Sia52 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Έχω ένα θέμα σχετικά με τα μαλλιά μου που με απασχολεί πολύ. Για αρκετο καιρό τα έλουζα με καυτό νερό οπότε έχουν καταστραφεί, δηλαδή δείχνουν θαμπα , λαδωμένα και έχει ξεθωριάσει το χρώμα σε μεγάλο βαθμό. Προσπαθώ να τα επαναφέρω με κάθε πιθανό τρόπο καθώς τα λούζω με κρύο νερό πλέον,χρησιμοποιώ σαμπουάν και μάσκες κομμωτηρίου, καστορέλαιο, παίρνω βιταμίνες και δεν τα λούζω συχνά. Όμως πραγματικά έχει περάσει ένας χρόνος και δεν βλέπω αποτέλεσμα. Αν ήξερα ότι το καυτό νερό καταστρέφει τα μαλλιά δεν θα το χρησιμοποιούσα. Έχετε κάτι να μου προτείνετε μήπως και βελτιωθούν τα μαλλιά μου;
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Πήγαινε σε δερματολόγο και μην χάνεις χρόνο και χρήμα κάνοντας μόνος σου δοκιμές. Το καυτό νερό δημιουργεί θέματα, τώρα το λάδωμα και αυτά που περιγράφεις μπορεί να οφειλόταν σε ένα σωρό προβλήματα. Θέματα στα μαλλιά προκαλεί και η σοβαρή ανεπαρκεια διαφόρων βιταμινών. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2022 από Basilhs23___
Glikos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Ο δερματολόγος του φόρουμ είναι σε άδεια. Αν θες κλείσε ένα ραντεβού. Joking aside, Spoiler Φίλτατη έπρεπε να πας σε γιατρό άμεσα και να μην πειραματίζεσαι έναν χρόνο με διάφορα προιόντα. Χώρια τα λεφτά που ξόδεψες. Εδώ μπορεί να σου πει ο καθένας το οτιδήποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις