Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!! Αγόρασα σήμερα μέσω internet ένα PS5 digital edition το οποίο θα έρθει αύριο με acs.. Μετά από λίγες ώρες έγινε διαθέσιμο και στα public και έκανα μια παραγγελία και εκεί γιατί το βρήκα 80 ευρώ φθηνότερα.. Αν αρνηθώ την παραλαβή από την acs θα έχω κάποιο πρόστιμο (πχ έξοδα μεταφοράς)?? Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια!!

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, JohnTheReaper89 είπε

Καλησπέρα!! Αγόρασα σήμερα μέσω internet ένα PS5 digital edition το οποίο θα έρθει αύριο με acs.. Μετά από λίγες ώρες έγινε διαθέσιμο και στα public και έκανα μια παραγγελία και εκεί γιατί το βρήκα 80 ευρώ φθηνότερα.. Αν αρνηθώ την παραλαβή από την acs θα έχω κάποιο πρόστιμο (πχ έξοδα μεταφοράς)?? Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια!!

Γιατί δεν ακύρωσες την παραγγελία ;Τι ποιο λογικό να επικοινωνήσεις με το κατάστημα ;

Και τέλος τέλος γιατί να μην πληρώσεις έξοδα μεταφοράς αφού εσύ δεν το παραλαμβάνεις;

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, JohnTheReaper89 είπε

Μετά από λίγες ώρες έγινε διαθέσιμο και στα public και έκανα μια παραγγελία και εκεί γιατί το βρήκα 80 ευρώ φθηνότερα

Είσαι σίγουρος ότι τα public θα στο στείλουν? Ή θα περιμένεις καιρό? Και αν έρθει. 

Για το ερώτημά σου, τσέκαρε τους όρους στο σάητ της εταιρίας που παρήγγειλες. Η acs έχει πληρωθεί, δεν θα ασχοληθεί με σένα. 

Για το ηθικό του θέματος δε θα γράψω κάτι. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, JohnTheReaper89 είπε

Αντικαταβολη ή καρτα στο 1ο καταστημα? Γενικα θα σου επιστραφει ολο το ποσο κανονικα. Πιθανων ομως να μεινει στην acs για 10 μερες. Πολιτικη τους.

btw εκτος και αν πας για ps extra/premium, θα το digital θα σου κοστισει πιο πολυ μακροπροθεσμα μιας και τα digital games ειναι πιο ακριβα 

21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και τέλος τέλος γιατί να μην πληρώσεις έξοδα μεταφοράς αφού εσύ δεν το παραλαμβάνεις;

10 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Για το ηθικό του θέματος δε θα γράψω κάτι. 

Ποιο ηθικο και ποια εξοδα μεταφορας. Ειναι μεσα στην δουλεια ολα αυτα. Να βγει νομος οπου να υποχρεωνει τον αγοραστη να παραλαβει ή να πληρωνει τα εξοδα μεταφορας, καλως. Μεχρι τοτε...

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αντικαταβολη ή καρτα στο 1ο καταστημα? Γενικα θα σου επιστραφει ολο το ποσο κανονικα. Πιθανων ομως να μεινει στην acs για 10 μερες. Πολιτικη τους.

btw εκτος και αν πας για ps extra/premium, θα το digital θα σου κοστισει πιο πολυ μακροπροθεσμα μιας και τα digital games ειναι πιο ακριβα 

Ποιο ηθικο και ποια εξοδα μεταφορας. Ειναι μεσα στην δουλεια ολα αυτα. Να βγει νομος οπου να υποχρεωνει τον αγοραστη να παραλαβει ή να πληρωνει τα εξοδα μεταφορας, καλως. Μεχρι τοτε...

Αντικαταβολή και στα 2 καταστήματα.. θα πάρω ps+ extra οπότε είμαι κομπλέ πιστεύω έχω και το series x με gamepass!!

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, JohnTheReaper89 είπε

Αντικαταβολή και στα 2 καταστήματα.. θα πάρω ps+ extra οπότε είμαι κομπλέ πιστεύω έχω και το series x με gamepass!!

Τοτε ουτε καν θα περιμενεις 10 μερες για επιστροφη. Απλα acs μην πεις οτι δεν θα παραλαβεις καθολου. Κρατησε το μεχρι να επιβεβαιωσεις οτι θα στειλουν απο public

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Δε μιλαμε για νομιμο ( αλλο που οτι νομιμο ειναι και ηθικο στη θεωρια ) ,μιλαμε για ηθικο.
Θυμαμαι κατι πονηρους εδω μεσα που λεγαν οτι παρηγγελναν το ιδιο αντικειμενο απο 2 διαφορετικα μαγαζια και..οποιος προλαβει.

Ο "δευτερος" ας κοψει το λαιμο του,αρνηση παραλαβης και ας βγαλει ακρη μονος του,εμεις καναμε τη δουλεια μας.

Το οτι ειναι μεσα στη δουλεια ( εσυ το λες αυτο ) δε σημαινει οτι ειναι και σωστο.

3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Γιατί δεν ακύρωσες την παραγγελία ;Τι ποιο λογικό να επικοινωνήσεις με το κατάστημα ;

Η κοινη λογικη,τελικα,δεν ειναι και τοσο κοινη.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...