Προς το περιεχόμενο

Συνδρομητική υπηρεσία γίνεται η ενεργοποίηση των θερμαινόμενων καθισμάτων σε οχήματα της BMW

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, zx1234r είπε
από την άλλη πλευρά, μπορεί να νιώθει κανείς σαν να αγοράζει μια κούπα και να πρέπει να νοικιάζει τη λαβή». Ορισμένες από τις αναφορές σημειώνουν ότι η κίνηση της BMW αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης τάσης της βιομηχανίας με μια σειρά από κατασκευαστές αυτοκινήτων να προσφέρουν συνδρομητικές υπηρεσίες για τα οχήματά τους.

Γιατί βγήκαν όλοι να γκρινιάξουν? Έτσι δεν έκανε και η google με το youtube premium? Σου πετάει ένα κάρο διαφημίσεις αλλά αν δεν θέλεις να τις βλέπεις, πλήρωνε.

Ναι μονο που για το youtube δεν εχεις πληρωσει εξαρχης. Ή δωρεαν με διαφημισεις, ή συνδρομη με ολα τα καλα του.

Καλυτερο ειναι που πληρωνουμε ΕΡΤ και παλι βλεπουμε διαφημισεις, ή και για καποιους που δεν βλεπουν καν τηλεοραση να υπαρχει υποχρεωτικα στον λογαριασμο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

37 λεπτά πριν, Privacy3571 είπε

Να φανταστώ εδώ μέσα ολοι εχουν BMW, εξού και τα παράπονα

όχι, απλά πέφτουν στην παγίδα του άθλιου click bait και δεν διαβάζουν καν το άρθρο. 

Αν το διάβαζαν, που δεν έχω τέτοιες απαιτήσεις και ελπίδες από το κοινό του site εδώ και χρόνια, θα καταλάβαιναν οτι ΜΑΚΑΡΙ όλοι οι κατασκευαστές να έκαναν το ίδιο αφού ουσιαστικά έχεις ΗΔΗ όλα τα κομφόρ έτοιμα να σε περιμένουν, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, και απλά αν μελλοντικά βρεις τα λεφτά ή την καύλα να τα ενεργοποιήσεις, τα ενεργοποιείς τότε. 

Ούτε ΚΑΝ καταλαβαίνουν ότι αυξάνει τη μεταπωλητική αξία, αφού ουσιαστικά το πουλάς όπως είναι και αν ο άλλος γουστάρει να ενεργοποιήσει κάτι, το πληρώνει και το έχει. 

Αλλά τόσο τους κόβει. 

• Like 1
  • Thanks 2

19 λεπτά πριν, polaki είπε

Αν το διάβαζαν, που δεν έχω τέτοιες απαιτήσεις και ελπίδες από το κοινό του site εδώ και χρόνια, θα καταλάβαιναν οτι ΜΑΚΑΡΙ όλοι οι κατασκευαστές να έκαναν το ίδιο αφού ουσιαστικά έχεις ΗΔΗ όλα τα κομφόρ έτοιμα να σε περιμένουν, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, και απλά αν μελλοντικά βρεις τα λεφτά ή την καύλα να τα ενεργοποιήσεις, τα ενεργοποιείς τότε. 

Ούτε ΚΑΝ καταλαβαίνουν ότι αυξάνει τη μεταπωλητική αξία, αφού ουσιαστικά το πουλάς όπως είναι και αν ο άλλος γουστάρει να ενεργοποιήσει κάτι, το πληρώνει και το έχει. 

Αλλά τόσο τους κόβει. 

Βασικα αυτη η προσεγγιση δεν ειναι και η καλυτερη. Στην ουσια προπληρωνουν το πιο ακριβο καθισμα/συστημα whatever τι χρειαζεται, και ας μην το χρησιμοποιησει καποιος ποτε. Οποτε εχω δωσει ηδη λεφτα σε κατι που δεν το χρειαζομαι. Αν λογω αυτου παει +2000 (πχ) στην τελικη τιμη, δεν θα με χαλαγε να τα γλυτωνα αυτα και αρα και ως πωληση ως μτχ. 

• Like 1

Ειναι λαθος να χρεωνει συνδρομη ΜΟΝΟ για μια τετοια υπηρεσια, το χρεωστικο της μοντελο ειναι ολο λαθος και κανει ζημια αντι για καλο. 

Αν πληρωνες συνδρομη για εναν remote assistant, που π.χ θα του ελεγες "Βαγγελη αναψε τα θερμαινομενα καθισματα παγωσε ο λοκος μου, ανοιξε την ηλιοροφη, και βαλε στους χαρτες πορεια για το σπιτι της θειας μου" , και αυτος να απανταει "μαλιστα κυριε".

Τοτε ναι, να πληρωσω συνδρομη

31 λεπτά πριν, polaki είπε

όχι, απλά πέφτουν στην παγίδα του άθλιου click bait και δεν διαβάζουν καν το άρθρο. 

Αλλά τόσο τους κόβει. 

Πόσο φιλικό προς το περιβάλλον είναι να γίνεται άσκοπη χρήση υλικών εφόσον κάποιος δεν πρόκειται να τους χρησιμοποιήσει;

Για να πάρεις μερικά ευρώ παραπάνω στη μεταπώληση;

Είναι τραγικό να έχεις εγκατεστημένο ένα κύκλωμα το οποιο δεν πρόκειται να χρησιμποποιησεις. 

• Thanks 1

11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Βασικα αυτη η προσεγγιση δεν ειναι και η καλυτερη. Στην ουσια προπληρωνουν το πιο ακριβο καθισμα/συστημα whatever τι χρειαζεται, και ας μην το χρησιμοποιησει καποιος ποτε. Οποτε εχω δωσει ηδη λεφτα σε κατι που δεν το χρειαζομαι. Αν λογω αυτου παει +2000 (πχ) στην τελικη τιμη, δεν θα με χαλαγε να τα γλυτωνα αυτα και αρα και ως πωληση ως μτχ. 

Για τον κατασκευαστή είναι πολύ πιο cost effective να βγαίνουν όλα τα ίδια απτή γραμμή παραγωγής.

Γιαυτο γίνεται αυτό, ώστε πρακτικά να ΜΗΝ επιβαρύνεσαι το κόστος των θερμαινόμενων καθισμάτων, η BMW κάνει οικονομίες κλιμακος και ο καταναλωτής δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το πότε θα βρει τα λεφτά να ενεργοποιήσει κάτι. 

Επισης το κανονικό μοντέλο εφάπαξ πληρωμής παραμένει να ισχύει, αν κάποιος θέλει να πληρώσει εφάπαξ.

Προσωπικα θα επέλεγα τη συνδρομή μιας και μιλάμε για μόνο £12 το μήνα. 

Δηλαδη όχι απλά γελοίο νούμερο (ειδικά για Αγγλία), αλλά ας πάει ο ελληναρας να παρει ένα καφέ και ένα κρουασάν (δεν έχουν τυρόπιτες εκεί) στο χέρι στο Λονδίνο και ας έρθει μετά να μου πει εμένα ότι οι 12 λίρες είναι ακριβές για να έχεις θερμαινόμενο κάθισμα.

16 λεπτά πριν, Radiatedsoul είπε

Ειναι λαθος να χρεωνει συνδρομη ΜΟΝΟ για μια τετοια υπηρεσια, το χρεωστικο της μοντελο ειναι ολο λαθος και κανει ζημια αντι για καλο. 

Αν πληρωνες συνδρομη για εναν remote assistant, που π.χ θα του ελεγες "Βαγγελη αναψε τα θερμαινομενα καθισματα παγωσε ο λοκος μου, ανοιξε την ηλιοροφη, και βαλε στους χαρτες πορεια για το σπιτι της θειας μου" , και αυτος να απανταει "μαλιστα κυριε".

Τοτε ναι, να πληρωσω συνδρομη

Αν δε θες να πληρώσεις συνδρομή είσαι ελεύθερος να τα σκάσεις μια και έξω και να τα έχεις θερμαινόμενα. Δεν σε μπλοκάρει πουθενα. 

Αλλά αν θες εξήγησε λίγο τι έννοεις με το ότι θα κάνει ζημιά παρά καλό. Ζημιά σε ποιόν? 

15 λεπτά πριν, cksot είπε

Πόσο φιλικό προς το περιβάλλον είναι να γίνεται άσκοπη χρήση υλικών εφόσον κάποιος δεν πρόκειται να τους χρησιμοποιήσει;

Για να πάρεις μερικά ευρώ παραπάνω στη μεταπώληση;

Είναι τραγικό να έχεις εγκατεστημένο ένα κύκλωμα το οποιο δεν πρόκειται να χρησιμποποιησεις. 

Φιλικό προς το περιβάλλον? Το λες για να γελάσουμε ή για αλήθεια? Όχι σοβαρά ρωτάω...

Μη σε νοιάζει.. θα γίνουν όλα ηλεκτροκίνητα τώρα και θα γλιτώσει το περιβάλλον, όλα καλά!!!!! Εξάλλου μόνο για το περιβάλλον νοιάζονται όλοι αυτοί, γι'αυτό και έχουν ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ. Αγαπάνε το περιβάλλον και τα ζωάκια του. 

3 λεπτά πριν, polaki είπε

Δηλαδη όχι απλά γελοίο νούμερο (ειδικά για Αγγλία), αλλά ας πάει ο ελληναρας να παρει ένα καφέ και ένα κρουασάν (δεν έχουν τυρόπιτες εκεί) στο χέρι στο Λονδίνο και ας έρθει μετά να μου πει εμένα ότι οι 12 λίρες είναι ακριβές για να έχεις θερμαινόμενο κάθισμα.

Έτσι δουλεύει. Γι'αυτό τους κράζουν ήδη στην Αγγλία. Μάλλον δε διαβάσανε το memo για τις μόνο 12 λίρες. Άλλωστε δεν έχει κανένας στον κόσμο πρόβλημα (εκτός από Ελλάδα, σωστά;) να πληρώνει συνδρομές για τα πάντα χωρίς λόγο.

3 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

Έτσι δουλεύει. Γι'αυτό τους κράζουν ήδη στην Αγγλία. Μάλλον δε διαβάσανε το memo για τις μόνο 12 λίρες. Άλλωστε δεν έχει κανένας στον κόσμο πρόβλημα (εκτός από Ελλάδα, σωστά;) να πληρώνει συνδρομές για τα πάντα χωρίς λόγο.

Απ'τη στιγμή που είναι ΕΞΤΡΑ παροχή, αν δεν τη θες δεν την πληρώνεις. 

Ξαναλέω ότι οι οικονομίες κλίμακας είναι αυτές που σπρώχνουν τις εταιρείες να σου τιγκάρουν τις παροχές σε hardware, και αν θες τις χρησιμοποιείς εσύ. Αν όχι, μην τις χρησιμοποιήσεις. 

Όσο για το μέμο για τις 12 λίρες, 12 λίρες κάνει ΕΝΑΣ καφές με ΕΝΑ κρουασάν από τα Starbucks. 

Αν δε βγαίνουν τα παιδιά, ας κρυώσει και λίγο το κωλαράκι τους, δε θα πάθουν κάτι. Το Starbucks μόνο να προσέχουν μην τους χυθεί στο αμάξι και ποιος καθαρίζει μετά.

image.png.8c23a298163abd52ff0090726d99a8f4.png

Δηλαδή και παίρνεις BMW, και δεν πληρώνεις για θερμαινόμενα καθίσματα επειδή είσαι ΓΥΦΤΟΣ και θες να γλιτώσεις μερικές εκατοντάδες λίρες (την BMWδιά όμως την ήθελες), ΚΑΙ γκρινιάζεις επειδή ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ σου δίνουν τη δυνατότητα να το πληρώσεις με συνδρομή ή ΕΦΑΠΑΞ. 

Δηλαδή ο κόσμος ειλικρινά είναι ΣΤΟΚΟΣ, δεν έχω κάτι άλλο να πω.

• Like 1
  • Thanks 1

Δεν κατάφερα να διαβάσω όλα τα σχόλια. Αλλά θέλω να προσθέσω κάτι που για να το καταλάβω εγώ έφτασα 35 χρόνων και άλλαξα χώρα. Για να την BMW είναι φθηνότερο να βάλει όλα τα Extras εξ αρχής σε όλα τα αυτοκίνητα στην γραμμή παραγωγής και να χρεώνει εκ τον υστέρων λειτουργίες ανάλογα με το τι θέλει ο πελάτης, πάρα να έχει 3-4-5 εκδόσεις + τελείως  custom διαλεγμενα από τον πελάτη αυτοκίνητα. Και οι λόγοι είναι πολλοί και κάποιες φορές περίπλοκοι αλλά ο κύριος λόγος είναι το κόστος αποθήκευσης του εκάστοτε εξαρτήματος. 

Τώρα περί του θέματος προσωπικά δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμη αν το θεωρώ καλό η κακό ακόμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, polaki είπε

Προσωπικα θα επέλεγα τη συνδρομή μιας και μιλάμε για μόνο £12 το μήνα. 

Καταρχήν, πέρα απο το οτι κανείς δεν ξέρει αν όντως δεν έχει πληρώσει τον εξοπλισμό που έτσι κι αλλιώς θα έχει το αυτοκίνητο  ή απλά το χρεώνεται ακόμα περισσότερο αν το αγοράσει κατά την παραγγελία, μπορεί 12 λίρες να μην(;) είναι σοβαρό ποσό, αλλά βλέπουμε οτι το μοντέλο των συνδρομών εξαπλώνεται παντού!

Για internet, μουσική, ταινίες, τηλεόραση, κινητό, games, auto-pilots, θερμαινόμενα καθίσματα κτλ κτλ...  

Εξάλλου το βρίσκω τελείως ειρωνικό, να ξέρεις οτι έχει το απαραίτητο hardware κάτι που έχεις αγοράσει, αλλά είναι software-locked!

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 2

3 ώρες πριν, Privacy3571 είπε

Να φανταστώ εδώ μέσα ολοι εχουν BMW, εξού και τα παράπονα

το θεμα ειναι πως αν το κανει ενας να περιμενεις και τους αλλους αργα η γρηγορα.

Και περα απο αυτο στο μελλον δεν ξερεις τι αρμεγμα θα πεσει, τωρα δεν φαινεται τοσο κακη ιδεα, αλλα αμα παρουν τα μυαλα τους αερα...

• Like 4

Πολυ χαρα πηρα απο αυτη την ειδηση!

Φατε συνδρομες προβατα!

Οποιος δε βλεπει οτι στα παντα ο κοσμος σταδιακα κομματακι κομματακι χανει καθε ειδος ιδιοκτησιας, ας μου πει τι καπνιζει 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, polaki είπε

...

Δηλαδή και παίρνεις BMW, και δεν πληρώνεις για θερμαινόμενα καθίσματα επειδή είσαι ΓΥΦΤΟΣ και θες να γλιτώσεις μερικές εκατοντάδες λίρες (την BMWδιά όμως την ήθελες), ΚΑΙ γκρινιάζεις επειδή ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ σου δίνουν τη δυνατότητα να το πληρώσεις με συνδρομή ή ΕΦΑΠΑΞ. 

Δηλαδή ο κόσμος ειλικρινά είναι ΣΤΟΚΟΣ, δεν έχω κάτι άλλο να πω.

Οταν παίρνεις το αυτοκίνητο, δεν σου το δίνουν με διαφορετικού τύπου κάθισμα... Το ίδιο είναι και στο έχει χρεώσει η BMW στην αγορά του οχήματος - αν όχι όλο το ποσόν, έχεις πληρώσει το μεγαλύτερο μέρος της υπηρεσίας. Εστω οτι εσυ δεν θέλεις θέρμανη. Ενα απλό κάθισμα χωρίς θέρμανση, της  BMW, θα είχε αγορά  ας πούμε 1000 Ε ενώ αυτό με τα θερμαινομενα κόλπα, 2000. Αν πας κάποια στιγμή για αλλαγή καθίσματος επειδή η γκόμενα ήταν άγρια κι έσπασε ένα κάθισμα, τι θα σε χρεώσουν... 1000 ή 2000 ευρώ ? Ε λοιπόν θα σε χρεώσουν 2000 Ε κι ας μην έχεις ενεργοποιημένη υπηρεσία... Το ίδιο για κάθε καθρέφτη, τιμόνι, ηχοσύστημα, κλπ που έχει υπηρεσίες (που μπορεί να μην θέλεις)...

Επεξ/σία από Eloy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...