Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αξηζει κανα κινητο samsung κατω απο 200 ευρω η παω σε xiaomi μονο ?

εχω δει καποια βιντεο και δεν προτεινουνε τα samsung κατω απο 200 ευρω δολλαρια λιρες και λοιπα

realme kai xiaomi προτεινουν

γιατι αυτο ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mesfigas είπε

αξηζει κανα κινητο samsung κατω απο 200 ευρω η παω σε xiaomi μονο ?

εχω δει καποια βιντεο και δεν προτεινουνε τα samsung κατω απο 200 ευρω δολλαρια λιρες και λοιπα

realme kai xiaomi προτεινουν

γιατι αυτο ?

Η samsung γενικά δέν έχει καλές επιλογές σε αυτά τα λεφτά (κυρίως σε θέματα ταχύτητας και γενικής "φροντίδας" λογισμικού. Δέν είναι VFM σε αυτά τα λεφτά δηλαδή, απο 250+ έχει κάποια μικρά διαμάντια (M52, A52s, A33 κτλ.)

Εξαιτίας αυτού η xiaomi και η realme επειδή σαν εταιρείες έχουν λιγότερο κέρδος σημαίνει ότι τα πιό φθηνά μοντέλα τους έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά.

Sorry αν τα εξηγώ λίγο περίεργα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Kag1anteευχαριστω για την απαντηση και εγω αυτο αρχιζω να καταλαβαινω

εχω ενα samsung j5 2016 και ειναι αρκετα παλιο οποτε μαλλον σε xiaomi θα παω αφου δεν σκευτομαι να διαθεσω 280 ευρω για το Α52s

Επεξ/σία από mesfigas
Δημοσ.

@Kag1anteευχαριστω για την απαντηση και εγω αυτο αρχιζω να καταλαβαινω

εχω ενα samsung j5 2016 και ειναι αρκετα παλιο οποτε μαλλον σε xiaomi θα παω αφου δεν σκευτομαι να διαθεσω 280 ευρω για το Α52s

Όχι Xiaomi σε αυτά τα λεφτά φίλε δες σε realme πχ 8i , 9i , 8 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mesfigas είπε

διαβασα αρνητικες κριτικες για το MIUI tis xiaomi και ειναι το μονο που με κολαει @Nik1239

Εφόσον δεν είχες ποτέ Xiaomi , και γενικά η εταιρεία δεν δίνει σημασία στο λειτουργικό στις φθηνές συσκευές, θα έχεις πολλά κολλήματα μετά από 2-3εις μήνες αν όχι εξαρχής. 

Θα πρότεινα να ανεβάσεις το budget 20-30€ ακόμα και να πας σε αυτό 

https://www.netmobile.gr/index.php?route=product/product&product_id=13113&ref=bestprice.gr&__bpgid=MXBgclB5Ry5lK0EsMTcqNWZwLXQtI0s=

4 χρόνια Android updates 

6 ram 128 ROM  με υποδοχή για κάρτα sd 

Ικανός επεξεργαστής καλύτερος από ότι άλλο θα βρεις μέχρι 200€ 

5000mah μπαταρία 

90hz οθόνη , amoled panel , επίσης καλύτερο από ότι άλλο θα βρεις στα 200-230€

Καλές κάμερες για την κατηγορία του με OIS (Optical image stabilization) το οποίο κάνει την διαφορά και είναι το φθηνότερο τηλέφωνο στο οποίο θα βρεις τέτοιο χαρακτηριστικό

Είναι Samsung= το καλύτερο android (για εμένα τουλάχιστον) + υπάρχει σχεδόν παντού επίσημο service όπου το πας αν πάθει κάτι μιας και έχει 2 χρόνια εγγύηση και δεν χρειάζεται να μπλέξεις με το κατάστημα. 

Υπάρχουν μερικά realme από εναλλακτικές αλλά είναι ελαφρώς κατωτερα είτε από μπαταρία είτε επεξεργαστή είτε κάμερες και η μόνη ουσιαστική διαφορά είναι το λογισμικό.

Έχω αγοράσει από το κατάστημα 4εις φορές είναι μια χαρά 

• Like 4
Δημοσ.

Καλύτερα δώσε 30€ παραπάνω και άσε το Xiaomi.

Εάν δεν έχεις πιάσει Xiaomi θα σε ξενερώσει το λειτουργικό του.

Οι άλλοι που παίρνουν το έχουν συνηθίσει και δεν τους πειράζει.

