petrostr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΩ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ (ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΘΗΝΑ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ. ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ.[/b] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 καλωσηρθες καταρχας μην φωναζεις (κεφαλαια) Στην τηλεοραση σου θες να βλεπεις ή στο pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrostr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 καλωσηρθεςκαταρχας μην φωναζεις (κεφαλαια) Στην τηλεοραση σου θες να βλεπεις ή στο pc? Με ενδιαφέρει να βλέπω στην τηλεόραση μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dwarves Δημοσ. 27 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2004 petrostr, gia rixe mia matia edw....sto teleutaio link pou deinei o daskalo http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=568565#568565 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daskalos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 koita epeidi exoume grapsei polles fores gia to thema ,kai oi gnomes oposdipote eina iypokeimenikes,an se endiaferei kati sygkekrimeno steile mou pm gia leptomeresteri perigrafi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tata Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2004 alalogws posa kanalia kai ti akribws theleis na vlepeis steile mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.