Stelios521 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα, καθε φορα που ανοίγω το pc κολλαει παρα πολυ..σαν να εχω πολυ χαμηλο frame rate ακομα και οταν κουναω το ποντικι.. Υπαρχουν 2 τροποι να το λυσω αλλα πρεπει να το κανω καθε φορα,οποτε ψαχνω κατι πιο μονιμο για αυτο θελω την βοηθεια σας. ή με ρεσταρτ και δεν ξανακολλαει μεχρι να το κλεισω ή αμα ανοίξω cmd και κανω check disk /f /r
Dr_Pepper Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 21 ώρες πριν, Stelios521 είπε Καλησπέρα, καθε φορα που ανοίγω το pc κολλαει παρα πολυ..σαν να εχω πολυ χαμηλο frame rate ακομα και οταν κουναω το ποντικι.. Υπαρχουν 2 τροποι να το λυσω αλλα πρεπει να το κανω καθε φορα,οποτε ψαχνω κατι πιο μονιμο για αυτο θελω την βοηθεια σας. ή με ρεσταρτ και δεν ξανακολλαει μεχρι να το κλεισω ή αμα ανοίξω cmd και κανω check disk /f /r Αρχικά τι PC έχεις (επεξεργαστή μητρική μνήμες-και συχνότητα σκληρούς κάρτα γραφικών windows κτλ) Αυτό που λες χωρίς να μας πεις παραπάνω στοιχεία μπορεί να οφείλεται σε 1002 πράματα. Έτσι με ελάχιστες πληροφορίες απλά απο ένστικτο μου φαίνεται ότι έχεις παλιό PC ή/και λίγη ram και ενδεχομένως δεν έχεις SSD και έχεις ένας σωρό προγράμματα που ανοίγουν στο παρασκήνιο μαζί με τα windows ενδεχομένως και malware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα