Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα έχω έναν προβληματισμό, είμαι κάτοχος ενός8plus σκέφτομαι να κάνω μετάβαση σε 11 pro max. 

ΕΡΩΤΗΣΗΣ 

α)  Ότι βρίσκω έχουν πάνω κάτω 88% μπαταρία.  μου κάνει μεγάλη περιέργεια.

β) Διαβάζοντας διαφορά site κάπου λέει ότι η τελευταία αναβάθμιση είναι 15.4 ισχύει?

γ) Τι θα πρέπει να προσέξω για να μην την πατήσω??? π.χ. εάν είχε γίνει αλλαγή οθόνης μπορώ να το δω??

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mesi79 είπε

Καλημέρα έχω έναν προβληματισμό, είμαι κάτοχος ενός8plus σκέφτομαι να κάνω μετάβαση σε 11 pro max. 

ΕΡΩΤΗΣΗΣ 

α)  Ότι βρίσκω έχουν πάνω κάτω 88% μπαταρία.  μου κάνει μεγάλη περιέργεια.

β) Διαβάζοντας διαφορά site κάπου λέει ότι η τελευταία αναβάθμιση είναι 15.4 ισχύει?

γ) Τι θα πρέπει να προσέξω για να μην την πατήσω??? π.χ. εάν είχε γίνει αλλαγή οθόνης μπορώ να το δω??

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

1. Αν προσέχεις την μπαταρία μια χαρα μπορεί να ειναι 88%. Εγω τωρα έχω 11 pro max με 90% και πριν είχα xs max με 92%.

2. τι εννοείς? θα παιρνει αναβαθμίσεις για κάποια χρόνια ακόμα...

3.Να τσεκάρεις το IMEI πριν το αγοράσεις, να δεις υγεια μπαταρίας. Να δεις αν σου βγάζει μηνυμα για μαιμού οθόνη και φυσικά να τσεκάρεις όλα να δουλεύουν σωστά (κάμερα, ηχείο, μικρόφωνο, face ID κτλ...)

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. ναι αυτό εννοώ ότι θα πάρει μεριά 15.4.

* πως τσεκάρω εάν είναι μαϊμού η οθόνη ή μπαταρία? 

Δημοσ.

Για να τσεκάρεις αν η μπαταρία είναι μαϊμού πηγαίνεις στις ρυθμίσεις την μπαταρίας και με το που μπεις μέσα σου βγάζει το ανάλογο μήνυμα. "δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι αυτό το iPhone έχει γνήσια εξαρτήματα" αν θυμάμαι καλά. 

Για την οθόνη συνήθως εάν είναι μάπα τελείως δεν σου ανοίγει την επιλογή "true tone" αλλά όπως και να έχει εάν έχεις έμπειρο μάτι κάνει μπαμ κατευθείαν είναι πιο σκοτεινή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...