sinikos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα στην παρέα. Έχω εδώ και 7-8 χρόνια ένα blog σε wordpress μιας συγκεκριμένης επαγγελματικής κατηγορίας, αλλά ανέβαζα αρθρα αραιά και που. Το τελευταίο καιρό ανεβάζω πιο συστηματικά δημιουργώντας δικό μου περιεχόμενο. Άλλοτε κείμενο με φωτος, άλλοτε βίντεο στο youtube και μετά ενσωμάτωση σε άρθρο στο blog μου. Τελευταία με έχει συνεπάρει το instagram, έχω πάρει και το canva pro και φτιάχνω συμβουλές για την θεματολογία μου. Απλά και εύκολα. Αυτό που με χαλάει όμως είναι οτι μένει πίσω το blog και δεν έχω και πολύ χώρο να γράψω αυτά που θέλω στο instagram. Ποια πιστεύετε είναι η καλύτερη λύση για να μεγαλώσω το κοινό μου ? Μόνο Instagram με 4-5 ποστ / εβδομάδα με εικόνες, κείμενο, βίντεο κλπ ? Άρθρα στο site μου, βίντεο στο youtube και teaser στο instagram (Διαβάστε το νέο μας άρθρο κλπ) ? Ο στόχος μου είναι να μεγαλώσω το κοινό μου και να βοηθάω τους ακόλουθους μου... Υ.γ. Αν κάποιος μπορεί να απαντήσει, αν όμως δει το site μου, ας μου στείλει μήνυμα να του πω ποιο είναι. Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2022 από sinikos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα