Προς το περιεχόμενο

Συνδρομητική υπηρεσία γίνεται η ενεργοποίηση των θερμαινόμενων καθισμάτων σε οχήματα της BMW

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lnwolfgr είπε

1ον. Μου βάζεις πράγματα στο αυτοκίνητο που εγώ δεν θέλω, αν ήθελα θα το πλήρωνα εξ αρχής με αποτέλεσμα ποιο ακριβό όχημα.

2ον περισσότερα εξαρτήματα= περισσότερες αιτίες βλαβών, γιατί να πληρώσω για service ένα πράγμα που δεν το ήθελα εξ αρχής στο αμάξι μου.

Όπως το θέτει ο φίλος.

Το θέμα είναι ότι τα έξτρα τα χρεώνεσαι ήδη στη τιμή του αμαξιού (είται τα πάρεις σαν ολική αγορά ή σαν μηνιαία συνδρομή). 

Βέβαια για κάποιον που παίρνει bmw ίσως να μην τον νοιάζει κιόλας που τον χρεώνουν (έστω κι ένα ποσοστό της τιμής φαντάζομαι) για κάτι που δε μπορεί να χρησιμοποιήσει. 

Επεξ/σία από mordred
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mariosraptor1984 είπε

Μπορείς να τα αγοράσεις εφάπαξ. Κανονικά σαν έξτρα εξοπλισμός. Έδωσε και μια ακόμα υπηρεσία. Δεν βλέπω κάτι κακό. Δεν έρχονται όλα τα αυτοκίνητα με στάνταρ εξοπλισμό. Το κακό θα ήταν να ήταν ΜΟΝΟ με συνδρομή. 

Μου θυμίζεις συζήτηση για τα πακέτα της adobe circa 2012...

Επεξ/σία από fylatos
  • Like 1

Η ιδέα δεν είναι κακή. Το αυτοκίνητο έρχεται φορτωμένο με όλα τα εξτρά και εσύ αποφασίζεις τι θα ενεργοποιήσεις και τι όχι. Πιο εύκολη παραγωγή οχημάτων, λογικά και πιο γρήγορες παραδόσεις. Αλλά.

Αυτό το κατακαημένο το περιβάλλον, για το οποίο όλες οι εταιρίες νοιάζονται τόσο πολύ, ποιος θα το λυπηθεί πραγματικά; Αν βάζουμε όλα τα εξτρά πάνω στο αυτοκίνητο εξαρχής δεν αυξάνουμε αχρείαστα το βάρος; Δεν καταναλώνουμε υλικούς πόρους χωρίς λόγο; 

Πόσο ξύλο χρειάζονται μερικές ιδιοφυϊες.

• Like 2
  • Thanks 1

Ειναι εντελως αλλο πραγμα μια υπηρεσια οπως το cruise control, το autopilot που για λογους ασφαλειας περνει συνεχως και καθημερινα βελτιωσεις να εχεις κοστος για να παρεις την καλυτερη εκδοση που ειναι λιγο πιο εξυπνη και λιγο πιο αποδοτικη για να σε βοηθησει να μην παθεις κατι στον δρομο. Δεν θες την νεα εκδοση, καλως μην πληρωσεις και μεινε με την παλια.

Αλλο πραγμα ενα αστειο οπως θερμανση καθισματος.
Μερικοι προσπαθειτε να κανετε σεναρια για να δειξετε οτι συμφαιρει παρα πολυ η ολη διαδικασια. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ

Νομιζω οτι υπαρχουν ατομα που καποια στιγμη στην ζωη τους ειπαν θα γινω νεοφιλελευθερος και παρολο που εχουν μισθο τον βασικο και μυριζουν τα γνωτα τους απο την πεινα οτι φερουν θα πουνε ναι καλη ιδεα, ασχετα εαν αυτο το νεο εξυπηρετει μονο τους λιγους πλουσιους και κανουν τους ιδιους πιο φτωχους.
Μακρια απο τον λαικισμο, σωστα; :)

• Like 4
  • Thanks 2

1 ώρα πριν, tsarouc είπε

Αν θέλεις όμως τα πληρώνεις. Σωστά? Οπότε? 

Διαβάσω τα σχόλια από περιέργεια και ελάχιστοι έχουν καταλάβει το άρθρο. Τραγικό...

Άνθρωπε μου , πες πως αγοράζεις ένα αυτοκίνητο χωρίς τα έξτρα (δηλαδη δεν τα πληρώνεις σαν έξτρα εξοπλισμό)
δεν θα πληρώσεις ποτέ μέσω συνδρομής(αλλά πάντα υπάρχει δυνατότητα να πληρώσεις και να τα χρησιμοποιήσεις).Αυτό θα είναι εκεί πάντα από το εργοστάσιο.Εσυ πιστεύεις πως δεν θα το πληρώσεις στην τιμή αγοράς με τον ένα η τον άλλο τρόπο?

Η εταιρεία αναφέρει ότι οι πελάτες μπορούν να ενεργοποιήσουν όλες τις δυνατότητες hardware με εφάπαξ πληρωμή, αν το προτιμούν.

Αυτό δεν δηλώνει πως ο εξοπλισμός είναι εκεί???

Να είστε σίγουροι ότι όλα αυτά τα έξτρα θα τα πληρώνετε.

Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να σου βάζει θερμαινόμενα τιμόνια, θερμαινόμενα καθίσματα, φραπεδιέρες δεν ξέρω και εγώ τι και να μην τα προσθέτεις στην τιμή αγοράς του αυτοκινήτου ακόμα και αν εσύ δεν ενδιαφέρεσαι να τα χρησιμοποιήσεις ποτέ.

Για δείτε πόσο θα κάνει το Χ αμάξι και πόσο θα κάνει το αμέσως επόμενο μοντέλο που την αύξηση θα την περάσουν σαν πόλεμο στην Ουκρανία, κορόνοιός ή δεν ξέρω και εγώ τι.

Προφανώς είναι εισπρακτική κίνηση. Θεωρώ πως εν τέλη το hardware θα το πληρώνεις στο 80-90% της τιμης(αν οχι στο 100%), και με την εφάπαξ αγορα θα πηγαίνει στο 110-120%.

Οπότε σε περιτώσεις leasing η απλή ενοικιάση, που ο πελάτης ενδεχομένως θα πληρώνει με το μήνα, η bmw θα βγάζει φράγκο.

Συνδρομητική υπηρεσία γίνεται η ενεργοποίηση των θερμαινόμενων καθισμάτων σε οχήματα της BMW

Συγνώμη μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας αν πιάσει φωτιά ο κώλος μου πρέπει να ενεργοποιήσω και συνδρομή πυρόσβεσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...