Προς το περιεχόμενο

be quiet! Silent Wings 4 και Silent Wings Pro 4 Review: Ήσυχη… δύναμη!

NikosKallithea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ολοι οι υπογιστες μου εχουν μεσα ανεμιστήρες και τροφοδοτικά beguiet ειτε δουλευουν ειτε όχι ενα και το αυτο, απίστευτη εταιρεία 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όλα αυτά ειναι ωραία και καλά αλλά έχουν καταντήσει πανάκριβα χωρίς λόγο... 

θέλω να πω 20 ευρώ + για έναν ανεμιστήρα πλάκα μας κάνουν (δεν ειναι οι μόνοι φυσικά)

Εγώ αυτό που κάνω ειναι να αγοράζω 5 arctic value pack (που πάλι ειναι ακριβό) 22 ευρώ τα 5 κομμάτια (πχ https://www.ebay.de/itm/184266302415?epid=28025368272&hash=item2ae720a3cf:g:c90AAOSwDvZiDBeX&amdata=enc%3AAQAHAAAA8JXnlvK3l5KkzOGzm8WzoVNei48CrMWLE6ot3wWbScUpTtEgDnJFdWzIN%2FbtZZAEosHkLnTn4U4fnPTXv3vraUvAU4tCrl07yXxHtn4gU%2BOBgPr0%2B8sd5Ry8fCIOgBm5dUQpDNf0B7C2CvLwT4DywY%2Bo5Itw5FWmx3LBiKPLMetVF1yEHTM99ARTeCNMbBfhuw%2BamX5ipIH9Iw%2FkDnl47WjdQwRXpKzpVoyjwGfhmLBZWLjyieUtcVQFOozStFeDfdIU%2F0aeqJTLiHfUc09AlIRruKJ28Bqkt5R5T5fSbQoIXqSL7lM7pmGbci8LLmX%2F%2FA%3D%3D|tkp%3ABFBM6uXZzL9g

λιγότερο απο 5 ευρώ ο ανεμιστήρας. 

Μετά παίρνω ταινία ηλεκτρολόγου και ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας (καλό/χοντρό) ή μπορείτε να βάλετε οτιδήποτε "μαλακό" πχ αφρό ,

και κόβω μικρά κομμάτια (ίσα να πιάνουν την γωνία που θα μπει η βίδα) βάζω 3,4 στρώσεις

Μετά (στην περίπτωση του χαρτιού κουζίνας) το διπλώνω 3 φορές και κόφο ένα μικρό κομματάκι το βάζω πάνω εκει που έβαλα την ταινία μετά ξανά 3,4 κομμάτια ταινία απο πάνω και κάνω το ίδιο για όλες τις γωνίες. 

Φθηνά οικονομικά και ήσυχα (και σαν φαν ειναι μια χαρά κοιτώντας τα είναι ίδια ακριβώς με αυτά που βάζουν στην υδρόψυξη τους) 

Το μόνο αρνητικό ειναι ότι έχουν 1 άκρη 3 Pin και δεν μπορείς να κάνεις daizy chain αλλά παίρνω ανταπτοράκι (1 που να βγάζει σε 5 ) και λύνεται έτσι το πρόβλημα :D  

EDIT: ταινία ηλεκτρολόγου γιατί ειναι πιο "παχιά" και ελαστική και "μαλακή" σε σχέση με μια απλή ταινία σελοτέιπ επίσης αντέχει παραπάνω. 

EDIT2: όχι τιποτα άλλο αλλά ειναι κοροϊδία θέλω να πω απο τα 20 ευρώ που στο πουλάει τα 17+ ευρώ ειναι κέρδος και ΦΠΑ.... 

Για εμένα το καλύτερο fan ΜΕ RGB (λαμπάκια led μερικά cent το καθένα έλεος!) δεν θα έπρεπε να ξεπερνάει τα 10 ευρώ το κομμάτι για καλή μάρκα με φπα και κέρδος τελική τιμή. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Like 17
  • Thanks 1
  • Confused 1

Στις 14/7/2022 στις 4:04 ΜΜ, Dr_Pepper είπε

Offtopic δεν ξερω αν το έψαξες αλλά στο skroutz μόνο 3.00€ το τεμάχιο έχει ,άρα στα 5 τεμ. σου βγαίνει 3x5=15€+3€ μεταφορικά = 18€ και είσαι και καλυμένος από Ελλάδα :) (ακόμα καλύτερα και κατόπιν παραγγελίας να είναι...) απλά είπα να το σημείωσω...

• Like 4
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω προσωπικα δεν ειχα ποτε τη καψα να ειναι αθορυβο το pc, παντα ειχα φασαρια λογω ενυδρειων και αλλων συσκευων οποτε παντα εδινα σημασια μονο στο performance δηλαδη στο air flow και στο static presure αδιαφορωντας για τα db αν θα ειναι 33 η 37 η 40.
Εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος με τα "Alpenfoehn Wing Boost 3 ARGB High Speed 120mm White".
Eχω 11 στο case και 2 στο cooler.
500-2200 Rpm
36.8db
Airflow 132,4 m³/h
Static Pressure 3,24 H2O

Fluid Dynamic bearing 250.000 h

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1

2 ώρες πριν, Dionisakos4 είπε

Offtopic δεν ξερω αν το έψαξες αλλά στο skroutz μόνο 3.00€ το τεμάχιο έχει ,άρα στα 5 τεμ. σου βγαίνει 3x5=15€+3€ μεταφορικά = 18€ και είσαι και καλυμένος από Ελλάδα :) (ακόμα καλύτερα και κατόπιν παραγγελίας να είναι...) απλά είπα να το σημείωσω...

3 ευρώ που; Λινκ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dionisakos4 είπε

46 λεπτά πριν, dhm21911 είπε

3 ευρώ που; Λινκ;

Η 5αδα στα 20ε ειναι 4pin PWM (Arctic P12 PWM PST 4PIN)
αυτο με τα 3ε ειναι 3pin και δεν ειναι PWM  (Arctic P12 Silent 3pin).
Eχει και 5αδες με 16-17ε.
Arctic P12 Value Pack (5 τμχ)   17ε   (3pin non PWM)
Arctic P12 PWM PST 120mm 4-Pin 5τμχ  21€   (4pin PWM)

On 14/07/2022 at 16:04, Dr_Pepper said:

θέλω να πω 20 ευρώ + για έναν ανεμιστήρα πλάκα μας κάνουν (δεν ειναι οι μόνοι φυσικά)

Εγώ αυτό που κάνω ειναι να αγοράζω 5 arctic value pack (που πάλι ειναι ακριβό) 22 ευρώ τα 5 κομμάτια (πχ https://www.ebay.de/itm/184266302415?epid=28025368272&hash=item2ae720a3cf:g:c90AAOSwDvZiDBeX&amdata=enc%3AAQAHAAAA8JXnlvK3l5KkzOGzm8WzoVNei48CrMWLE6ot3wWbScUpTtEgDnJFdWzIN%2FbtZZAEosHkLnTn4U4fnPTXv3vraUvAU4tCrl07yXxHtn4gU%2BOBgPr0%2B8sd5Ry8fCIOgBm5dUQpDNf0B7C2CvLwT4DywY%2Bo5Itw5FWmx3LBiKPLMetVF1yEHTM99ARTeCNMbBfhuw%2BamX5ipIH9Iw%2FkDnl47WjdQwRXpKzpVoyjwGfhmLBZWLjyieUtcVQFOozStFeDfdIU%2F0aeqJTLiHfUc09AlIRruKJ28Bqkt5R5T5fSbQoIXqSL7lM7pmGbci8LLmX%2F%2FA%3D%3D|tkp%3ABFBM6uXZzL9g

λιγότερο απο 5 ευρώ ο ανεμιστήρας. 

Μετά παίρνω ταινία ηλεκτρολόγου και ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας (καλό/χοντρό) ή μπορείτε να βάλετε οτιδήποτε "μαλακό" πχ αφρό ,

και κόβω μικρά κομμάτια (ίσα να πιάνουν την γωνία που θα μπει η βίδα) βάζω 3,4 στρώσεις

Μετά (στην περίπτωση του χαρτιού κουζίνας) το διπλώνω 3 φορές και κόφο ένα μικρό κομματάκι το βάζω πάνω εκει που έβαλα την ταινία μετά ξανά 3,4 κομμάτια ταινία απο πάνω και κάνω το ίδιο για όλες τις γωνίες. 

Φθηνά οικονομικά και ήσυχα (και σαν φαν ειναι μια χαρά κοιτώντας τα είναι ίδια ακριβώς με αυτά που βάζουν στην υδρόψυξη τους) 

Το μόνο αρνητικό ειναι ότι έχουν 1 άκρη 3 Pin και δεν μπορείς να κάνεις daizy chain αλλά παίρνω ανταπτοράκι (1 που να βγάζει σε 5 ) και λύνεται έτσι το πρόβλημα :D  

EDIT: ταινία ηλεκτρολόγου γιατί ειναι πιο "παχιά" και ελαστική και "μαλακή" σε σχέση με μια απλή ταινία σελοτέιπ επίσης αντέχει παραπάνω. 

EDIT2: όχι τιποτα άλλο αλλά ειναι κοροϊδία θέλω να πω απο τα 20 ευρώ που στο πουλάει τα 17+ ευρώ ειναι κέρδος και ΦΠΑ.... 

Για εμένα το καλύτερο fan ΜΕ RGB (λαμπάκια led μερικά cent το καθένα έλεος!) δεν θα έπρεπε να ξεπερνάει τα 10 ευρώ το κομμάτι για καλή μάρκα με φπα και κέρδος τελική τιμή. 

Τι ακριβώς πετυχαίνεις με την ταινία ηλεκτρολόγου;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Psyber είπε

Τι ακριβώς πετυχαίνεις με την ταινία ηλεκτρολόγου;

Να κάνει πατούρες/dampers σάν αντικραδασμικά.

Να σπάσει τα νεύρα του, όταν μετά απο 3-4 χρόνια η κόλλα θα έχει γίνει νια-νια και δέν θα φεύγει.

Edit: Περιμένω και τον Κυριάκο που γράφει στο Guru3D,να μάς πεί πόσο μάπα είναι οι Noctua/Be quiet!,πόσο χάπατα είμαστε που πληρώνουμε premium ανεμιστήρες και πώς βρίσκει εδώ και 12 χρόνια καλύτερα τζενέρικ DC φουρφούρια απο κάποια εργοστάσια της Ταϊβάν/Ιαπωνίας που μόνο αυτός έχει πρόσβαση.

Επεξ/σία από Tenshi
  • Like 1
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Dionisakos4 είπε

Εντάξει δεν αγοράζω fan καθημερινά την τελευταία αφορά που αγόρασα αυτά ήταν τα φθηνότερα :P 

3 ώρες πριν, Tenshi είπε

Να σπάσει τα νεύρα του, όταν μετά απο 3-4 χρόνια η κόλλα θα έχει γίνει νια-νια και δέν θα φεύγει.

Γιατί να φύγει;  μετα απο 3-4 χρόνια καταρχήν θα αλλάξω φαν λολ αλλά και να μην το αλλάξω θα το βάλω έτσι όπως είναι δεν θα αλλάξω την ταινία δεν έχει καν σημασία αν κολλάει απλά σαν επιφάνεια χρειάζεται για να μεσολαβεί ανάμεσα σε 2 "σκληρές" επιφάνειες (πλαστικό FAN και μέταλλο κουτιου) 

Τέλος αυτό ειναι απλά μια μέθοδος που έκανα και 2 χρόνια τώρα ειναι ήσυχα επίσης δοκίμασα να βάλω uhu patafix (μια πλαστελίνη και καλά για να κολλάς αφήσεις που για αυτόν τον σκοπό ειναι άχρηστη γιατί δεν κολάει καθόλου :P αλλά σαν dumper ειναι μια χαρά ! 1 χρόνο προς το παρόν σε ένα PC που το έκανα αυτό πάλι κανένα θέμα απο κραδασμούς/θόρυβο ) 

edit: Αλλά πες ότι κρατάω το κουτί και πετάω για κάποιο λόγo τα fan και πες ότι αφήσανε λίγη κόλλα τα φαν που δεν πιστεύω αλλά πες λίγο οκ τι έγινε; λιγο χαρτί κουζίνας και οινόπνευμα σφιτ σφιτ καθάρισε πάλι ειναι προτιμότερο για παράδειγμα το κουτί που το έκανα αυτό ειναι ένα full atx με 11 fan (3 κάτω 1 πίσω 3 στα πλάγια και 4 μπροστά)  αν έδινα 20 ευρώ το κάθε φαν θα μου έβγαινε 220... λίγο λιγότερο απο το κόστος της μητρικής που φοράει το κουτί ειναι γελοίο δηλαδή να δώσεις τα ίδια λεφτά σχεδόν με μια high end μητρική ΓΙΑ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙΑ...

δεν αξίζουν ούτε κοστίζουν/δικαιολογείται αυτή η τιμή πώλησης απλά βρίσκουν μπόσικους τους πιτσιρικάδες και τους εκμεταλλεύονται γιαυτό είπα είναι κοροϊδία.. φουρφουράκια ειναι όχι high end electronics. 

Για να δώσω ένα παράδειγμα για το πόσο μικρό ειναι το κόστος παραγωγής αυτός ο ανεμιστήρας 

https://www.skroutz.gr/s/36821938/Equation-864457-Επιτραπέζιος-Ανεμιστήρας-15W-Διαμέτρου-15cm.html

Που έχει πολύ περισσότερο πλαστικό, έχει μέταλλο (η σίτα ) έχει μια πλακέτα απλή αλλά έχει με κουμπάκια για τις ταχύτητες έχει παραπάνω χαλκό (πέρα απο το μέγεθος προκύπτει και απο την κατανάλωση) έρχεται τελική τιμή με ΦΠΑ  ούτε 10 ευρώ... 

Φανταστείτε δηλαδή πόσο πιο εύκολα/φθηνά τους βγαίνει να φτιάξουν κάτι πολύ πιο μικρό με πολύ λιγότερες πρώτες ύλες και μηχανικά/ηλεκτρικά μέρη... 

5 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Η 5αδα στα 20ε ειναι 4pin PWM (Arctic P12 PWM PST 4PIN)
αυτο με τα 3ε ειναι 3pin και δεν ειναι PWM  (Arctic P12 Silent 3pin).

Ναι δεν το πρόσεξα αυτό απλά τον εμπιστεύτηκα άρα συνεχίζουν να ειναι τα φθηνότερα ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από Dr_Pepper

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

αν έδινα 20 ευρώ το κάθε φαν θα μου έβγαινε 220... λίγο λιγότερο απο το κόστος της μητρικής που φοράει το κουτί ειναι γελοίο δηλαδή να δώσεις τα ίδια λεφτά σχεδόν με μια high end μητρική ΓΙΑ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙΑ...

Εγω το εκανα(11 case +2 cooler) αλλα δεν εβαλα AIO και τα κερδισα απο εκει.
Βεβαια εγω ηθελα RGB build και οσο το δυνατον καλυτερο air flow,static pressure.
Tα χαρακτηριστικα των "Alpenfoehn Wing Boost 3 ARGB High Speed 120mm White" ξεπερνουν κατα πολυ σε επιδοσεις τα περισσοτερα RGB και Non-RGB fans.
Aν ειναι να κερδισεις 15 βαθμους για εμενα αξιζει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε

Εγω το εκανα(11 case +2 cooler) αλλα δεν εβαλα AIO και τα κερδισα απο εκει.
Βεβαια εγω ηθελα RGB build και οσο το δυνατον καλυτερο air flow,static pressure.
Tα χαρακτηριστικα των "Alpenfoehn Wing Boost 3 ARGB High Speed 120mm White" ξεπερνουν κατα πολυ σε επιδοσεις τα περισσοτερα RGB και Non-RGB fans.
Aν ειναι να κερδισεις 15 βαθμους για εμενα αξιζει.

H arctic βγάζει τα καλύτερα value for money ΑΙΟ και γενικά (πέρα δηλαδή απο το κόστος) αν όχι καλύτερα ειναι κοντά στις πρώτες θέσεις με πολύ πιο ακριβά όσο αφορά το θέμα επιδόσεων και αν δεις στα μη rgb μοντέλα έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια fan με αυτά του value pack.

Δεν νομίζω να έχουν τα Alpenfoehn μεγάλη διαφορά λοιπόν αν έχουν γενικά διαφορά όσο αφορά το airflow 

Όσο για RGB γούστα ειναι αυτά εγώ προσωπικά αδιαφορώ αλλά επειδή ήδη φόρεσα πάνω Gskill trident z RGB (για τους χρόνους και το b-die καθώς και γιατί έβαζα gskill πολύ πριν γίνουν της μοδας :P ) ε είπα να μην τα έχω έτσι μόνα τους γιαυτό πάνω έβαλα μια 420 AIO rgb της arctic το κουτί που τα στεγάζει ειναι ένα phanteks ethoo 2 pro που έχει ήδη ένα rgb strip κότσαρα μπροστα και 3 rgb thermaltake με dumper που δεν θυμάμαι πόσο τα πήρα αλλά ήταν σε pack και για να τα πήρα θα ήταν σε καμια τιμή ευκαιρίας και ειμαι πλήρης πιστεύω απο rgb το καλό ειναι ότι η μητρική μου έχει και 12v και 5v και έτσι όλα συνεργάζονται και δεν χρειάζομαι να πάρω controller  

Επεξ/σία από Dr_Pepper

1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε

H arctic βγάζει τα καλύτερα value for money ΑΙΟ και γενικά (πέρα δηλαδή απο το κόστος) αν όχι καλύτερα ειναι κοντά στις πρώτες θέσεις με πολύ πιο ακριβά όσο αφορά το θέμα επιδόσεων και αν δεις στα μη rgb μοντέλα έχει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια fan με αυτά του value pack.

Δεν νομίζω να έχουν τα Alpenfoehn μεγάλη διαφορά λοιπόν αν έχουν γενικά διαφορά όσο αφορά το airflow 

Όσο για RGB γούστα ειναι αυτά εγώ προσωπικά αδιαφορώ αλλά επειδή ήδη φόρεσα πάνω Gskill trident z RGB (για τους χρόνους και το b-die καθώς και γιατί έβαζα gskill πολύ πριν γίνουν της μοδας :P ) ε είπα να μην τα έχω έτσι μόνα τους γιαυτό πάνω έβαλα μια 420 AIO rgb της arctic το κουτί που τα στεγάζει ειναι ένα phanteks ethoo 2 pro που έχει ήδη ένα rgb strip κότσαρα μπροστα και 3 rgb thermaltake με dumper που δεν θυμάμαι πόσο τα πήρα αλλά ήταν σε pack και για να τα πήρα θα ήταν σε καμια τιμή ευκαιρίας και ειμαι πλήρης πιστεύω απο rgb το καλό ειναι ότι η μητρική μου έχει και 12v και 5v και έτσι όλα συνεργάζονται και δεν χρειάζομαι να πάρω controller  

Airflow: 95.7 m³/h
Static Pressure:  2.20 mm H₂O
-------------------------------------------------------
Airflow 132,4 m³/h
Static Pressure 3,24 H2O

Μόλις τώρα, BlurayMoviesGreece είπε
Airflow: 95.7 m³/h
Static Pressure:  2.20 mm H₂O
-------------------------------------------------------
Airflow 132,4 m³/h
Static Pressure 3,24 H2O

Απο που τα βρήκες αυτά; 

Εγώ πηγαίνοντας στην σελίδα του εκάστοτε κατασκευαστή βρήκα αυτό:

https://www.arctic.de/en/P12-PWM/ACFAN00119A

image.png.5db868f35269f7a6246b946a8dd97984.png

https://www.alpenfoehn.de/produkte/luefter/120mm-luefter/wing-boost-3-rgb

image.png.2bb7fcf5d95c8cd1508f7b8f67171557.png

Άρα είναι λίγο χειρότερα τα alpenfoehn boost 3 

Αλλά βέβαια αυτά τώρα άσχετα αν με "συμφέρουν"  δεν ειναι επιστημονικές μετρήσεις δεν ξέρουμε υπο ποιες συνθήκες (αν ήταν κοινές πχ θερμοκρασία περιβάλλοντος χώρου, υγρασία, υψόμετρο κτλ ) και σε τι στροφές πήραν αυτές τις μετρήσεις ο κάθε κατασκευαστής μπορεί να βάζει απλά τα καλύτερα νούμερα (ή και να λέει μούφες) 

Γιαυτό κοιτάω πιο πρακτικά πράματα (όπως το παράδειγμα που σου είπα με τα AIO) 

Να στο πω με άλλα λόγια άλλαξε τα φουρφούρια με arctic και αν έχει μεγάλη διαφορά η θερμοκρασία (εννοείται ότι δοκιμάζεις με τα alpenfoehn λίγα λεπτά πιο πριν σε ίδιο φόρτο γιατί αν δοκιμάσεις βράδυ το ένα και την άλλη μέρα το πρωί το άλλο ή με άλλο φόρτο εννοείται θα έχει διαφορά επίσης άσε το PC να δουλέψει για κάνα μισάωρο και στις 2 περιπτώσεις για να κορεστούν όλα τα άλλα παθητικά μέρη που απορροφούν θερμότητα)  

εγώ θα σου αγοράσω τα arctic έτσι για να σε ξεβαρύνω και να έχω πρόχειρα spare :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

Απο που τα βρήκες αυτά; 

Εγώ πηγαίνοντας στην σελίδα του εκάστοτε κατασκευαστή βρήκα αυτό:

https://www.arctic.de/en/P12-PWM/ACFAN00119A

image.png.5db868f35269f7a6246b946a8dd97984.png

https://www.alpenfoehn.de/produkte/luefter/120mm-luefter/wing-boost-3-rgb

image.png.2bb7fcf5d95c8cd1508f7b8f67171557.png

Άρα είναι λίγο χειρότερα τα alpenfoehn boost 3 

Αλλά βέβαια αυτά τώρα άσχετα αν με "συμφέρουν"  δεν ειναι επιστημονικές μετρήσεις δεν ξέρουμε υπο ποιες συνθήκες (αν ήταν κοινές πχ θερμοκρασία περιβάλλοντος χώρου, υγρασία, υψόμετρο κτλ ) και σε τι στροφές πήραν αυτές τις μετρήσεις ο κάθε κατασκευαστής μπορεί να βάζει απλά τα καλύτερα νούμερα (ή και να λέει μούφες) 

Γιαυτό κοιτάω πιο πρακτικά πράματα (όπως το παράδειγμα που σου είπα με τα AIO) 

Να στο πω με άλλα λόγια άλλαξε τα φουρφούρια με arctic και αν έχει μεγάλη διαφορά η θερμοκρασία (εννοείται ότι δοκιμάζεις με τα alpenfoehn λίγα λεπτά πιο πριν σε ίδιο φόρτο γιατί αν δοκιμάσεις βράδυ το ένα και την άλλη μέρα το πρωί το άλλο ή με άλλο φόρτο εννοείται θα έχει διαφορά επίσης άσε το PC να δουλέψει για κάνα μισάωρο και στις 2 περιπτώσεις για να κορεστούν όλα τα άλλα παθητικά μέρη που απορροφούν θερμότητα)  

εγώ θα σου αγοράσω τα arctic έτσι για να σε ξεβαρύνω και να έχω πρόχειρα spare :P 

Αυτα που κοιτας ειναι τα νορμαλ εγω μιλαω για τα High Speed.
Eπισης δινουν διαρκεια ζωης 250.000 ωρες(Γερμανικοι) οταν αλλες μεγαλες εταιριες δινουν 50-60.000(κινεζικα).

Screenshot_12.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...