• Like 1
Δημοσ.

Το J5 του 2016 είναι από τα πιο τίμια Samsung εβερ, το αντίστοιχο στις μέρες μας είναι το Α52s. Το μοναδικό μείον του είναι το ραδιο, αν δεν σου είναι σημαντικό είναι μονόδρομος. Δεν αξίζει να ασχοληθείς με Α3x, A2x κτλ για 30-40 ευρώ είναι μεγάλη η διαφορά συνολικά... Κατά την γνώμη μου ούτε με το Α53, δεν ειναι και καμμια σπουδαία αναβάθμιση του Α52s... 

Δημοσ.

τελικα θα παω σε samsung λογω λειτουργικου

απλα σκευτομουν οτι δεν εχουν καλα κινητα σε χαμηλες τιμες και δεν ηθελα να ξεφηγω σε τιμη

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, mesfigas είπε

απλα σκευτομουν οτι δεν εχουν καλα κινητα σε χαμηλες τιμες και δεν ηθελα να ξεφηγω σε τιμη

θα συμφωνησω με @Nik1239 για το Α33

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mesfigas είπε

εχω ενα samsung j5 2016 και ειναι αρκετα παλιο

Μην συγκρινεις...το j5 με το Α22 η το Α32 που μπορεις να παρεις περιπου με 200 ευρο. Πραγματι τα φτηνα κινητα της samsung πριν το 19-18 ηταν πολυ κακα λογω και λογισμικου. Εχει βελτιωθει απειρως η κατασταση με το ONE UI και αν αυτο ηταν το μονο προβλημα σου θα σου ελεγα να μην το σκεφτεσαι ιδιαιτερα πλεον. Πηγαινε δες ενα τετοιο κινητο σε καποιο Public,πλαισιο να το λειτουργησεις λιγο για να καταλαβεις και τι εννοω. Φυσικα ομως πρεπει να εξετασεις και τις υπολοιπες επιλογες των αλλων κατασκευαστων και να αποφασισεις τελικα τι σου αρεσε σε λογισμικο και hardware

• Like 1
Δημοσ.

Αν πας σε samsung θα πας σε a52s που φοράει snapdragon, το Α33 με το exynos θα χάσεις σε ταχύτητα και μπαταρία.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11429&idPhone2=11039

Δημοσ.
2 ώρες πριν, eko13 είπε

Το J5 του 2016 είναι από τα πιο τίμια Samsung εβερ, το αντίστοιχο στις μέρες μας είναι το Α52s. Το μοναδικό μείον του είναι το ραδιο, αν δεν σου είναι σημαντικό είναι μονόδρομος. Δεν αξίζει να ασχοληθείς με Α3x, A2x κτλ για 30-40 ευρώ είναι μεγάλη η διαφορά συνολικά... Κατά την γνώμη μου ούτε με το Α53, δεν ειναι και καμμια σπουδαία αναβάθμιση του Α52s... 

To a52s θα πάρει updates μέχρι το 23-24 ενώ το a33 μέχρι 26-27 και από ότι κατάλαβα ο φίλος κρατάει πολλά χρόνια τα κινητά του και θα προτιμούσε ένα κινητό που θα παίρνει ενημερώσεις μέχρι να το αλλάξει πάρα να σταματήσει τις ενημερώσεις σε 1.5 χρόνο σε αντάλλαγμα με λίγο καλύτερη οθόνη κάμερα επεξεργαστή που ουσιαστική διαφορά έχει μόνο η κάμερα 

59 λεπτά πριν, chios είπε

Αν πας σε samsung θα πας σε a52s που φοράει snapdragon, το Α33 με το exynos θα χάσεις σε ταχύτητα και μπαταρία.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11429&idPhone2=11039

Σε μπαταρία δεν νομίζω να χάνει λογικά την ίδια θα έχουν γιατί έχει 5000mah το Α33 και 4500 το a52s

Τωρα σε ταχύτητα δεν γνωρίζω πάντως φαίνονται όμοιοι οι επεξεργαστές και δεν νομίζω πως υπάρχει καμία μεγάλη διαφορά σε απλή χρήση εκτός παιχνίδια.

• Like 1
Δημοσ.

το a52s θα πάρει μέχρι Α14 και η υποστήριξη του σταματάει Αύγουστος 2025 μέχρι τότε υγεία να έχουμε θα έχει αλλάξει κινητό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...