Προς το περιεχόμενο

Επιλογή πολυμηχανήματος μεταξύ hp 6970 & hp 9013

George!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, George! είπε

Αναγκαστικά θα κρατήσω και έναν από τους δύο για το scanner και τις σύγχρονες ευκολίες όπως η εκτύπωση από κινητό.

Τον 930c θα τον έχω μόνο για την περίπτωση που τύχει και χρειαστεί να τυπώσω πολλές σελίδες μαζί.

Μην ξεχνάς ότι όλοι οι inkject απαιτούν εκτυπώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οπότε μην αμελείς να το τηρείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, georgeole είπε

Μην ξεχνάς ότι όλοι οι inkject απαιτούν εκτυπώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, οπότε μην αμελείς να το τηρείς.

Σωστό αυτό και ισχύει για όλους τους σύγχρονους εκτυπωτές γιατί αν πάμε σε παλιό όπως ο 930c, ούτε ανάγκη έχει από εκτυπώσεις, ούτε άσκοπους καθαρισμούς κάνει, ούτε τα μελάνια του παθαίνουν κάτι όσο καιρό και να μείνουν χωρίς να εκτυπώσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, George! είπε

Σωστό αυτό και ισχύει για όλους τους σύγχρονους εκτυπωτές γιατί αν πάμε σε παλιό όπως ο 930c, ούτε ανάγκη έχει από εκτυπώσεις, ούτε άσκοπους καθαρισμούς κάνει, ούτε τα μελάνια του παθαίνουν κάτι όσο καιρό και να μείνουν χωρίς να εκτυπώσει.

Εμένα μου λες; Είμαστε δυστυχώς όλοι μας θύματα του Planned Obsolescence σε πάαααααρα πολλά προϊόντα. Προ αμνημονεύτων ετών είχα κι εγώ έναν inkject HP ο οποίος δούλευε με αυτό ακριβώς τον τρόπο που περιγράφεις. Και ως κλασικό ηλίθιο καταναλωτικό θύμα, όταν το βαρέθηκα, το πέταξα και το αντικατέστησα με έναν laser. Προϊόντος του χρόνου προσπαθώ όσο μπορώ να αποφεύγω αυτά τα λάθη. Έχω έναν μονόχρωμο laser 15ετίας (δουλεύει άψογα - 10.000 σελίδες το χρόνο), για τον οποίο αγόρασα πριν λίγες μέρες και εγκατέστησα μεταχειρισμένη μέσω ebay την κάρτα δικτύου της εταιρείας για ασύρματη σύνδεση μέσω του router. Έχω παραγγείλει επίσης και θα βάλω και έξτρα μνήμη και θα δουλέψει, πρώτα ο Θεός, για άλλα 10 χρόνια το ίδιο και καλύτερα από τους καινούριους, κοστίζοντας μόνο 17€ το συμβατό τόνερ για 12.000 σελίδες.

Επεξ/σία από georgeole

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...