά.... με απλή χρήση την μέρα την βγάζει.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Καλά για το Google play services  δε με απασχολεί πολύ.

άρα χωρίς gorilla glass σημαίνει ότι γρατσουνιές παθαίνει εύκολα; Στις διαφημίσεις λένε ανθεκτικό αλλά δεν αναφέρουν σε τι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, PETROS13 είπε

Καλά για το Google play services  δε με απασχολεί πολύ.

άρα χωρίς gorilla glass σημαίνει ότι γρατσουνιές παθαίνει εύκολα; Στις διαφημίσεις λένε ανθεκτικό αλλά δεν αναφέρουν σε τι!

Γρατσουνιές παθαίνουν και αυτά που έχουν Gorilla glass,απλά αυτό είναι ποιο ευάλωτο.

Η καλύτερη λύση είναι τζαμακι και μια θήκη Full Cover (προς - πίσω).

Δεν είναι ανθεκτικό πλαστικουρα είναι.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Επειδή το έχω το κινητό και βλέπω μερικούς να λένε ότι να ναι. Μπαταρία πολύ καλή ( ανάλογα τη χρίσει θα του κάνεις πάντα) δλδ εμένα πχ με fb, insta, τηλέφωνα, viber, internet, GPS, χωρίς παιχνίδια η μπαταρία στης 12 το βράδυ είναι στο 35% και παραπάνω και όλα αυτά από της 7 το πρωί. Οθόνη πολύ ωραία με ωραία χρώματα. Αν δεν θες να βάλεις τζαμακι βάλε ζελατίνα για της γρατζουνιές. Το πίσω μέρος και τα bazel του είναι από πλαστικό κάτι το οποίο εσένα δεν θα σε ενδιέφερε διότι θα βάλεις θήκη και δεν φαίνεται πουθενά. Κάμερα αρκετά καλή πρωί βράδυ! Τώρα πχ στης 12 το πρωί που σου γράφω είναι στο 88% από της 7 το πρωί η μπαταρία τ. Τώρα για τα app τα έχω όλα τράπεζες fb κλπ. Φωτός Google email τα πάντα. Υπάρχει και στο YouTube να δεις πως τα κατεβάζεις από app store αντε να σου πάρει 20 λεπτά. 

Δημοσ.
Στις 22/7/2022 στις 12:04 ΜΜ, Alekan1987 είπε

Επειδή το έχω το κινητό και βλέπω μερικούς να λένε ότι να ναι. Μπαταρία πολύ καλή ( ανάλογα τη χρίσει θα του κάνεις πάντα) δλδ εμένα πχ με fb, insta, τηλέφωνα, viber, internet, GPS, χωρίς παιχνίδια η μπαταρία στης 12 το βράδυ είναι στο 35% και παραπάνω και όλα αυτά από της 7 το πρωί. Οθόνη πολύ ωραία με ωραία χρώματα. Αν δεν θες να βάλεις τζαμακι βάλε ζελατίνα για της γρατζουνιές. Το πίσω μέρος και τα bazel του είναι από πλαστικό κάτι το οποίο εσένα δεν θα σε ενδιέφερε διότι θα βάλεις θήκη και δεν φαίνεται πουθενά. Κάμερα αρκετά καλή πρωί βράδυ! Τώρα πχ στης 12 το πρωί που σου γράφω είναι στο 88% από της 7 το πρωί η μπαταρία τ. Τώρα για τα app τα έχω όλα τράπεζες fb κλπ. Φωτός Google email τα πάντα. Υπάρχει και στο YouTube να δεις πως τα κατεβάζεις από app store αντε να σου πάρει 20 λεπτά. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Αν και άργησα να απαντήσω εδώ το παρήγγειλα το κινητό!

Το κυριότερο για μένα είναι η μπαταρία, κάμερα και φυσικά να μην κάνει ευκολες γρατσουνιές η οθόνη!

Έχεις να προτείνεις καμία καλή ζελατίνα ή κάποια καλή θήκη;

Ή και τα 2 :)

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Ζελατίνα πας mediamarkt βάζεις μια με 10 ευρώ και είσαι jj τώρα θήκη έχω μια απλή με τον 10 ευρώ την είχα πάρει από σκρουτζ δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα. Αν την βρω θα σου στείλω λινκ. Καλημέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...