Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω συμβόλαιο που εχει λήξει εδω και μήνες. Μου κάνουν  upgrade  σε απλη 200αρα ( δεν εχει  fiber  ακομα η Αγια Παρασκευη ) και μου δiνουν νέο ρουτερ.

Speed test , το πολύ 100.  50 ευρω τον μηνα.

Το ελέγχει τεχνικος και μου στέλνουν μηνυμα "η ταχύτητα συγχρονισμού της σύνδεσης διαφοροποιείται απο την εμπορικη ταχύτητα του προγράμματος που διαθέτετε"

Οποτε  downgrade σε 100αρα με χρέωση πλέον 38 ευρω.

Speed test  τωρα  50 ! Και θα μου ξανα αλλάξουν το ρουτερ. Μπορει να πάει και στα 20.

Τηλ,  ερώτηση.

Οταν πλήρωνα για 200 είχα 100 , τωρα που πληρώνω για 100 γιατί εχω 50?  Αφου μπορειτε να μου δωσετε 100 ! Το ειχα !

Απάντηση¨

μα αφού σας κάναμε  downgrade !

Έβγαλα  tilt .. !!!

Καμία πρόταση για άλλη εταιρεία ?

Επεξ/σία από ramolimento
Δημοσ.

Κοίτα πέρα από το router όλο το άλλο δίκτυο θα είναι ίδιο, οπότε ζήτα να γίνει ένας τεχνικός έλεγχος αν υπάρχει κάτι καλωδιακά ή από profile και να το φτιάξουν πρώτα, με γραμμή που είναι 100% οκ μετά κοιτάς για αλλού

Δημοσ.

Μα με το ιδιο ρουτερ και το ιδιο δικτυο με το συμβολαιο για 200 ειχα 100. Τωρα που εγινε  downgrade  το συμβολαιο σε 100  , για να μην πληρωνω τα 200 που δεν μπορουν, γιατι δεν εχω παλι 100 και εχω 50 ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίδιο ακριβώς θέμα... πριν λιγο καιρό είχα 108 καρφωτά. 

Υπήρξε κάποιο πρόβλημα με το καλώδιο, ήρθαν, έσκαψαν, περασαν ολοκαίνουργια. Οι τεχνικοί του δικτύου τσεκαραν τα καλώδια και ΟΛΑ τα ζεύγοι που έφταναν σπίτι ήταν ολοκάθαρα.

Σημείωση, η όλη δουλεια κράτησε 20 περίπου μέρες κατα την οποία δεν υπήρχε ούτε τηλέφωνο ουτε τίποτα. 

Οταν επισκευάστηκε η βλάβη για 2 μέρες ήμουν με 4Mbps. Ηρθε ξανά τεχνικός, υποτίθετε με άνοιξε και πάω μέχρι 58. Καρφωτά, σταθερά, καμπανάτα. Τα χαρακτηριστικά της γραμμής είναι πολύ καλά, κατα την γνώμη μου 

image.png.1ea0bef7094577e2dacf470a65dd479b.png

Τους παίρνω τηλέφωνω και με τα πολλά μου απαντάνε το ίδιο.. αδυναμία να επιτευχθεί η εμπορική ταχύτητα.

Εν τω μεταξύ το ίδιο πρόβλημα έχει και ο ξάδελφος απο κάτω. Εχει 50αρα απο την forthnet και συγχρονίζει στα 25. 

Ηρθε ένας άλλος τεχνικός σε αυτόν και του λέει ότι για κάποιο λόγο συγχρονίζουμε όλοι στην μισή ταχύτητα. Κάτι ανέφερε για δίπολο, μονοπολο, δεν κατάλαβε και καλά ο Ξάδελφος να μου πει....

Οπότε αν δεχτώ να με πάνε στα 50 θα συγχρονίζω με 25...

Ξέρει κανείς τι γίνετε με αυτό?

Επεξ/σία από nkarama
Δημοσ.

Λογικά απόσταση από καμπίνα και μετά ποιότητα χαλκού.

Το μονόπολο είναι όταν ένα από τα 2 καλώδια έχει διακοπή (γι'αυτό και παίζει ο ένας πόλος).
Γενικά όπου παίζει χαλκός δεν υπάρχει γενικός κανόνας για συμπεριφορά μιας γραμμής

4 ώρες πριν, ramolimento είπε

Μα με το ιδιο ρουτερ και το ιδιο δικτυο με το συμβολαιο για 200 ειχα 100. Τωρα που εγινε  downgrade  το συμβολαιο σε 100  , για να μην πληρωνω τα 200 που δεν μπορουν, γιατι δεν εχω παλι 100 και εχω 50 ?

Ζήτα να δουν τι προφίλ έχει μπει στην γραμμή σου. Μπορεί κατά λάθος να σου βάλαν 50άρι. Γενικά το λέω ότι μην περιμένεις δραστικές αλλαγές από πάροχο σε πάροχο, το μόνο που θα αλλάξει είναι το router και το καλώδιο του τηλεφώνου από την DSL προς την πρίζα (αν το κάνεις δλδ) από την πρίζα και πίσω θα είναι όπως είναι.

Πάντως αν θες ανέβασε κανένα pic με line stats να πάρουμε μια ιδέα.

Και τελευταίο και ρωτάω εντελώς τυπικά, εσωτερικά είσαι οκ καλωδιακά; έχεις κάνει απομόνοση/αφαίρεσει συσκευών σε άλλες τηλεφωνικές πρίζες και το έχεις βάλει σκέτο το router χωρίς filter/splitter να το δεις πως πάει; Υπάρχει μήπως συναγερμός; Αν ναι, έχει VDSL φίλτρο;

Το ρωτάω γιατί μου έχει τύχει με πελάτη VF να κοιτάμε όλο το δίκτυο και να μην έχει δει ο τεχνικός μας (τότε) ότι υπήρχε συναγερμός στο χώρο και είχε γίνει πάρτυ από τεχνικούς να κοιτάνε μέσα/έξω γραμμές και τελικά όταν μου είπε ότι υπάρχει συναγερμός και το έδωσα ξανά στον τεχνικό στοχευμένα, είχαμε τελικά αποκατάσταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...