thanosgk13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, ακριβώς ότι λέει ο τίτλος, όταν πχ είμαι στον mozilla και αλλάζω γλώσσα τις μισές φορές τουλάχιστον μου ανοίγει την γραμμή εργαλείων του browser αντί να μου αλλάξει την γλώσσα. Επίσης βλέπω ότι με τον δεξιό συνδυασμό shift + alt πιάνει το ctrl συνέχεια. Έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά πληκτρολόγια, διαφορετικές θύρες και συνεχίζει να κάνει το ίδιο. Είναι κάποια ρύθμιση των windows που δεν μπορώ να βρω ή κάποιο harware πρόβλημα; Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2022 από thanosgk13
Dr_Pepper Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Μάλλον τότε έχεις αλλάξει τα shortcuts στον firefox δοκίμασε σε έναν άλλο browser και μπες σε αυτό το link https://en.key-test.ru/ και δες τι βγάζει πως πάτησες όταν πατάς alt+shift Αν δείχνει μόνο αυτό (alt+shift) τότε έχεις αλλάξει ή έχουν αλλάξει κάπως τα shortcuts στον firefox έχεις εγκαταστήσει το σχετικό add-on ή κάποιο add-on γενικά;
thanosgk13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Μάλλον τότε έχεις αλλάξει τα shortcuts στον firefox δοκίμασε σε έναν άλλο browser και μπες σε αυτό το link https://en.key-test.ru/ και δες τι βγάζει πως πάτησες όταν πατάς alt+shift Αν δείχνει μόνο αυτό (alt+shift) τότε έχεις αλλάξει ή έχουν αλλάξει κάπως τα shortcuts στον firefox έχεις εγκαταστήσει το σχετικό add-on ή κάποιο add-on γενικά; Ναι από αυτό το site το βλέπω ότι με τον αριστερό συνδυασμό alt+shift πατιέται και το ctrl τις μισές φορές, ενώ με τον δεξί συνδυασμό συνέχεια. Είχα το ublock origin, το απεγκατέστησα τελείως έκανα επανεκκίνηση αλλά κάνει το ίδιο. Μόλις δοκίμασα και σε άλλο browser και είναι το ίδιο. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2022 από thanosgk13
Dr_Pepper Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 και βάζοντας άλλα πληκτρολόγια κάνει το ίδιο; Είναι USB τα πληκτρολόγια;
thanosgk13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε και βάζοντας άλλα πληκτρολόγια κάνει το ίδιο; Είναι USB τα πληκτρολόγια; Ναι, όσα έχω πρόχειρα είναι usb. Νομίζω κάτι άλλαξε μετά από μία χθεσινή αναβάθμιση των windows, τουλάχιστον από τότε το παρατήρησα.
Λύση Dr_Pepper Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Λύση Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 23 λεπτά πριν, thanosgk13 είπε Ναι, όσα έχω πρόχειρα είναι usb. Νομίζω κάτι άλλαξε μετά από μία χθεσινή αναβάθμιση των windows, τουλάχιστον από τότε το παρατήρησα. Αν όντως χάλασε λόγω update τότε περίμενε να κάνει αναβάθμιση πάλι τότε στο ενδιάμεσο μπορείς να πατάς το κουμπί των windows + space για να αλλάζεις γλώσσα Κάτι ακόμη που μπορείς να δοκιμάσεις ειναι αυτό: Πίνακας έλεγχου Διευκόλυνση πρόσβασης > Αλλαγή τρόπου λειτουργίας πληκτρολογίου (ή κάντε το πληκτρολόγιο πιο εύχρηστο, ανάλογα πως θα σου παρουσιάσει την επιλογή) και ξετσέκαρε όλα τα κουτάκια. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις αυτό Ρυθμίσεις> Ενημέρωση και ασφάλεια> Αντιμετώπιση προβλημάτων> Πρόσθετα προγράμματα αντιμετώπισης προβλημάτων (μπλε γράμματα, επιλογή στο κέντρο του παραθύρου όχι στα αριστερά) > ψάχνεις την επιλογή "πληκτρολόγιο" και πατάς εκτέλεση Αν σου έλυσε το πρόβλημα σου αυτό και δεν βαριέσαι παρακαλώ πάτησε στο ποστ την επιλογή ότι δόθηκε η απάντηση ευχαριστώ. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι μπορείς να κάνεις και το εξής για να σιγουρέψεις άν είναι θέμα driver Μπες σε ασφαλή λειτουργία και κάνε το ίδιο (2ο βήμα, ρυθμίσεις> Ενημέρωση και ασφάλεια κτλ ) Αν θες να τσεκάρεις μήπως πήγε κάτι στραβά στο update τον windows μπορείς να πας: Πίνακας ελέγχου > προγράμματα> Προγράμματα και δυνατότητες > Εγκατεστημένες ενημερώσεις Θα δεις μια λίστα απο ενημερώσεις χωρισμένες σε κατηγορίες (επικεφαλίδες με μπλε γράμματα) ψάξε την κατηγορία Microsoft windows και δες ποιος είναι ο κωδικός της τελευταίας ενημέρωσης Θα είναι κάτι με KB σε εμένα η τελευταία στο συγκεκριμένο σύστημα ειναι KB5014699 σε εσένα μάλλον θα ειναι διαφορετικό, αντέγραψε αυτόν τον κωδικό που γράφει σε εσένα και πήγαινε εδώ: https://www.catalog.update.microsoft.com/home.aspx και κατέβασε αυτό που ταιριάζει στην έκδοση των windows (πρόσεξε έχει διαφορετικά πακέτα χ86 και 64 βιτ ) και την γλώσσα σου, και κάνε την εγκατάσταση χειροκίνητα. επανεκκίνησε τον υπολογιστή και ίσως διορθωθεί εναλλακτικά δοκίμασε να βάλεις την αμέσως παλαιότερη. 1
thanosgk13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 13 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Πίνακας έλεγχου Διευκόλυνση πρόσβασης > Αλλαγή τρόπου λειτουργίας πληκτρολογίου (ή κάντε το πληκτρολόγιο πιο εύχρηστο, ανάλογα πως θα σου παρουσιάσει την επιλογή) και ξετσέκαρε όλα τα κουτάκια. Ξετίκαρα όλα τα κουτάκια και πλέον δεν το κάνει. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα