mezzanine Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Πω τι πάθαμε ρε γαμώτο! Γυρνα πισω Τζοονι, σε αγαπαμε
apos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Πραγματικά είναι να απορεί κάνεις με κάποια σχόλια... Δεκαετίες στασιμότητας λέει ο ένας (δεκαετίες, το @@@σε και ψόφησε), από τότε που έφυγε άρχισαν να μου αρέσουν τα προϊόντα της λέει ο άλλος (που πρακτικά δεν έφυγε ποτέ μέχρι τώρα), αυτός ευθύνεται για αυτό το χάλι αναρωτιέται ο παράλλος... Θλίψη! 2
hitxtachi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, BillT είπε εγώ πάλι νομίζω ότι από τότε που απομακρύνθηκε λίγο ο Jony, έχω αρχίσει να συμπαθώ περισσότερο τα προιόντα της Apple.Τυχαίο?? Φαίνεται πως με την αντιστροφή του "thin & light" οι χρήστες έλαβαν πίσω τα features που πραγματικά ζητούσαν πχ μεγαλύτερες μπαταρίες και θύρες πέραν του usb-c. Κυριότερο παράδειγμα τα νέα MacBook pros
cumulus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Οι ειδικοί του ινσομνια να ετοιμάσουν βιογραφικά.
Mpegleris Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, polaki είπε Δηλαδή ρε παιδιά κάπου λίγο να λέμε και 5 πράγματα με στοιχεία, είπαμε είστε haters αλλά κάπου καταντάει γελοίο αυτό το πράγμα... ΜΟΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ για αυτόν τον άνθρωπο. Bro μου τώρα τι να σου πω, μιλάμε πέτυχες διάνα και ειδικά με τον hater της apple... που btw ξεκίνησε με τον Apple IIc Plus (1988) και αργότερα το iPhone 4Gb 2007 τότε που όλοι (στην Ελλάδα) λέγανε τα iPhone άχρηστα... (τα οποία btw ακόμα έχω στην κατοχή μου). Όταν αναφέρομαι στο design για δες πόσα χρόνια πίσω έχει να αλλάξει ουσιαστικά πχ το unibody aluminium design εξωτερικά στα laptop της η apple, από το 2005-6 μετά τα iBook ? Το μοναδικό που κάνει είναι να αλλάζει εσωτερικά και φυσικά να γίνονται λεπτότερα, ελαφρύτερα και γρηγορότερα. Δεν νομίζω ότι έγραψα πουθενά ότι δεν σέβομαι τον ive, ούτε ότι δεν μου αρέσει προσωπικά εμένα το design του, αν και αυτά είναι λίγο πολύ υποκειμενικά για τον καθένα και εγώ προσωπικά δεν θα "μανουριάσω" ακόμα και με κάποιον που μπορεί ρε αδερφέ για χ ψ λόγους να ΜΗΝ του αρέσει καθόλου το design της apple. Όπως είπα γούστα του καθενός είναι αυτά. Οπότε chill out, μπλιμπλικια είναι που κάνουν τη δουλειά σου καλά, δες τα έτσι ωμά όπως είναι τα πράματα και μην τα θεοποιείς. Επίσης να ξέρεις ότι πολλά πράγματα στις Business δεν έχουν να κάνουν μόνο με το ταλέντο αλλά παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη το κατάλληλο timing και άλλα πολλά. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2022 από Mpegleris
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα