Προς το περιεχόμενο

be quiet! Silent Wings 4 και Silent Wings Pro 4 Review: Ήσυχη… δύναμη!

NikosKallithea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Για να δώσω 300 ευρώ για φουρφουρια θα πρέπει να τηγανίζουν και αυγά και να μου κάνουν τον καφέ! :P 

https://www.amazon.de/EZDIY-FAB-Moonlight-Gehäuselüfter-Fernbedienung-Motherboard/dp/B08LK8ZXQW/ref=sr_1_23?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&crid=3VFRRLKKJN32U&keywords=ring+rgb+fan&qid=1658294648&s=computers&sprefix=ring+rgb+fan%2Ccomputers%2C115&sr=1-23

Φτασαμε τα 10ε το κομματι με αγνωστο κατα ποσο φωτιζουν σαν exhaust + μεταφορικα αντε να πανε 12-13ε.
Air flow ,static preassure απο τα lidl ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Φτασαμε τα 10ε το κομματι με αγνωστο κατα ποσο φωτιζουν σαν exhaust + μεταφορικα αντε να πανε 12-13ε.
Air flow ,static preassure απο τα lidl ;

Ναι έκανα edit για να σχολιάσω ότι και αυτά πάλι ακριβά τα θεωρώ απλά αν είχα τόσο κάψα για λευκά ring RGB  λευκά κτλ επειδή (μάλλον γιατί βαριέμαι να ψάξω έχω βρει φθηνότερα σε μαύρο με λευκά πτερύγια βασικά) δεν θα έβρισκα πιο φθηνά θα συμβιβαζόμουν. 

με τα 150€ που θα περισσεύανε θα πήγαινα σε καλύτερη κάρτα γραφικών ή καλύτερες μνήμες ή TB παραπάνω Νvme ή καλύτερη ψύκτρα ή ή ή ή :P 

Τέσπα πιστεύω το αναλύσαμε το θέμα απο εκει και πέρα ο καθένας κάνει ότι θέλει με την τσέπη του απλά εγώ προσωπικά ακόμη και όταν έκλανα αν έβγαιναν 50ρικα απο πίσω δεν θα έδεινα 300 ευρώ για φουρφουρια :P 

2 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Ναι έκανα edit για να σχολιάσω ότι και αυτά πάλι ακριβά τα θεωρώ απλά αν είχα τόσο κάψα για λευκά ring RGB  λευκά κτλ επειδή (μάλλον γιατί βαριέμαι να ψάξω έχω βρει φθηνότερα σε μαύρο με λευκά πτερύγια βασικά) δεν θα έβρισκα πιο φθηνά θα συμβιβαζόμουν. 

με τα 150€ που θα περισσεύανε θα πήγαινα σε καλύτερη κάρτα γραφικών ή καλύτερες μνήμες ή TB παραπάνω Νvme ή καλύτερη ψύκτρα ή ή ή ή :P 

Τέσπα πιστεύω το αναλύσαμε το θέμα απο εκει και πέρα ο καθένας κάνει ότι θέλει με την τσέπη του απλά εγώ προσωπικά ακόμη και όταν έκλανα αν έβγαιναν 50ρικα απο πίσω δεν θα έδεινα 300 ευρώ για φουρφουρια :P 

Για fans τα έδινα για Ryzen δεν τα εδινα με τιποτα 😂🤣😂😂
(που να σου ελεγα για τα braided καλωδια psu με τα 80ε )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

που να σου ελεγα για τα braided καλωδια psu με τα 80ε

Καλά άλλη βλακεία αυτό στο βαθμό που σκέφτηκα να αγοράσω 1500 ευρώ το μηχάνημα που τα κάνει και να τα πουλάω εγώ αλλά ο έλληνας προτιμάει να δώσει 80€ στον ξένο παρά να "βγάλει μάγκα" τον συνέλληνα :P  

επίσης τα συγκεκριμένα έχουν και πισω δαχτυλίδι οπότε θα φωτίζουν καλά και σαν exhaust

Επεξ/σία από Dr_Pepper

Πολύ καλά φανάκια και σαν εταιρεία η Be quiet εξαιρετική. Be quiet και Noctua ότι καλύτερο σε φανάκια και ψύκτρες. Στο pc έχω ένα μιξ και από τις δύο και κάνουν τρομερή δουλειά. Δύο 200mm noctua μπροστά, ένα140mm be quiet πίσω και άλλα δύο be quiet 140mm από πάνω. Αθόρυβα  και αποτελεσματικά. Αξίζουν δηλαδή τα λεφτά τους απ' όλες τις απόψεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...